Glitz & Glam

Color Club Mood Changing - lämpötilasta väriä vaihtavat kynnet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu Cesarsshopilta.

Tänään esittelen ihan mielettömän hauskan kynsilakan! Kynsilakka, joka saa minussa lapselliset piirteet esiin. Väriä vaihtava kynsilakka! Oletteko kuulleet näistä? Asiaan vihkiytyneemmät ovat varmasti, mutta veikkaa ettei ihan jokainen ole nähnyt tällaisia.

Color Club on minulle tuttu kynsilakkabrändi jo vuosien takaa. Bloggauksen alkuvuosina olin aika vihkiytynyt kynsitaiteelle ja omia suherruksiani julkaisin tiukalla tahdilla täällä Glitz & Glamissakin. Palo kynsitaiteeseen on laantunut, mutta rakkaus ihaniin kynsilakkoihin jäi. Color Club oli tuohon aikaan yksi suosikkimerkkini. Ei se huonoksi ole muuttunut, mutta rinnalle on tullut lukuisia muita laadukkaita kynsilakkabrändejä. Color Club on jotenkin aina niin yllätyksellinen ja edelläkävijä. Tuntuu että Color Clubilla on hyvin usein ne innovatiivisimmat kynsilakkatrendit hallussa ensimmäisten joukossa.

Sävy lämpöisenä

Color Clubin Mood Changing -kynsilakkakokoelma sisältää huikeat 12 sävyvaihtoehtoa! Color Clubille on hyvin tyypillistä, että kokoelmat ovat näin suurikokoisia. Valitsin kokeiluuni tämän suloisen pastellisävyn Go With a Flow.

Kynsilakka on aluksi tummempi, mutta kuivuttuaan ja oltuaan lämpöisillä kynsillä, se muuttuu hentoisen lilaksi.

Sävy kylmänä

Mutta entäs kun käy ulkona? Tuo vaalea, hentoinen lila muuttuu tummemmaksi violetiksi. Ja tämä tapahtuu hyvin äkkiä! Ei tarvitse kylmää vettä, vaan minuutti pihalla näillä pakkasilla riittää.

Lämmittämällä kynsilakkaa, saa sävyn taas muuttumaan.

Kas näin! Color Club Mood Changing -kynsilakat toimivat! Olen ällikällä lyöty siitä, miten helposti sävy muuttuu. Minulla oli vähän sellainen oletus, että idea ihana, mutta tuskin toimii niin hyvin kuin antaa ymmärtää. Mutta kyllä, tämä kynsilakka vaihtaa sävyä todella helposti lämmönvaihtelusta.

Kaikista makein juttu on liukuefekti. Tämä on niin hieno. Olen just viilannut kynnet lyhyemmiksi, joten efekti ei pysy, jos käsissäni on hyvä verenkierto ja ne ovat lämpimät. Jos sormet ovat kylmät, niin tämä kynsilakka luo liukuefektin, joka kestää pidempään kuin hetken. Kaikki on siis lämpötilasta kiinni. Oli sitten sormesi kylmät tai lämpimät, olet sitten ulkona tai sisällä, väri vaihtelee.

Color Club Mood Changing -kynsilakan ominaisuuksista kerron vielä sen verran, että koostumus on paksu ja hyvin pigmenttinen. Jos lakkaa runsaalla määrällä, yksi kerros riittää. Minulla on kaksi ihan vain siksi, että mielestäni lakkaukset kestävät kahdella kerroksella paremmin. Mood Changing on yhdelläkin peittävä – ainakin tämä testaamani Go With a Flow.

Kynsilakka tasoittuu kivasti, kun ei vaan yritä ohuen kerroksen taktiikkaa. Se ei oikein toimi. Parempi on vaan runsaalla kerroksella lähteä liikkeelle. Paksummasta kerroksesta huolimatta, minulla lakkaus kovettui joutuisasti. Lakka kuivuu satiiniseksi, mutta käyttämällä pikakuivattajaa tai päällyslakkaa, saa Mood Changing -kynsilakasta kiiltäväpintaisen. Kynsilakan väriä vaihtava ominaisuus ei kärsi päällyslakasta. Toimii älyttömän hyvin päällyslakallakin. Itse vain mietin etukäteen, että heikentääkö päällyslakka toimivuutta? Ei heikennä, voin sanoa.

Suomalainen kynsilakkataivas Cesarsshop myy Color Clubin hienoja väriä vaihtavia kynsilakkoja. Sävyvalikoimaa löytyy! Siellä olisi ihanan kesäisiä sävyjä, joita haluaisin, mutta pohdinpa vain, että ovatko nämä enemmän syksyn ja alkukevään välisen ajan juttu? Eivät välttämättä toimi näin kivasti kesällä, kun on lämmintä. Mutta tässä on vielä pitkään kylmää ja aikaa leikkiä väriä vaihtavilla kynsilakoilla.

Jos sinunkin sisäinen lapsi heräsi, niin täältä pääset katsomaan sävyvalikoimaa.

Mieheni ihan hymähti minulle, kun suu vaahdossa esittelin kynsilakkani toimintaa. Tämä oli vaan niin siistii! Olin taatusti samanlainen kuin meidän lapset, kun he esittelevät jotain joka on heistä ihmeellistä ja niin siistiiii! 😀 Minulla oli pikkutyttönä pikkuauto, joka vaihtoi väriä. Auto oli merkiltään tietenkin Porsche, koska se oli lempimerkki lapsena. Juu, ei ole Porschea tallissa vielä tänäkään päivänä, mutta nyt on väriä vaihtava kynsilakka. Kait sekin joku saavutus on? Onhan? 😀

Oikein ihanaa tiistaita ja aurinkoa päivääsi!

X