Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 15: Biothermin savinaamio

15.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Jouluaatto lähenee päivä päivältä. Joulukalenterit ovat siitä ihania, että niiden parissa joulu tulee nopeammin. Ihan pian on rauha kaikesta. Se tunne, kun sinulla on kaikki kiire hetkeksi poissa ja olet vain siinä hetkessä. Läheisiä ympärillä ja jouluista tunnelmaa. Minä olen jouluihminen. Olen aina ollut.

Juuri siitä syystä blogissanikin on joulukalenteri. Tänä vuonna toteutin Glitz & Glamin joulukalenterin vain yhden yhteistyökumppanin kanssa, joka on eleven.fi* -verkkokauppa. He julkaisivat lokakuussa kosmetiikkajoulukalenterin. Glitz & Glamin joulukalenterissa availlaan elevenin kalenteria. Postauksien teemat ja inspiraatiot ovat kalenterin luukuista syntyneitä. Joka päivä on arvonta, jonka palkinnot eleven.fi sponsoroi. Toivottavasti olette viihtyneet joulukalenterin parissa.

15. luukku

Biotherm Skin Best Wonder Mud* -kasvonaamio löytyi tämän päivän luukusta. Onpas nyt kasvonaamiopainotteinen sisältö. No ei se mitään, sillä jokainen on ollut hyvin erilainen ja elevenin kalenterin tilanneet ovat päässeet tutustumaan hyvin erilaisiin kasvonaamioihin.

Biotherm on varmaan merkkinä tuttu. Sokoksien Kutsu kauneuteen -viikolla on usein hyviä kampanjoita Biothermistä. Minulla on jonkun verran tuotteista kokemusta. Joistakin olen pitänyt todella paljon ja joistakin en niin paljon. Minulla on ollut omia, mutta olen myös lainannut äidiltäni, koska äitini kaapeissa on ollut kiinnostavia Biothermin tuotteita. Nyt tuli tehtyä pieni paljastus. Minun kuvausstudioni sijaitsee lapsuuden kodissani, eli äidilläni. Olen sitten monesti puhdistanut meikit siellä ja aloittanut jonkun tutoriaalin kuvauksen. Vaikka omiakin voiteita on ollut mukana, olen joskus testannut jotain äitini voiteita. Ihastuin ihan älyttömästi Biotherm Blue Therapy Honey Cream-in-Oil* -kasvovoiteeseen. Ihana geelimäinen koostumus, mutta iholla ihanan heleyttävä öljyvoide. Tällaista koostumus en ole vielä miltään toiselta tuotteelta kokenut.

Biotherm Skin Best Wonder Mud on kaikille ihotyypeille soveltuva, savipohjainen kasvonaamio. Se puhdistaa ihoa, supistaa ihohuokosia sekä palauttaa ihon heleyttä. Savinaamiot ovat hyvin usein erityisesti laajentuneille ihohuokosille. Tavallaan ihohuokosia ei voida supistaa pysyvästi, mutta hetkellisesti niitä jotkut kasvonaamiot pystyvät häivyttämään sekä kasvovedet. Itse en ole löytänyt kasvovesistä ihohuokosiani supistavaa, mutta savinaamioista kyllä. Ihohuokosten laajentuminen liittyy hyvin usein ihon rasvoittuvuuteen, mutta myös ikä ja auringon UV-säteille altistuminen saattaa muuttaa ihohuokosia näkyvimmiksi. Perintötekijät ovat myös isossa roolissa. Jos suvussa kaikilla on hyvin selkeät ihohuokoset, niin eipä niitä oikein millään pienennellä. Kuten aina, elämäntavat ovat isossa roolissa. Kyllä taas huomaa ihosta, että on ulkoilut vähillä, syö huonosti, juo liian vähän, on stressiä ja unta ei ole yhtä paljon, kuin vielä pari kuukautta sitten. Opiskeluissa tuli loppusuma, joten lokakuun puolivälistä lähtien on ollut elämäntavat retuperällä. Sen huomaa myös ihossa. Tulee epäpuhtauksia ja ihohuokoset ovat selkeämmät. Mitähän ihoni olisi, jos en hoitaisi sitä tunnollisesti? Eli kaikista tärkein ihonhoidollinen toimenpide on oma hyvinvointi, mutta kosmetiikallakin voi tuoda oman lisänsä. Olenko vähän tylsä kauneusbloggaaja, kun toistan tätä tylsää faktaa? 😀

Biotherm Skin Best Wonder Mud on koostumukseltaan täyteläistä. Vaikka tuote on savipohjainen, se on miellyttävä levittää kasvoille.

Biotherm Skin Best Wonder Mud sisältää mineraalisavea. Tämä rhassoul-savi (rasul-savi) on arvostettua mineraalisavea. Sitä on paljon kehuttu kyvystään imeä rasvaa itseensä. Kun rasvaa saadaan pois iholta, pysyy iho puhtaampana – ja sitä kautta ihohuokoset maltillisempina. Savinaamiossa ei tutkintani mukaan ole muovirakeita. Rakeet ovat jauhettua aprikoosin kiveä.

Savinaamio levitetään puhtaille, kuiville kasvoille. Naamion annetaan vaikuttaa noin kolme minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois kasvoilta, samalla sormilla hellästi pyöritellen.

