Glitz & Glam

Joulukalenterin luukku 24: punaista joulua!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

No niin, olemme vihdoin jouluaatossa! Tämä ei kuitenkaan ole viimeinen luukku, sillä vielä huomenna avaamme yhden luukun ja sitten Glitz & Glam ja minä hiljennymme joululomalle. Palaan viimeistään uudenvuodenaattona vuoden 2017 parhaimpien kauneustuotteiden postauksella. Jos en huku suklaakonvehtien sekaan tai sohva syö minua, niin saatan tulla aikaisemmin pikavisiitille. Jos saisi itsestään sen verran irti, että tekisin Lookfantasticin joulukalenterin viimeisten luukkujen koosteet.

24. luukku

Jouluaaton luukusta löytyi OPI -kynsilakka, sävy Love is in My Cards*. OPI kuuluu minun suosikkimerkkeihin kynsilakoissa. Ollut jo vuosia. Ostin ensimmäisen OPIni 7 vuotta sitten. Nyt näitä onkin kertynyt melkoinen kavalkadi. Hassua, mutta tätä sävyä minulla ei ollutkaan. Mahtavaa!

Love is in My Cards kuului vuoden 2015 joulu-/talvikokoelmaan, jonka nimi oli Starlight. Kokoelmahan oli valtaisa. Toistakymmentä kynsilakkaa sisältävä kokoelma. Love is in My Cards on kaunis, joulunpunainen creme-kynsilakka, jossa on täydellinen koostumus. Levittyy helposti, peittää kahdella kerroksella ja kuivahtaa nopeasti. Kestää minulla oli viikon!

OPI on todella arvostettu kynsilakkamerkki. Sen huomaa, kun kurkkaa kynsiblogeihin. Rinnalle on toki tullut muitakin brändejä, mutta kyllä OPI taitaa edelleen olla kärkinimiä blogeissa. OPI on ns. salonkimerkki, vaikka sitä myydään tavarataloissakin. Merkillä on laaja valikoima manikyyri- ja pedikyyrituotteita, välineitä sekä geelituotteita. OPIn kynsilakkakokoelmat ovat aina ajankohtaisia ja trendien aallonharjalla. Minua ne ovat aina inspiroineet. Kaikista suurimman inspiraation koin Fifty Shades of Grey -kokoelman parissa. Muistatteko minun pikkutuhmat kynsikuvat?

Tiesitkö, että punainen kynsilakka ei sytyttänyt minua vielä bloggaukseni alkuvuosina? Nykyään punaiset kynsilakat ovat ihania! Niin se maku muuttuu. Pinkit ja vaaleanpunaisetkaan eivät ihan hirveästi minua sykäyttäneet aikoinaan. Jännästi sitten kolmenkympin jälkeen aloin rakastua punaisiin ja pinkkeihin kynsilakkoihin. Nykyään minulla on hyvin usein reissuissa ja juhlissa punaiset tai pinkit kynnet – jotain punapohjaista yleensä. Arki sitten menee mitä erikoisemmilla sävyillä, mutta minulle klassiset kauniit sävyt ovat sellaisia tiettyä arvokkuutta tuovia. Jotenkin ehkä korostan niillä naisellisuuttani – mitä ei kyllä varmaan enää kynsilakan värillä tarvisi yhtään korostaa. En varmaan aikoinaan pitänyt punaisista ja pinkeistä kynsilakoista, koska ennen ei vaan ollut muuta sävyvalikoimaa. Muistan miten siistiä oli löytää musta kynsilakka! Niitä ei vaan ollut joka paikassa, kun olin teini-ikäinen. Punainen kynsilakka oli muka mummomaista. Noh, tässä sitten on mummouduttu kolmenkympin jälkeen. En siis enää allekirjoita tuota vanhaa mielipidettäni.

Jouluaaton arvontapalkinnoksi on OPI Infinite Shine Duo Prime Base Goat & Gloss Top Coat* -pakkaus sekä voittajan itse valitsema OPI Infinite Shine* -värilakka. Voittaja saa valita oman lempisävynsä mukaan. Tuotteita käytetään numerojärjestyksessä. Ensin pohjustetaan (1), sitten levitetään värilakka (2) ja lopuksi viimeistellään päällyslakalla (3). Olen esitellyt näitä OPIn huippulaadukkaita Infinite Shine -lakkoja täältä löytyvässä postauksessa. Koko palkintosetin arvo 53,50 €.

Jos haluat kestävän ja laadukkaan OPIn Infinity Shine -lakkaussetin, tässä osallistumisohjeet arvontaan:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro lempisävysi kynsilakoissa.
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy to 28.12. klo 23.59.

VIETTÄKÄÄ RENTOUTTAVA JOULU!

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Lue myös

X