Glitz & Glam

Essie Orange, it's Obvious

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pirtsakan räikeää päivää kaikille! Nyt kannattaa laittaa aurinkolasit silmille tai säädellä näytön kirkkautta pienemmäksi, sillä tänään kynsilakkana on Essien Orange, it’s Obvious.

Tämä räikeän oranssi creme-lakka on Essien kevätkokoelmasta Navigate Her.

Tässä kynsilakassa on taas Essien mahtava laatu. Levittyy hyvin, kuivuu nopeasti ja kuten kuvastakin näkee, niin kynsilakan kiilto on upea. Kuvassa minulla ei ole päällyslakkaa, vain kaksi kerrosta Orange, it’s Obvious -kynsilakkaa.

Koska kynsilakasta minulle tuli mieleen appelsiini, niin tein koristeluihin appelsiineja. En käyttänyt fimoja, joista minulta löytyisi kaikenlaisia sitrushedelmiä. Leimasin Konadin valkoisella leimauslakalla Konadin M55-laatasta löytyvällä kuviolla.
Kärjille tein vinosti liukulakkauksen töpöttelemällä. Ensin käytin kuvassa näkyvää OPI Take the Stage -kynsilakkaa Burlesque kokoelmasta.

Liukulakkauksen ihan kärkiin käytin Color Clubin Wild and Willing duochrome-kynsilakkaa. Wild and Willing löytyy Color Clubin Wild at Heart kokoelmasta. Näettekö kuinka kevätaurinko heijastuu nimettömän ja pikkurillin kynsistä? 🙂

Vaikka kävin ulkona auringonvalossakin kuvaamassa, niin en silti saanut vangittua kuviin Take the Stagen ja Wild and Willingin upeaa kimallusta ja loistetta. Luonnossa auringonvalossa kimallus oli jotain sanoin kuvailematonta.

Aika kivan pirteät kynnet! Vaikka en olekaan räikeiden värien ystävä, niin keväisin ja kesäisin kaipaan näitä räikeitäkin värejä. Talvella en oikeastaan lakkaile tälläisillä, mutta kun keväinen aurinko pilkahtaa, niin minusta tulee ihan höperö. 😀 Nyt saisi lumet sulaa pois, sillä haluan, että kevät tulisi jo kunnolla! Meidän pihassa on vielä paljon lunta. 🙁 Täällä Kouvolassa on vielä lunta jonkun verran, vaikka etelässä onkin. Mikäs lumitilanne siellä muualla Suomea on? Onko kaikki jo sulanut, vai onko ihan täysi talvi vielä?

X