Glitz & Glam

”Mätsäilyä” kynsien, meikin ja vaatteiden kanssa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pitkästä aikaan jaksoin ”mätsäillä” kynnet ja meikin vaatteideni kanssa. Sainkin ajatuksen Lumen kynsiblogista, että voisin vaikka julkaista vaatteiden kera kaikki. Yleensä julkaisen kynnet ja meikin erikseen, jotka ovat olleet tarkoituksella yhtenäiset vaatteiden kanssa. Varoitan, että kuvia on monta! 😀 Meikkikuvia auringossa ja varjossa…

Meikkivoiteena käytin Benecosin Nudea, joka on luomumeikkivoide. Olen aivan ihastunut… ei, kyllä minä taidan olla rakastunut uuteen meikkivoiteeseen, jonka kynsi-/meikkibloggari Charming Nails esitteli. Meikkivoide on hieman normaalia haasteellisempi levittää, mutta lisäämällä hieman kosteusvoidetta meikkivoiteeseen levitys helpottuu. Pigmenttisyys, keveys ja kestävyys ovat erinomaisia! Minulla on erittäin herkästi rasvoittuva iho T-alueelta, joten meikkivoiteet herkästi tummuvat tai kasaantuvat näiltä alueilta. Tämä meikkivoide minulla pysyy paikoillaan ja lähes muuttumattomana koko päivän. Tykkään! Hintaa meikkivoiteella oli 9,90 euroa. Itse tilasin omani biodelly.comista

Aurinko häikäsee pimeän talven jälkeen… 😀

Pohjustuksena taas Urban Decayn Primer Potion. Silmämeikissä käytin kulmaluulla ja sisänurkassa Make Up Storen Pink Frostia. Liikkuvalla luomella käytin Manly 120 paletista paitani kanssa saman väristä vihreän turkoosia… mikä väri se nyt oikealta nimeltä onkaan? :/ Ulkonurkassa ja luomivaossa käytin MACin Deep Blue Green pigmenttiä. Rajaus on tehty Lorealin Lineur Intensellä joka on mustan hopeinen lineri. 

Mitä pidätte mun luonnollisemman näköisistä kulmista? 😉

Huulet on rajattu Oriflamen Long Wear Lip Definer Nudella. Huulilla MACin Miss Marble kiilto. Keskelle huulia laitoin Oriflamen kimalteista kiiltoa antamaan kolmiuloitteisen vaikutelman.

Paita ja kynnet… Merkiltään paita on Madonnan ja se on Anttilasta ostettu… varmaa n. 15-20 euroa maksanut. 

Alla on 2 kerrosta OPIn Cuckoo for this Color. Päälle leimasin Color Clubin uusimmasta kokoelmasta löytyvällä Masqueradingilla. Tykkään hirmuisesti näistä Color Clubin Alter Ego kokoelman lakoista! Tein vinosti kulkevan lakkauksen samalla Masquerading lakalla ja koristelin rajan glitterisellä koristelulakalla.

Tykkääkö joku muukin, että kynnet, meikki ja vaatteet ”mätsää” yhteen? Mitä piditte minun mätsäilyistä? Pitäisikö minun tehdä useammin mätsäilyistäni postauksia?

X