Glitz & Glam

Kesävärejä kynsillä – mikä on sinun kesävärisi?

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuotteet saatu maahantuojalta

Värikästä maanantaita! Tänään katsellaan ihania kesävärejä kynsille.

CND:n maahantuoja lähetti minulle herkullisen Boho Spirit -kesäkokoelman. Tykästyin sävyihin täysin, sillä Boho Spirit on kauniin kesäinen värimaailmaltaan. Minulle sävymaailma edustaa auringon sävyjä. Olen jo miettinyt, että millähän sävyllä kynteni lakkaan sinne rantalomalle Turkkiin? Saattaa olla, että siellä lakkaukseni ei kestä viikkoa, sillä tavallisessa arjessani hyvät kynsilakat kestävät 1-2 viikkoa. Turkissa tulee oltua niin paljon uima-altaassa ja varmaan meressäkin käyn, joten ei toivoa, että koko reissun pärjäisin samalla kynsilakkauksella. Ehkä käyn siellä sitten ottamassa uuden lakkauksen tai sitten teen siellä uuden. Todellinen ”ongelma”, mutta on aidosti kivaa välillä pohtia näinkin keveitä asioita.

OFFBEAT #278

Mehukkaan punainen Offbeat on ehdottomasti lempparisävyni! Upea peittävyys, runsas väri ja ah, se on punainen! Rakastan punaisia kynsilakkoja, joten eipä ihme, että tämä vesimelonia muistuttava punainen iskee minuun. CND ilmoittaa sävyn lämpöiseksi fuksiaksi, jota se kyllä aika pitkälti on. Kaunis lämmin ja kesäisen punainen.

UNINHIBITED #279

Tämä onkin aika jännä. Onko Uninhibited persikkainen vai vaaleanpunainen? On hyvin paljon valaistuksesta kiinni miltä se näyttää. Nätti, nudemainen sävy, jonka CND kertoo olevan murrettu, vaalea koralli. Peittävyys on vähän haastavampi kuin mitä olen CND:n täydelliseltä peittävyydeltä tottunut. Uninhibited jättää aavistuksen läpikuultavia kohtia, jos lakkaa kaksi ohutta kerrosta. Siksi suosittelen kahta paksua tai kolmea ohuempaa kerrosta.

VAGABOND #280

Vagabond kynsilakan nimessä antoi välittömästi mielikuvan 90-luvun Vagabond-muodista. Oli sellaisia jännän kellertävän ruskeita kenkiä. Sävy Vagabond ei ole ruskea, mutta hieman hiekkaan murrettu keltainen se on. Kynsillä mielestäni kirkkaampi kuin pullossa. CND kertoo Vagabondin olevan lämmin, vaalea keltainen. Tästä en oikein osaa sanoa tykkäänkö vai en? Jotenkin minun iholla sävy jää valjuksi ja kelmeäksi. Lisäksi Vagabond jättää kahdella ohuella kerroksella läpikuultavia kohtia, joten tämänkin kynsilakan kanssa suosittelen kahta paksua kerrosta tai kolmea ohutta.

GYPSY #281

Uuuh! Tämä Gypsy on niin hot! Kirkas oranssi on todella kesäinen! Kerrassaan upea! Valkoista kynsilakkaa ei tarvitse alle, sillä Gypsy on kirkas ja hyvin peittävä 2-3 kerroksella. Minulla on kaksi kerrosta. En ole ollut oranssin suurin ystävä, mutta vuosi vuodelta alan lämpiämään oranssille kynsilakalle. Näinköhän kohta hullaannun oranssiin huulipunaan? Vaikka oranssia on nähty blogissa huulillani, en sitä käytä oikeastaan koskaan. Lähinnä olen blogissakin esitellyt jonkun huulimeikkikokoelman sävyvaihtoehtoja. Mutta kynsillä toimii!

Kyllä nämä kirkkaimmat sävyt veivät kirkkaimman voiton mielestäni. Offbeat ja Gypsy ovat selkeästi minun kesäsävyt juuri nyt. Punainen Offbeat edustaa sellaista minulle tavallista, oranssi Gypsy taas edustaa uutta. Oranssi kun ei ole ollut lempparini, joten niitä vähemmän löytyy varastoistani. Jotain murrettuja sävyjä löytyy, mutta tällaisia kirkkaita, creme-koostumuksen ei. Oranssia näkyy tällä viikolla lisää, sillä olen tehnyt silmämeikin, jossa on oranssia.

Mikä sävy pukisi parhaiten sinun kynsiäsi?

Lue myös

X