Ideana on se, että savi puhdistaa ihoa ja imee itseensä rasvaa. Muutamat rakeet kuorivat likaa ja kuollutta ihosolukkoa iholta. Savi ja aprikoosinkuori yhdessä kirkastavat ihoa sekä saa sen tuntumaan erityisen pehmeältä.

Tiedättekö mitä? Minusta tämä Biotherm Skin Best Wonder Mud muistuttaa aika paljon erästä kuuluisaa savinaamiota. Kuka arvaa mitä tarkoitan? Tämä on aika samanlainen kulttimaineisen Glamglow -savinaamion kanssa. Tuote tuoksuu samanlaiselta, virkistää ja raikastaa ihoa sekä hieman häivyttää ihohuokosia. Koska ihohuokoset puhdistuvat ja rasva poistuu iholta, ihohuokoset näyttävät häivyttyvän. Glamglow -savinaamio kihelmöi voimakkaammin. Tämä Biotherm tuntuu vain aavistuksen viileältä, mutta ei niinkään kihelmöi. 

Biothermin luukun arvonnassa minulla on teille kiva tuotesetti. Biotherm Skin Best Normal Skin Set* -tuotesetti sisältää:

Biotherm Skin Best Cream SPF 15 for Normal to Combination Skin*, 50 ml
Biotherm Skin Best Wonder Mud*, 20 ml
Biotherm Biosource Total Renew Oil Cleanser*, 30 ml

Vakiolukijat varmasti huomaavat, että tuotesetissä on yksi sellainen tuote, joka ei minua ihastuttanut. Se on tuo Total Renew Oil Cleanser. Siitä kirjoitin joskus kesällä. Mutta ehkä se on jonkun toisen mieleen. Yksi pääsee sitäkin kokeilmaan ja tekemään oman arvionsa. Onneksi setti sisältää muutakin kivaa, niin pystyn olemaan ylpeänä tämän palkinnon takana. Tämän päivän luukussa ollut savinaamio on ihana ja olen tuota kasvovoidettakin testannut parin näytepussin verran. On kivan raikas. Tämä tuotesetti on erityisesti normaalille ja sekaiholle, mutta myös näin talviaikana rasvoittuvuuteenkin taipuvaiselle iholle. eleven.fillä on kyllä aika mukava valikoima Biothermin tuotteita. Jos haluat tutustua muuhun valikoimaan, niin ne löydät täältä*.

Jos haluat tämän Biothermin ihonhoitosetin, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro suosikkituotteesi tai sinua kiinnostavan tuotteen Biothermiltä.
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 19.12. klo 23.59.

Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua!

Minäpä kerron tämänkin postauksen loppuun kuulumisia. Pahoitteluni, että en eilen illalla saanut tehtyä Lookfantasticin joulukalenterin viikkokoostetta. Yritän saada sen tehtyä tälle illalle. Eilen tulin koulusta kotiin ja olin hyvällä tuulella, koska opiskelujeni lähiopetuspäivät jäivät nyt joulutauolle. Verkkokurssi vielä jatkuu, mutta muuten loma häämöttää. Mieheni sitten kertoi surullisia uutisia. Lastemme mummin isä nukkui pois edellisenä yönä. Itkuhan minulle siinä tuli. Piti lähteä kiireellä tilaamaan erästä kustomoitavaa joululahjaa, viedä HOPElle kaksi muovikassillista kosmetiikkaa vähävaraisten perheiden teinejä varten sekä käydä appilassa sanomassa osanotot. En oikein saanut itsestäni irti koostepostausta. Pahoittelen. Tuli vähän surua tähän jouluun. Minulla on vielä joulukuun Bette Boxin esittely rästissä. Koska olen jo 4 vuotta boxista postannut jokainen kuukausi, niin en halua rikkoa perinnettäni. Sekin tulee, mutta vasta ensi viikolla. Joulukuun Bette Boxissa oli kaksi minun suosikkituotettani, joten täytyyhän minun senkin syyn vuoksi se vielä esitellä. Eli Lookfantastic luukut 8-14 tulee mahdollisesti tänään illalla ja joulukuun Bette Box ensi viikolla. Nämä ovat ylimääräisiä postauksia, jotka julkaisen iltaisin.

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (218)

Juuri tuon Blue Therapy -sarjan tuotteet kiinnostaisivat. Osanotto teille suruun. <3

En ole käyttänyt ennen Biothermin tuotteita, mutta olen kyllä ollut kiinnostunut kokeilemaan. Eniten minua on kiinnostanut kasvorasvat ja puhdistusaineet.

Suosikkituotteeni Biothermiltä on juuri tämä kyseinen naamio. Jos palkinnon voittaisin, antaisinkin sen ystävälleni 🙂

biotherm on jäänyt itselläni aika tuntemattomaksi.ehkä 2 tuotetta olen kokeillut näytemuodossa.Life Plankton Essence -hoitoneste voisi olla mielenkiintoinen tuote.

Biotherm itselle vähän vieraampi merkki, mutta tämä naamio kiinnostaa

Olen käyttänyt jonkin verran biothermin tuotteita ja yksi mukavimmista on savinaamiogeeli, jolla kasvot pestään suihkussa.

Käytän aina kesäisin Biothermin rasvoittuvalle sekaiholle tarkoitettua voidetta (jonka nimeä en nyt muista!)

