Glitz & Glam

Essie Tour de Finance

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään näytän teille Essien Navigate Her -kevätkokoelman ihanan pinkin Tour de Financen.

Voitin Maybelline & Essie iltamien arvonnassa koko Navigate Her -kokoelman. Ensimmäisenä kynsilleni pääsi tämä kaunis pinkki Tour de Finance.

Kaunis ja kylmä pinkki, jossa kiva sininen shimmeri. Juuri sellainen pinkki mistä itse pidän. 🙂 En tykkää itselläni käyttää lämminsävyisiä pinkkejä. Poikkeuksena on kesäaika, jolloin voin ruskettuneilla ”nakeillani” pitää lämpöisempääkin pinkkiä.

Taas kerran Essien taattua laatua. Lakka levittyy ihanan helposti, 2 kerrosta riitti minulle ja lisäksi kuivuu nopeasti. Minä pidän Essien laadusta ja helppokäyttöisyydestä. 🙂 Ihana karkkisävy!

Navigate Her -kokoelman teemana on talousmaailma, mikä on minusta aika hauska ja uniikki teema. 

Koristeluiden suhteen menin sieltä missä aita on matalin. Käytin pitkästä aikaa kynsitarroja. Valitsin valkoiset kynsitarrat tämän pinkin kynsilakan seuraksi, jotta keväisyys säilyisi ja ilahduttaisi minua. 🙂

Kynsitarrani ovat pimeässä loistavia. Huomasin asian, kun menen nukkumaan ja pimeässä laitoin kelloradiota herättämään minua aamulla. Säikähdin omaa kättäni! 😀 Näin tietysti pilkkopimeässä vain jotain vihertävänä loistavaa, kunnes tajusin ne omiksi kynsikseni. 😀 Onneksi en ottanut mitään ”freak out” -kohtauksia, sillä mieheni olisi saattanut (taas) pitää minua ihan höhlänä. Tosin kaikkeen hän on jo tottunut, mutta omien kynsien säikkyminen voisi olla taas pohjanoteeraus. ;D

Kuinkas moni on nyt ostannut Essietä, kun ovat tulleet L’Oréalin myötä helpommin ostettaviksi?

X