Glitz & Glam

Kesäkynnet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kesä! Huh hellettä ja kuumuutta! Olipa minulla kesäfiilis ja halusin kesäkynnet.

Mietin, että jotakin efektilakkaa, koska auringonvalo saa efektilakat näyttämään vieläkin upeammilta. Kynsilakoistani sitten valikoitui aina niin laadukkaat Essien ja Color Clubin kynsilakat. Essien ”hotti” korallinen Ole Caliente ja efektilakaksi Color Clubin Snow-Flakes. Ole Caliente löytyy Essien viime vuoden Navigate Her -kevätkokoelmasta ja Snow-Flakes Color Clubin viime joulun joulukokoelmasta, joka on nimeltään Winter Affair. Eli kumpikaan ei ole varsinaisesti kesälakka, mutta lopputulos on todella kesäinen.

Kuvasin kynsiä ulkona erilaisissa valaistuksissa. Tämä kuva on täysin varjossa kuvattu ja kuvakulmasta, jossa Snow-Flakes ei säihky kunnolla. 

Suorassa auringonpaisteessa kuvattuna Snow-Flakes loistaa kullan hehkuisena.

Puolivarjossa Snow-Flakesin lastut hehkuu oranssisena, punaisena, vihertävänä ja kultaisena. Upea lakka! Minulle kynsistä tulee hieman mieleen mansikat. Äääks! Nämä kynsilakat ovat niin ihana yhdistelmä juuri tähän vuodenaikaan. Helppo tapa muuten saada ne varpaankynnet näyttäviksi. Efektilakka vain päälle ja kyllä kelpaa sandaaleissa tallustella. 😉

Mansikan makuista kesää ja viikonloppua kaikille! 🙂

X