Öljyputsari kiinnostaa, mielipiteestäsi huolimatta..

Biotherm on yksi suosikkini! Bb voide on hyvä ja voiteet ylipäätään. Suosikkini vuosien ajan on heidän kasvovesi, siinä vihreässä pullossa.

Osanotto ❤

Nimenomaan Blu Therapy -sarjan tuotteet ovat mieleeni. 🙂

Yhtä glamglowin savinaamiota olen testannut, ja tykkäsin siitä, joten sen takia wonder mud kiinnostaa

Blue Therapy serum-in-oil night tuote on tähän mennessä suosikkini. Skin Oxygen linja kiinnostaa.

Wonder Mud naamio, käytän säännöllisen epäsäännöllisesti. Myös Oil Cleansereistä minulla on hyviä kokemuksia.

Hellurei. Biothermiltä en ole kokeillut mitään, eikä oikein nappaakaan koko brändi jostain syystä. Tämä mutanaamiokin sai aikaan lähinnä ”pläääää”-reaktion.
Toivottavasti asenteeni paranee kokeilun myötä.
Ps. Tää on niin kivaa, kun saa täältä lukee mitä on saanut. ..laiskuus….

Biotherm ei ole kovin tuttu. Joitakin lehtien välissä tulleita näytteitä olen käyttänyt, mutta mikään ei erityisesti jäänyt mieleen. Skin Best CC-voide oli kiva, mutta vaaleinkin sävy liian tumma minulle, joten käyttämättä jäi.

Mua kiinnostelis kauheesti juurikin tuo setti! Ton lisäks biothermillä oli joskus sellanen sinisessä pipettiputilossa seerumi jota mainostettiin kauheesti ja jostain syystä mua kiinnostaa aina seerumit sinisessä putelossa, ostelen jostain syystä vain niitä 😀

Ennen käytin monta vuotta biothermin tuotteita mutta sitten innostuin kokeilemaan muitakin, ja sille tielle jäänyt – vaikka biothermit mieluisia olivatkin. Tuo savinaamio kyllä kuulosti semmoiselta että jos tarjouksessa tulee vastaan niin voisin vaikka ostaa 🙂

Tuo kokeilemasi Cream-in-oil-voide jäi kiinnostamaan 🙂 Osanotot ja voimia koko perheelle joulun alle.. <3 Ihan rauhassa niiden ylimääräisten postausten kanssa, täällä me lukijat odotamme.

Aloitin kosmetiikkaharrastukseni ja ihonhoitoon panostamisen Biothermin vaaleanpunaisista Aquasourceista. Käytin aikanaan monta purkkia ja olin rakastunut. Uutuuden viehätys vei kuitenkin toisiin sarjoihin. Biothermin tuoksut ovat aivan ihania.

Mun tän hetken lempparivoide on Biothermin Aquasource Everplump. Ehkä aavistuksen kevyt talvi-iholle, mutta tykkään tosi paljon sen vaikutuksesta iholle! Sopii tosi hyvin meikin alle.

Tämä savinaamio kiinnostaa kovasti!

Biothermiltä on jäänyt mieleen ihanat tuoksut:-)

Biothermin savinaamio olisi mielenkiintoinen tuttavuus, Biothermin kosteusvoide on tullut tutuksi.

Enpäs muuten ole tainnut biothermen tuotteita testata! No, tuo naamio nyt kuitenkin kuullostaa hyvältä joten mainitaanpa se.

Postauksen myötä alkoi kiinnostamaan tuo Biotherm Blue Therapy Honey Cream-in-Oil 🙂

Nimenä tuttu, mutta en ole koskaan käyttänyt. Varmasti tutustumisen arvoinen.

Mulla on ollut Biothermin vartalovoidetta käytössä. Varmaan paljon ihania tuotteita.

Oi, voimia suruun! Henkilökohtaiset asiat menevät tietenkin postauksien edelle.
Tämä vaikutti mielenkiintoiselta tuotteelta. Kävin juuri kasvohoidossa ja kosmetologi sanoi, että pitäisi ahkerammin kuoria ihoa ja käyttää naamiota sen jälkeen. Biotherm ei ole muuten tuttu.

Hyvät tuotteet olit muuten valinnut Bette Boxiin, tämänkertainen boxi oli iloinen yllätys 🙂

Pidän biotheemin seerumista blue therapy

Itsellä on tämä joulukalenteri, joten todella kiva että teet näistä jokaisesta luukun sisällöstä postauksen. Saa lisätietoa tuotteesta ja jos ei tiedä mikä tuote tai sen tarkoitus on niin täältä voi lukea. 🙂
Osanotot suruusi. 🙁

Kuivan ihon kasvovoide

Haluaisin kokeilla tuota savinaamiota

skin best cream

En ole kovin paljon tutustunut Biothermin tuotteisiin, mutta tällä hetkellä on käytössä Aquasource Everplump -voide.

Juuri tuollainen kunnon syväpuhdistava tökötti olisi kiinnostava <3

Biothermin tuotteista haluaisin ehdottomasti kokeilla oxygen wonder mistiä ?

Tuota naamiota haluaisin kokeilla. Muuten ei merkki ole kovin tuttu.

En ole koskaan käyttänyt Biothermin tuotteita, näitä kokeilisin mielelläni. Setti kuulostaa myös omalle ihotyypille sopivalta! Naamio erityisesti kuulostaa mielenkiintoiselta.

