Glitz & Glam

CND Hypnotic Dreams – upea syksyinen kynsilakka

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kun syksy viilenee, minun mieleni lämpenee tummemmille kynsilakoille. Sain lehdistönäytteenä CND:n maahantuojalta ihastuttavan syyslakan.

Hypnotic Dreams

Kun syyskuun tultua alkoi mieleni haluta syksyisiä sävyjä kynsille, oli minun tartuttava tähän pulloon. Vaikka ruskaan on vielä aikaa, on silti havaittavissa vehreyden katoamista ja hiljakseen vihreys muuttuu luonnon väriloistoksi. Illat ovat pimenneet, kuten myös aamutkin. Kaulahuivia ja sormikkaitakin on saanut kaivella esiin. Tervetuloa syksy ja sen tuomat ilot! On jälleen kiva inspiroitua syksyisistä värimaailmoista ja hakea voimaa niistä.

CND:n syyskokoelma kantaa nimeä Nightspell. Kokoelma on saatavilla kuluttajille suunnatussa CND Vinylux -kynsilakoissa sekä ammattilaisille suunnatussa, 14+ päivää kestävissä Shellac -kestokynsilakoissa. Minulla Vinylux -kynsilakat kestävät sen 7-14 päivää, joten en sitten tiedä miten pitkäkestoinen tuo Shellac olisi omilla kynsillä. Kuukauden?

Hypnotic Dreams

Nightspell -kokoelman ehdoton helmi tähän syksyyn on tämä Hypnotic Dreams. Upea monivivahteinen chrome-lakka, joka näyttää luumuisen violetilta ja antiikinkultaisen vivahteiselta oliivinvihreältä.

Hypnotic Dreams

Tietyssä valossa sävy leiskuu ruskan oranssisia sävyjä. Kerrassaan hieno kynsilakka. Yleensä duochrome-kynsilakat ovat vihertäviä, jotka saattavat näyttää violettisilta. Tässä sävyssä violetti, eli lämmin luumuinen sävy on hallitsevin, mutta monivivahteisuus näkyy myös vihreän ja oranssin vivahteissa. Hypnotic Dreams -kynsilakan mukana on myös hieman kimalteisuutta. Kirkkaassa valossa huomaa kauniin välkkeen kynsillä.

Hypnotic Dreams on CND:n taattua laatua. Kynsilakka levittyy ja tasoittuu helposti, kuivuu nopeasti ja kerroksia tämä kynsilakka vaati kaksi. Kuten jo alussa sanoin, niin minulla CND:n Vinylux -kynsilakat kestävät 7-14 päivää. Näistä ihanuuksista nautin sen pari viikkoa.

Hypnotic Dreams

Tiesittekö muuten, että CND Vinylux -kynsilakat ovat 7-free? En muista olenko asiasta aikaisemmin muistanut mainita, joten päätin nyt ainakin siitä huomauttaa. 7-free tarkoittaa, että kynsilakassa ei ole käytetty tolueenia, kamferia, formaldehydeä, ftalaatteja, formaldehyderesiiniä, ksyleeniä eikä butanonia.

CND:n kynsilakkoja myyvät Cesarsshop ja eleven.fi sekä CND:n maahantuojan oma verkkokauppa. Lisäksi CND:n kynsilakkoja myyvät tietyt kynsisalongit. Jälleenmyyjien listan pääset katsomaan täältä.

Tämä syksyn ihana Hypnotic Dreams maksaa 14,40-15,90 € / 15 ml. Mitä katsoin, niin eleven.filtä ja CND:n maahantuojan verkkokaupasta löytyy.

Oletteko kanssani samaa mieltä, että Hypnotic Dreams on ehdottomasti cool syyslakka?

Kynsilakka saatu lehdistönäyte.

Lue myös

X