Glitz & Glam

Minnalta lyheni kynnet ja tilalle tuli innokasta zombia :D

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Jeps, tänää lyhensin kynsiäni (about 3-5 mm), kun kärjet oli saannu niin monta iskua, että pelkäsin jossakin vaiheessa koko kynnen repeävän mukana jos kolautan johonkin. :/ Tiedättekö tällee talvisin ne autojen oven kahvat tai lastenistuimen vöiden lukot? Painajaisia jos hanskat ei oo kädessä!!! Käsi lipsahtaa ja siinä sit kynnet repsahtaa, lohkeaa tai repeää. Onneksi mikää kynsi ei oo revenny (vielä).

No mutta kuviin…

Päätin vihdoin kokeilla tätä lakkaani. Lakka on China Glazen Zombie Zest halloween kokoelmasta, mutta minusta tätä voi käyttää muulloinkin. Vaati 4 kerrosta, mutta kuivaa hyvin. Mä diggaan tästä! Aikas kiva ja erikoinen.

Leimasin mustalla Konadin lakalla kärkikuviot nyt kun on lyhyemmät kynnet. Pidempiin kynsiin ei riittäny laatan kärkikuvioiden pituus, mut nyt toimii lyhyemmillä kynsillä. Ei silmille pomppaavaa, mut silti huomiota herättävät ja tyylikkäät… paitsi noi lakan jäänteet kynsinauhoilla, mitkä kuvat paljasti. Tälläsiä glitteri- tai voimakkaasti kimalteisia lakkoja ei silmällä helposti näe. Sitä putsaa vanupuikolla ylimenneet ja nappaa kuvan… sitten kuvista huomaa, että KAPPAS! Siellähän on edellee sotkua!

Sain tuossa omia kuvia katsoessa ajatuksen juttuun, jonka voisin tehdä. Mitää uutta ja maata muuttavaa ei ole tiedossa… juttua mitä monessa blogissa on, mut teen sen omin sanoin ja havainnollistuksien. 😉

X