Tutkailin Biothermin valikoimaa, ja minua kiinnostaisi kokeilla Biotherm Life Plankton Essence -hoitonestettä 🙂

Olen muistaakseni käyttänyt vain yhtä biothermin tuotetta, muistaakseni Biosource puhdistus ainetta, pinkissä putelissa ja tykkäsin siitä tosi paljon!

Haluaisin testata joko Biotherm Aquasource Everplump Night Masque tai Biotherm Blue Therapy Honey Cream-in-Oil.

Lait Corporel Body Milk on ehdoton suosikkini Biothermiltä. Tuota löytyy aina kaapista ja levittelen säärille joka ilta. Riittoisa, nopsaan imeytyvä ja miellyttävä tuoksu.

Aloitin aikoinaan ihonhoidon markettituotteilla, sitten siirryin Biothermiin ja siitä muihin merkkeihin. Voisihan sitä taas palata juurille.

Heipähei!
Minä tykkään Biothermin biosource – raikastava puhdistusvaahdosta. Sitä käytän melko usein.

Biothermiltä ei ole suosikkia mutta jotain olen satunnaisesti kokeillut. Tässäpä tulisi tutustuttua!

Olikse nyt Blue therapy serum-in-oil, olen käyttänyt useita pakkauksia.

En ole Biothermin tuotteita käyttänyt pitkään aikaan, mutta mieleeni on jäänyt että joskus kauan sitten sain joululahjaksi Biothermin kasvoveden, josta tykkäsin silloin paljon.

En ole Biothermin tuotteita käyttänyt, joten tämäkin setti vaikuttaa mielenkiintoiselta 🙂

En ole ikinä kokeillut biothermin tuotteita.

Olen testannut heidän kosteusvoiteita ja tykännyt niistä, mutta muuten en ole päässyt tutustumaan heidän tuotteisiin.

Satunnaisia kokeiluja on ollut biothermiltä ja hyvältä vaikuttaa… varsinaista suosikkia ei oo vie tullut 🙂

Tämä merkki on jäänyt hyvin etäiseksi itselle jostakin syystä. Mielelläni kokeilisin varsinkin kasvovoidetta! 🙂

Savinaamiota haluaisin kokeilla.

Serum-in-oil

Biothermiltä olen kokeillut kasvovoiteita ja puhdistustuotteita, tykkään!
Osanotto suruunne.

Biothermin tuotteita en ole ennen käyttänyt, mutta tuo savinaamio vaikuttaa hyvältä!

Biothermiä en ole sarjana koskaan kokeillut. Mutta kiinnostaa!

Otan osaa suruunne. Voimia teille kaikille.

Ensinnäkin osanotto suruun <3

Biothermilta löytyy paljon erilaisia mielenkiintoisia sekä jo hyväksikin todettuja tuotteita, nuorempana Aquasource-linja oli ihan ehdoton suosikkini <3

En ole juurikaan tutustunut biothermin tuotteisiin. Osanotto suruunne.

Olen kokeillut jotain voiteita, mutten enää muista nimeä.
Otan osaa 🙁

Olen jäänyt koukkuun Biothermin Aquasource Everplump kosteusvoiteeseen

Biothermin tuotteista minulla on pääasiassa kokemusta Deo Puresta.

Otan osaa suruunne.

Biothermilta en ole tainnut kokeilla ennen mitään tuotteita.

Monenlaista tuotteitta olen kokeilut mutta suosikkini on roll Deodorantti joka todellakin pitää kainalot kuivinä koko päivän!

Olen tykännyt Biothermin tehokosteuttavasta naamiosta ja nyt tämä savinaamio kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta! 🙂

Jokin naamio tietenkin 🙂

Biotherm Aquathermale Shower Gel ? muita tuotteita en ole kokeillut ja tästä olen tykännyt kovasti! Olisi kyllä ihanaa päästä kokeilemaan muitakin tuotteita! ?

Biothermiltä on käytössä Aquasource ihon puhdistusmaito. Juurikin Sokoksen kampanjasta ostettu iso pullo. Skin Best sarja on entuudestaan itselle tuntematon ja tämä naamio kiinnostaa.

Olen savinaamioiden ystävä, joten tuota olisi kiva päästä testaamaan. Mielenkiintoista voisi olla testata myös tuota Oil Clenseriä, mistä sinä et tykännyt, eihän sitä tiedä jos itselle olisikin mieleen!

Biotherm on yksi suosikkejani ihonhoidossa, ja tällä hetkellä olen aivan rakastunut Energie de vie- sarjaan!

Biothermin Lait Corporel -vartaloemulsio on ollut paras kosteusvoide kuiville kintuilleni. Vanhempien luona sillä aina lutraan, mutta itselleni en ole vielä raaskinut ostaa. Olen muutenkin yleisesti tykännyt tosi paljon Biothermin tuotteista. 🙂

Minua kiinnostaisi kokeilla tuota wonder mud kasvonaamiota ?

Päivittäin käytän meikinpoiston ensimmäisenä vaiheena Biothermin puhdistusmaitoa. Arvontapaketin tuotteita en ole testannut.

