Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 15: Biothermin savinaamio

Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Jouluaatto lähenee päivä päivältä. Joulukalenterit ovat siitä ihania, että niiden parissa joulu tulee nopeammin. Ihan pian on rauha kaikesta. Se tunne, kun sinulla on kaikki kiire hetkeksi poissa ja olet vain siinä hetkessä. Läheisiä ympärillä ja jouluista tunnelmaa. Minä olen jouluihminen. Olen aina ollut.

Juuri siitä syystä blogissanikin on joulukalenteri. Tänä vuonna toteutin Glitz & Glamin joulukalenterin vain yhden yhteistyökumppanin kanssa, joka on eleven.fi* -verkkokauppa. He julkaisivat lokakuussa kosmetiikkajoulukalenterin. Glitz & Glamin joulukalenterissa availlaan elevenin kalenteria. Postauksien teemat ja inspiraatiot ovat kalenterin luukuista syntyneitä. Joka päivä on arvonta, jonka palkinnot eleven.fi sponsoroi. Toivottavasti olette viihtyneet joulukalenterin parissa.

15. luukku

Biotherm Skin Best Wonder Mud* -kasvonaamio löytyi tämän päivän luukusta. Onpas nyt kasvonaamiopainotteinen sisältö. No ei se mitään, sillä jokainen on ollut hyvin erilainen ja elevenin kalenterin tilanneet ovat päässeet tutustumaan hyvin erilaisiin kasvonaamioihin.

Biotherm on varmaan merkkinä tuttu. Sokoksien Kutsu kauneuteen -viikolla on usein hyviä kampanjoita Biothermistä. Minulla on jonkun verran tuotteista kokemusta. Joistakin olen pitänyt todella paljon ja joistakin en niin paljon. Minulla on ollut omia, mutta olen myös lainannut äidiltäni, koska äitini kaapeissa on ollut kiinnostavia Biothermin tuotteita. Nyt tuli tehtyä pieni paljastus. Minun kuvausstudioni sijaitsee lapsuuden kodissani, eli äidilläni. Olen sitten monesti puhdistanut meikit siellä ja aloittanut jonkun tutoriaalin kuvauksen. Vaikka omiakin voiteita on ollut mukana, olen joskus testannut jotain äitini voiteita. Ihastuin ihan älyttömästi Biotherm Blue Therapy Honey Cream-in-Oil* -kasvovoiteeseen. Ihana geelimäinen koostumus, mutta iholla ihanan heleyttävä öljyvoide. Tällaista koostumus en ole vielä miltään toiselta tuotteelta kokenut.

Biotherm Skin Best Wonder Mud on kaikille ihotyypeille soveltuva, savipohjainen kasvonaamio. Se puhdistaa ihoa, supistaa ihohuokosia sekä palauttaa ihon heleyttä. Savinaamiot ovat hyvin usein erityisesti laajentuneille ihohuokosille. Tavallaan ihohuokosia ei voida supistaa pysyvästi, mutta hetkellisesti niitä jotkut kasvonaamiot pystyvät häivyttämään sekä kasvovedet. Itse en ole löytänyt kasvovesistä ihohuokosiani supistavaa, mutta savinaamioista kyllä. Ihohuokosten laajentuminen liittyy hyvin usein ihon rasvoittuvuuteen, mutta myös ikä ja auringon UV-säteille altistuminen saattaa muuttaa ihohuokosia näkyvimmiksi. Perintötekijät ovat myös isossa roolissa. Jos suvussa kaikilla on hyvin selkeät ihohuokoset, niin eipä niitä oikein millään pienennellä. Kuten aina, elämäntavat ovat isossa roolissa. Kyllä taas huomaa ihosta, että on ulkoilut vähillä, syö huonosti, juo liian vähän, on stressiä ja unta ei ole yhtä paljon, kuin vielä pari kuukautta sitten. Opiskeluissa tuli loppusuma, joten lokakuun puolivälistä lähtien on ollut elämäntavat retuperällä. Sen huomaa myös ihossa. Tulee epäpuhtauksia ja ihohuokoset ovat selkeämmät. Mitähän ihoni olisi, jos en hoitaisi sitä tunnollisesti? Eli kaikista tärkein ihonhoidollinen toimenpide on oma hyvinvointi, mutta kosmetiikallakin voi tuoda oman lisänsä. Olenko vähän tylsä kauneusbloggaaja, kun toistan tätä tylsää faktaa? 😀

Biotherm Skin Best Wonder Mud on koostumukseltaan täyteläistä. Vaikka tuote on savipohjainen, se on miellyttävä levittää kasvoille.

