Glitz & Glam

Color Club Cherubic

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään esittelyssä toinen hankkimistani Color Clubin hologrammilakoista.

Cherubic on hieman kullansävyinen holo-lakka. Sävy on lämpöisempi, kuin esim. viimeksi esittelemäni Cloud Nine.

Cherubic on  kaunis ja todella upean hologramminen, mutta yhteen asiaan petyin. Ainakin minun kynsillä lämpöisempi sävy muuttui kylmähköksi. Olen kylmien sävyjen ystävä, mutta silti kaipasin tältä kynsilakalta lämpöistä hehkua. En sitten tiedä onko syynä minun oma ihonsävy, vai eikö näin hologrammista kynsilakkaa saa näyttämään lämpöisemmältä?

Cherubic on kyllä kaunis ja aika jännittävä kynsilakka, sillä se on sävy, jota on vaikea kuvailla yhdellä sanalla. Sävy vaihtaa väriään todella paljon valaistuksen mukaan.
Peittävyyden saa kahdella kerroksella ja lakka kuivui aika nopeasti.

Koska kaipasin tällä kertaa lämpöistä kullanhohtoa, niin päätin kokeilla Cherubicin seuraksi toista uutta kynsilakkaani.

Lakkasin peukalon ja nimettömän kynnet kokonaan ja muiden sormien kynsien kärjet China Glazen Champagne Kisses glitter-lakalla. Champagne Kisses löytyy China Glazen tämän vuotisesta joulukokoelmasta Holiday Joy.
Glitterit ovat erittäin pieniä ja hienojakoista. Glittereitä on myös paljon kynsilakassa, eli on laadukas glitter-lakka. 🙂 Inhoan lakkoja, joissa yksi glitter etsii kaveriaan.

Taas kerran huomasin sen, että hologrammilakkojen kannattaa antaa olla täysin yksinään kynsillä, jos haluaa, että hologrammisuus näkyy kunnolla ja selkeästi. Kaikki ylimääräinen ”syö” hologrammisuuden tehoa. No, mutta minä sain sitten sitä lämpöistä kullanhohtoa kynsilleni, kun sitä niiiin halusin. 😀 Joskaan en kuitenkaan ollut kovin tyytyväinen lopputulokseen. Cherubic ja Champagne Kisses ei ihan täysin natsannut yhteen, vaikka pulloja katsomalla voisi niin kuvitella.

Eilen päättyi osallistumisaika Chicks’n’Cars -mallien suosikki lookin äänestykseen ja arvontaan osallistumiseen. Tänään suoritan arvonnan ja huomenna ilmoitan voittajista. 🙂 Oikein paljon kiitoksia teille kaikille osallistujille! 🙂

Talvihan sieltä sitten tuli. Hassua, kun muutama päivä sitten oli ulkona +5-7 astetta ja tätä postausta kirjoitellessa meidän mittari näyttää -20 astetta. :O Kylmä! Kyllä sen huomaa heti omasta ja meidän pikkuneidin ihosta, että on pakkasta taas. Jopa miehenikin ihoa alkaa kuulemma kiristämään. Ei tässä taas auta muu, kuin olla uskollinen ihonsa kosteutuksessa päästä varpaisiin.

Tuntuukos teillä pakkaset ”nahassa”? Hyrrrrr….

X