Minun suosikkituotteeni on Lait De Gommage Exfoliating Milk-vartalonkuorinta. Otan osaa suruunne! <3

En ole kokeillut vielä mitään mutta Face Self-Tanning Serum -rusketusseerumi kuulostaa kiinnostavalta

Tuo Skin Wonder Mud nyt alkoi kiinnostaa! Sitä tahtoisin kokeilla.

Biothermin ihonhoitotuotteet kiinnostavat, olen niitä joskus kokeillut, mutta esim lumenea korkeamman hinnan puolesta en ole tullut ostaneeni taas aikoihin..

En ole käyttänyt Biothermin tuotteita mutta erityisesti kaikki kasvojenhoitotuotteet kiinnostavat 🙂

Osanottoni suruunne 🙁

Ainakin kasvovedet kiinnostavat.

Yksi parhaista meikkivoiteista on mielestäni Biothermin SkinBest CC <3 Jaksamista loppuvuoteen 🙂

Aquasource everplump! Tuntuu luksukselta kasvoilla ?

Tällä hetkellä käytöstä löytyy Biothermin Aquasource sarjan kosteusgeeli sekä Biosource- kasvovesi. Yllämainittua Skin Best sarjan toimivuutta pintakuivuuteen taipuvalle sekaiholle on kiinnostanut kokeilla jo pidemmän aikaa. Samoin myös Blue Therapyn Serum-in-Oil yöseerumia.

En ole kokeillut vielä Biothermin tuotteita, mutta ainakin toi naamio kiinnostaisi kovasti 🙂

Aquasource Deep Serum on kiinnostanut pidempään ja nyt tuo öljyputsari, jollaisia etsin jatkuvasti uusia ja hyviä! 🙂

Pahoittelut surullisista uutisista. 🙁

Biothermin tuotteet ovat jäänet aika tuntemattomiksi, koska se ei merkkinä ole ihan mun budjetissa. Seerumit ehkä lähinnä kiinnostaa, niistä olen jotain lukenut.

En ole oikein biothermin tuotteita kokeillut, mutta ainakin tuota savinaamiota olisi kiva päästä kokeilemaan 🙂

Nuorempana käytin paljon Biothermin tuotteita ja silloin lemppari oli Aquasource voide sekaiholle ? Myös sekaihon putsareista tykkäsin paljon. Nyt en ole pitkään aikaan käyttänyt mitään tuotteitä kyseiseltä merkiltä ja olisi tosi kiva päästä taas kokeilemaan!

Biothermin sitrusvartalovoidetta olen käyttänyt jo 30 vuotta. Osanottoni sinulle ja perheellesi.

Pidän kaikista Biothermin dödöistä! Mieto tuoksu ja hoitaa hommansa.

Wonder mud

En ole kokeillut, mut tää ainakin vaikuttaa kiinnostavalta! Ja biothermin kasvorasvoja oon kans harkinnut aikaisemmin.

Käytin jokin aika sitten Biothermin kasvovoidetta, joka oli ihanan raikas. Olisi kiva kokeilla muitakin tuotteita kyseiseltä merkiltä!

Olen käyttänyt muutamia merkin tuotteita, ainakin kosteusvoiteista olen pitänyt. Naamio kyllä kuulostaa hyvältä, olisi kiva kokeilla.

Voimia surun keskelle!

Biothermin vartalovoide (body milk) on ihan paras! Pumppupullosta annostelu toimii myös näppärästi. Mitä en ole kokeillut, on seerumit ja niitä olisi kiva testata.

Oil cleanser kiinnostais testata myös itse.

Osanottoni :/ Läheiset ovat tärkeimmät, postauksia ehtii tekemään sitten kun pystyy ja jaksaa.
Biothermiltä kiinnostaa esim. Blue Therapy Honey Cream-in-Oil .

Vartalovoiteet ovat ihania! Tuoksuvat mahtavalle ja imeytyvät nopeasti. Tyttäreni, 12v, on myös ihastunut niihin. Myös vartalotuoksut ovat käytössä. Kesällä valitsen aurinkosuoja tuotteet Biothermiltä.

Mä oon tykännyt aina biothermin yövoiteista 🙂

Tällä hetkellä Aquasource Everplump suosikkituote.

Joskus olen käyttänyt kyseisen merkin tuotteita, mutta en nyt muista mitä ja olivatko ne hyviä, mutta tässähän sen pääsisi testaamaan 🙂

Olen testannut vain dödöä ja se oli hyvä 🙂

Itse asiassa juuri tämä savinaamio kiinnostaa minua paljon!

Tuo mutanaamio kuulostaa mielenkiintoiselta! Käytössä Madaran versio ja mutanaamioissa on kyllä tehoa. En muista että olisi aiemmin ollut Biothermiä käytössä.

Puhdistusgeeli kiinnostaa.

oil cleanser kiinnostaisi eniten

Sitä jotain serum in oil yöseerumia mulla oli iso purkki ja käytettyä tuli, kyllä mä Biothermin tuotteisiin luotan ,mutta en kovin usein tule ostaneeksi.

Osanotot suruunne. 🙁
Biotherm ei ole itselleni kovin tuttu merkki, mutta ainakin Aquasource-voide ihastutti!