Biotherm Skin Best Wonder Mud sisältää mineraalisavea. Tämä rhassoul-savi (rasul-savi) on arvostettua mineraalisavea. Sitä on paljon kehuttu kyvystään imeä rasvaa itseensä. Kun rasvaa saadaan pois iholta, pysyy iho puhtaampana – ja sitä kautta ihohuokoset maltillisempina. Savinaamiossa ei tutkintani mukaan ole muovirakeita. Rakeet ovat jauhettua aprikoosin kiveä.

Savinaamio levitetään puhtaille, kuiville kasvoille. Naamion annetaan vaikuttaa noin kolme minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois kasvoilta, samalla sormilla hellästi pyöritellen.

Ideana on se, että savi puhdistaa ihoa ja imee itseensä rasvaa. Muutamat rakeet kuorivat likaa ja kuollutta ihosolukkoa iholta. Savi ja aprikoosinkuori yhdessä kirkastavat ihoa sekä saa sen tuntumaan erityisen pehmeältä.

Tiedättekö mitä? Minusta tämä Biotherm Skin Best Wonder Mud muistuttaa aika paljon erästä kuuluisaa savinaamiota. Kuka arvaa mitä tarkoitan? Tämä on aika samanlainen kulttimaineisen Glamglow -savinaamion kanssa. Tuote tuoksuu samanlaiselta, virkistää ja raikastaa ihoa sekä hieman häivyttää ihohuokosia. Koska ihohuokoset puhdistuvat ja rasva poistuu iholta, ihohuokoset näyttävät häivyttyvän. Glamglow -savinaamio kihelmöi voimakkaammin. Tämä Biotherm tuntuu vain aavistuksen viileältä, mutta ei niinkään kihelmöi. 

Biothermin luukun arvonnassa minulla on teille kiva tuotesetti. Biotherm Skin Best Normal Skin Set* -tuotesetti sisältää:

Biotherm Skin Best Cream SPF 15 for Normal to Combination Skin*, 50 ml
Biotherm Skin Best Wonder Mud*, 20 ml
Biotherm Biosource Total Renew Oil Cleanser*, 30 ml

Vakiolukijat varmasti huomaavat, että tuotesetissä on yksi sellainen tuote, joka ei minua ihastuttanut. Se on tuo Total Renew Oil Cleanser. Siitä kirjoitin joskus kesällä. Mutta ehkä se on jonkun toisen mieleen. Yksi pääsee sitäkin kokeilmaan ja tekemään oman arvionsa. Onneksi setti sisältää muutakin kivaa, niin pystyn olemaan ylpeänä tämän palkinnon takana. Tämän päivän luukussa ollut savinaamio on ihana ja olen tuota kasvovoidettakin testannut parin näytepussin verran. On kivan raikas. Tämä tuotesetti on erityisesti normaalille ja sekaiholle, mutta myös näin talviaikana rasvoittuvuuteenkin taipuvaiselle iholle. eleven.fillä on kyllä aika mukava valikoima Biothermin tuotteita. Jos haluat tutustua muuhun valikoimaan, niin ne löydät täältä*.

Jos haluat tämän Biothermin ihonhoitosetin, niin tässä arvonnan osallistumisohjeet:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro suosikkituotteesi tai sinua kiinnostavan tuotteen Biothermiltä.
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 19.12. klo 23.59.

Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua!

Minäpä kerron tämänkin postauksen loppuun kuulumisia. Pahoitteluni, että en eilen illalla saanut tehtyä Lookfantasticin joulukalenterin viikkokoostetta. Yritän saada sen tehtyä tälle illalle. Eilen tulin koulusta kotiin ja olin hyvällä tuulella, koska opiskelujeni lähiopetuspäivät jäivät nyt joulutauolle. Verkkokurssi vielä jatkuu, mutta muuten loma häämöttää. Mieheni sitten kertoi surullisia uutisia. Lastemme mummin isä nukkui pois edellisenä yönä. Itkuhan minulle siinä tuli. Piti lähteä kiireellä tilaamaan erästä kustomoitavaa joululahjaa, viedä HOPElle kaksi muovikassillista kosmetiikkaa vähävaraisten perheiden teinejä varten sekä käydä appilassa sanomassa osanotot. En oikein saanut itsestäni irti koostepostausta. Pahoittelen. Tuli vähän surua tähän jouluun. Minulla on vielä joulukuun Bette Boxin esittely rästissä. Koska olen jo 4 vuotta boxista postannut jokainen kuukausi, niin en halua rikkoa perinnettäni. Sekin tulee, mutta vasta ensi viikolla. Joulukuun Bette Boxissa oli kaksi minun suosikkituotettani, joten täytyyhän minun senkin syyn vuoksi se vielä esitellä. Eli Lookfantastic luukut 8-14 tulee mahdollisesti tänään illalla ja joulukuun Bette Box ensi viikolla. Nämä ovat ylimääräisiä postauksia, jotka julkaisen iltaisin.

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Lue myös

X