En ole vielä kokeillut mitään Biothermiltä. Nyt esitelty mutanaamio vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Muutamaa Biothermin tuotetta on tullut testattua, ensimmäinen seerumi, jonka hankin taisi olla heidän, työkaverin suosituksesta ostin. Harmi kun en enää tuon seerumin nimeä muista, Aquasource-linjasta se kuitenkin oli. Sanotaan että vaikka se oli suosikkini, tosin enää en sitä ostaisi, kun olen löytänyt parempia. Dödöjäkin tuli kulutettua muutamia.

En ole käyttänyt aiemmin merkin tuotteita. Tämä savinaamio kyllä kiinnostaisi, miten sopisi omalle rasvoittuvalle iholleni 🙂

Suosikkini on deo.

Tuo wonder mud kiinnostaisi kovasti, en valitettavasti ole päässyt vielä testaamaan!

Aikoinaan tuli käytettyä paljon Biothermin sekaiholle tarkoitettuja putsareita ja kasvovettä. Olivat ihan kivoja, mutta ei mitään kovin suuria tunteita herättäviä.

Tuo naamio vaikuttaa kiinnostavalta, samoin kasvovoiteet.

Tykkään biothermin tuotteista todella paljon. Suosikkini on Biotherm Aquasource-voide kuivalle iholle ja myös sarjan seerumi on huippu!

Olen tykännyt biothermin aquasource kasvovoiteesta 🙂

Mutanaamio!

Aquasource Deep Serumia kiinnostaisi kokeilla

Minua kiinostaa kovasti tuo kasvovoide. Olen kuullut siitä paljon hyvää. Biothermin selluuttivoide on käytössä parhaillaan.

Kiinnostavin tuote on Biothermin Aquasource Deep Serum.

serum-in-oil yöseerumi on tähän astisista suosikki. tilasin eleveniltä black fridayna samaa sarjaa setin missä on juuri se seerumi ja päivä-ja yövoide sekä silmänympärysvoide. en muita ole vielä ehtinyt testaamaan kun pitää saada jo avattuja purkkeja tyhjenemään ensin.

En oel juurikaan Biothermia kokeillut, mutta vartalovoide oli ihan ok.

Tuo palkintosetissä oleva voide kiinnostaa. Olen heidän aquasource-sarjan tuotteita käyttänyt ja ollut hyvin tyytyväinen

Voiteista olen tykänyt.

Biotherm Biosource normaali- ja sekaiholle on vakiputsarini! 🙂

Aikanaan suosikki oli sävyllinen päivävoide mutta nyt en ole pitkään aikaan testannut mitään. Tuo naamio kuulosti hyvältä ?

Boithermin se yöseerumi, sellainen sininen purkki tais olla. Tytär osti sen minulle.

Biotherm on minulle uusi merkki, mutta ei enää kauaa, sillä aion laittaa kalenterista löytyneen naamion heti testiin. Sekaihoisena odotukset ovat korkealla.

Minulle biotherm on oikeastaan täysin tuntematon (paitsi nimi on tuttu), enkä ole kokeillut ikävä kyllä mitään heidän tuotteitaan. Voisin kokeilla heiltä oikeastaan mitä tahansa tuotetta!

En ole tainnut kokeilla aiemmin mitään Biothermin tuotteita, mutta kiinnostuin kyllä tuosta savinaamiosta

Paketin tuotteet sopisivat minun iholleni. Osallistun!

Osanottoni.
Biotherm on jäänyt vieraaksi minulle, jotain kasvovoidetta olen testaillut ja oli kyllä hyvä. Olikohan aqua source..

En hirveämmin tunne Biothermiä, mutta erilaiset voiteet kiinnostavat.

Olen vain testannut muutamia tuotteita ja tykästynyt niihin kaikkiin, jotenkin olen hyvin kiinnostunut Biothemasta. Aquasource-tuotteet on kiinnostaneet viime aikoina.

Aina ei tarvitse asioiden tapahtua just heti ajallaan. Tämä vuodenaika ja elämä noin ylipäätänsä tuo eteen yhtä sun toista, joten jotkut asiat vaan jää ja se on ihan ok. Bettebox oli toinen huippuboksi peräkkäin, mielelläni sun esittelysi siitä luen, mutta vasta kun ehdit. Sun valitsemat tuotteet oli ihan helmiä ??

Lempparit ovat käsi- ja huulirasva!

Naamioita juurikin olisi kiva testailla tai jotain seerumia. Puhdistustuotteita ja jotain kosteusvoidetta olen aikanaan testaillut, mutta eivät ole jääneet vakkarikäyttöön.

Minua kiinnostaa eniten kasvovoiteet. Käytin joskus aivan ihanaa jaffan tuoksuista päivävoidetta Biothermilta.

Kosteuttava voide ja meikkiputsari ovat suosikkeja!

Minua kiinnostaa oikeastaan kaikki kosteusvoiteet Biothermilta 🙂

Biothermilta olen kokeillut näytepussin verran juurikin tuota blue therapy honey crem in oilia ja tykkäsin siitä todella paljon. Se täytyy varmaan jossain vaiheessa hankkia. Muitakin tuotteita olen kyllä kokeillut merkiltä, mutta eivät aiheuttaneet samanlaista ihastusta kuin tämä.

Biothermin tuotteissa on ihanat tuoksu. Aquasourcen kosteusvoiteestakin olen käyttänyt. Muutamia kosteusvoide- ja seeruminäytteitä olen kokeillut ja ovat minusta tuntuneet hirmu silikonisilta. Meikki rullaili niiden kanssa. Silmänympärysvoiteitakin on ollut, viimeksi miestensarjasta. Ostin miehelle mutta hänellä herkkä iho ja helakan punaiseksi muuttui nassu. Niinpä käytin itse

Tuo oil cleanser olisi minun toivelistalla, ehkä minä olisin se sinun vastakohta 🙂

Osanottoni.

Biotherm on jäänyt itselleni vieraaksi. En ole käyttänyt merkiltä mitään tuotteita! Jokin kasvovoide olisi kiinnostava kokeiluun tai arvonnassa oleva maskikin kiinnostaa. 🙂

Muutamaa biothermin ihonhoitotuotetta on tullut kokeiltua mutta oma suosikkini on silti biothermin aquasource meikkivoide 🙂

Kiinnostaa kovasti honey cream in oil. Siitä tuli näyte syksyllä (sokos) ja tykkäsin.

BB-voide kiinnostaa

En ole käyttänyt sarjan tuotteita, olisi kiva päästä kokeilemaan. Tuo naamio kuulostaa niin hyvältä!?

Cream-in-oil-voide 🙂

Honey Cream in Oil 🙂

Biothermin vaaleanpunainen kasvovesi mulla käytössä 🙂

En ole kokeillut biothermin tuotteita, lukenut olen että hyviä tuotteita.

En ole testannut vielä mitään Biothermiltä, mutta tuo savinaamio kuulostaa mielenkiintoiselta! 🙂

Mulla ei ole kokemusta Biothermin tuotteista, mutta naamio ainakin kuulostaa lupaavalta 🙂

Biotherm Lait Corporel vartaloemulsio

Biotherm Aquasource Everlump – kosteusvoide on suosikkini.

Biothermin putsareita on tullu käytettyä ties kuinka monta pullollista, joten se lienee tietynlainen luottotuote. Ostelen vaihdellen kuivan/sekaihon versioita sen hetkisestä fiiliksestä riippuen. Monia muitakin tuotteita on tullu kokeiltua, mutta noita ostan aina uudelleen 🙂 Ainiin ja dödö (sininen korkki) on oikein hyvä ja tuoksu raikas ja tarpeeksi mieto.

Biothermin Aquasource-sarjan kasvovesi ja kosteusvoide käytössä päivittäin! ?

En ole hirveästi Biothermin tuotteita käyttänyt, mutta tuo naamio kuulostaa kyllä hyvältä!

Aquasource Everlump. <3 <3 <3 Ihan ehdoton.

Joskus olen saanut Biothermin vartalovoiteen lahjaksi, tykkäsin kyllä. Muuten ei ole tullut testattua, mutta kiinnostaisi kyllä! 🙂

Osanottoni. En muista kokeilleeni merkin tuotteita, mutta muistan ystäväni hyllyllä seisseen Biothermin hajuvesipullon. Tuoksusta ei muistikuvia, joten tuskin mitään lähtemätöntä vaikutusta teki. Ja kyllä, haistelen kaikkien tuttujen hajuvedet aina ja joka kerta 😀

Biothermilta kiinnostaa eniten juuri tuo naamio. Sarjan voiteista on lähinnä huonoja kokemuksia, koska kokeilemani ovat olleet omalle iholleni liian rasvaisia ja öljyisiä. Tuo tämän setin voide voisi kyllä olla sopivampi.

En ole kokeillut Biothermin tuotteita.

Biothermia en ole koskaan kokeillut, mitä nyt kaupan testinäytteitä tai lehden mukana tulleita näytteitä. Osallistun mielelläni arvontaan.

Biothermin tuotteita en muista että olisin käyttänyt, mukava olisi päästä testaamaan vaikka tuota naamiota.

No tuo wonder mud kiinnostelee kyllä 🙂 kiva olis nähdä toimiiko se itsellä.

Mulla ei ole koskaan ollut Biothermin tuotteita, joskus kokeillut muilta ja hyvältä vaikuttanut.

Biothermiltä olen käyttänyt puhdistusvaahtoa sekä kasvovoidetta. Mukana ihanassa arvonnassa.

Minen oo ikinä Biothermiä käyttänyt, aina silloin tällöin Aquasourcea hiplaillut että josko tämä olis se seuraava päivävoiteeni 🙂

Biotherm on minulle tuttu vain nimeltä, joten kiinnostavin tuote on esittelemäsi Skin Best Wonder Mud on kiinnostavin tuote 🙂

Enpä ole juuri tainnut käyttää, mutta ensimmäisenä kokeilisin Biotherm Skin Best Eye Creamia

Biothermin energy tuoksu 🙂

En ole käyttänyt Biothermin tuotteita.

Dödöt on olleet ihan hyviä

En ole koskaan kokeillut Biothermin tuotteita, mutta uskoisin pitäväni tuosta öljyputsarista ja varsinkin savinaamiosta.

Osanottoni.

Esimerkiksi Life plankton sensitive emulsion herätti kiinnostuksen.

Suosikkini on ehhdottomasti biotherm life plankton essence! Suuri suositus sille <3<3

Biothermin kasvojen puhdistus 🙂

Biotherm Aquasource Everlump -kosteusvoide on minun suosikkini.

Aquasource sarjan kosteusvoiteita olen kokeillut pariakin ja oisin kovin halunnut tykätä, mutta vähän jäi sellainen vaisu fiilis.. Sen sijaan monen muun tavoin olen ihastunut puhdistustuotteisiin, varsinkin kun niitä saa usein hullareilta ja 3+1 päiviltä varsin kelpo hintaan.

Biotherm Pure.Fect Skin Hydrating Gel kosteuttava geeli on tuonut iholleni juuri sopivasti kosteutusta ilman että ihoni rasvoittuu liikaa!

Deodorantit ovat ainoita, joista kokemusta. Tykkään!

Therapy in oil sarjaa testaisin mielelläni sekä Biothermin consieler kiinnostaisi testata. Onko sinulla siitä kokemuksia?

Ei valitettavasti ole. ?

En ole ikinä kokeillut kyseistä merkkiä, mutta tuo esittelemäsi naamio alkoi kyllä kiinnostaa.
Osanottoni menetykseenne.

Tykkäsin Aquasource-yövoiteesta, olisi kiva kokeilla lisää.

En ole testannut kyseistä merkkiä…minua kiinnostaa eniten naamiot ja kosteusvoiteet

Osanotto suruunne.

En ole testannut, ainakaan en muista, Biothermin tuotteita mutta seerumit tai silmänympärysvoiteet kiinnostaisivat.

Osanotto suruunne. Arvostan suuresti aitoutta blogissasi. On ihana lukea muidenkin elämästä, vastoinkäymisineen ja onnistumisineen. Lisäksi mielipiteeseesi voi aina luottaa, tässäkään et turhaan hehkutellut koko settiä vaan totesit, ettei se ole täysin mieleisesi. Toivotaan että se toimii jollakin.

Tämä postaus sai minut kyllä kiinnostumaan tästä Best Super Mud-naamiosta. Kuulostaa juuri siltä mitä rasvoittuva ihoni kaipaa.

Kyseiseltä merkiltä ei ole ollut ikinä mitään kokeilussa. 😮

Kyseinen naamio kiinnostaa kovasti samoin kuin tarvetta olisi uudelle yövoiteelle.

Paras biothermin tuote on blue therapy seerumi joka napakoittaa ihoa ja on loistava meikin alle! Naamiot kiinnostaisi kovasti.

en ole kokeillut yhtäkään biothremin tuotetta, mutta tuo tuotesetti kiinnostaisi kovasti 😉 Varsinkin naamio. Luulen että tämä olisi oikea herkku setti!!! <3

Minulle biothermi on ihan uusi ja outo merkki, mutta tuotesetti vaikuttaa kiinnostavalta.

Tuo savinaamio on kiinnostava, odottaa kaapissa testausta minulla

Biothermin tuotteista ostan usein Aquasource-kosteusvoidetta. Se tuoksuu ja tuntuu ihanan raikkaalle!

Tämä tuote kiinnostaa!

Hei, anna armoa itsellesi. Ei tarvitse pahoitella ja selitellä <3 Aina ei ehdi tai pysty ja se on ymmärrettävää! ?

Pidän itse öljyputsareista, joten olisi mielenkiintoista kokeilla myös biothermin öljyputsaria 🙂

Biothermin tuotteita en ole juuri käyttänyt. Erittäin kiinnostavalta vaikuttaa mainitsemasi Honey Cream-in-oil -kasvovoide.

En ole biothermin tuotteita juurikaan kokeillut,eniten kiinnostavat kasvorasvat.

Mulla on ollut joskus biothermin puhdistusmaito ja dödö. Muita kokemuksia ei ole.

Oikeastaan yhteenkään Biothermin tuotteeseen en ole pettynyt. Yhdessä vaiheessa tuli paljonkin käytettyä kyseisen merkin tuotteita, nyt se on jostain syystä jäänyt taka-alalle. Ehkä perus kosteusvoiteet ovat lemppareitani, ihon kunnosta riippuen mikä niistä 🙂

Sain kerran lahjaksi ison putellin Biothermin kropparasvaa ja oli kyllä ihana ! Imeytyi nopeaa ja tuoksukin oli mielyttävä.

Minun suosikkini Biothermilta on BB voide! <3

kasvovoiteet kiinnostavat sillä olen kuullut niistä paljon hyvää 🙂

Kasvonaamiot ehdottomasti, käytän niitä viikottain.

En ole tainnut koskaan kokeilla mitään Biothermiltä niin jo siksikin tämä oli tosi kiinnostava voittaa.

En ole testannut mitään Biothermiltä, kehuja oon kuullut ainakin cc-viihteestä. Tuo savinaamiokin vaikuttaa kiinnostavalta.

Suosikkejani ovat ”vaaleanpunaiset” puhdistustuotteet. 🙂

Hirveästi ei kokemuksia merkiltä ole, joskus joitain kasvovoiteita joden tuoksu ei miellyttänyt yhtään. Mielelläni antaisin merkille uuden mahdollisuuden 🙂

Biothermistä ei ole kokemusta, mutta seerumit kiinnostavat.

En ole kokeillut Biothermia, mutta puhdistustuotteet kiinnostavat!

Kosteusvoiteet ja seerumit kiinnostavat.

Biothermin seerumeita olen halunnut testata. Merkin kosteusvoiteita olen joskus ostanut.

Seerumit kiinnostavat.

Juuri tuon Blue Therapy -sarjan tuotteet kiinnostaisivat. Osanotto teille suruun. <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *