Kynnet

Minun pikkujoulukynteni

8.12.2012 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään minä olen viettämässä pikkujouluja saman henkisessä seurassa. 😉 Pikkujoulut/tuparit ovat Helsingissä. Koska itse olen jo aika lähellä laskettua-aikaa, niin hankin itselleni autonkuljettajia mennen ja tullen. 🙂 Oma mieheni joutuu menemään yöksi töihin, joten hänestä saan itselleni viejän ja mieheni ystävä hakee minut kotiin iltaisella. Ilman ihania kuljettajiani en olisi kyllä päässyt lähtemään, sillä junalla en enää ala matkustelemaan, saati sitten vielä yksikseni. Nou! Toki tässä mieheni kanssa yhdistetään reissu Ikeaan, sillä on muutamia juttuja joita sieltä tarvitsemme. Muutamia pieniä vauvan juttuja meinaan ostella myös, kuten unipussi, pinnasängynpatja jne. Hieman huonekalujakin olisi tarkoitus tuoda, sillä Milla tarvitsee omaan huoneeseensa säilytystilaa kaikille leluilleen, kirjoilleen ja peleilleen.

Pikkujoulujen pukukoodina on kimaltavaa, joten kimaltavana sitten mennään. 🙂 Kynnet lakkailin sitten hyvinkin kimalteleviksi.

Kuten jo varmasti te lukijat tiedättekin, niin musta ja hopea ovat minun lempivärejäni. 

Tästä syystä minun kimaltelevat pikkujoulukynteni ovat musta-hopeiset. Menetelmänä olen käyttänyt sienellä töpöttelyä.

Minulla oli enää vain 4 kirkasta timanttitähteä kiekossa, joten päätin laittaa tähdet koristamaan peukaloa ja nimetöntä.

Vielä kuvaa kynsistä eri kuvakulmasta. Kamala miten pakkanen on saanut käpäläni ruttuisiksi! :O Käteni eivät kyllä näytä n. 30-vuotiaan käsiltä. Tässä näettekin miten kuivuus ”vanhentaa” ihoa, eli olkaa ahkerampia, kuin minä kosteuttamaan ihoa! 😉

Tällä kertaa en kirjoitellut käyttämiäni kynsilakkoja kuvien alle, vaan nappasinkin kuvan käyttämistäni kynsilakoista. Vasemmalta lueteltuna (myös käyttämäni järjestys): Color Club Revvvolution, China Glaze Cheers to You, China Glaze Glistening Snow, Color Club Platinum Record. Itseasiassa käyttämäni China Glazen kynsilakat ovat joulukokoelmien kynsilakkoja. Cheers to You on vuoden 2010 ja Glistening Snow tämän vuoden. 😉 Minulla olisi kyllä ollut vuoden 2011 kokoelmasta Tinsel Town, joka olisi kyllä kanssa sopinut lakkaukseen.

Hauskoja pikkujouluja kaikille, joilla vielä sellaisia on. Minulla pikkujoulut menee kyllä hyvin rauhallisesti ja suht lyhyellä piipahduksella, sillä itse matkaan kotiin, kun yleensä pikkujoulujen meno alkaa vasta heräilemään. ;D

Uskaltaisinkohan luvata ensiviikolle minusta meikkikuvia pikkujoulun lookistani? Katsellaan… 😉

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

J.: Kiitos! 🙂 Nuo suurimimmat glitterit ovat vain hirvittävän tuskallisia poistaa. ;D

Kommentit

Ihanat nuo kynnet, täytyy joku päivä laittaa itellekin mustaa ja hopeaa!!
Mun pikkujoulut meneekin tällä kertaa ihan punaisissa kynsissä… no kultaisella glitterillä 😉 Löysin kyllä uuden punaisen rakkauslakan, Opin The Spy Who Loved Me!!

Jos sattuu käymään niin ikävästi, että pikkujoululahjoja jää yli, niin mä voin kyllä pelastaa yhden ;D

Kohta nähdään! Ja mun kimaltavat kynnet jää kyllä reippaasti varjoon noille sun kynsille. 😀

Mari: Kiitti! 🙂
Täytyisi tulla joskus ihalemaan sulla olevaa kynsilakkakokoelmaa, sillä minusta alkaa tuntua, että se alkaa olemaan suurempi kuin minun. 😀

Duvessa: Oli ihana nähdä pitkästä aikaa! 🙂

Huoli pois, mä olen laittanut aika paljon lakkoja mitä en käytä kiertoon 😉 Mut tuu ihmeessä käymään joskus kahvilla 🙂

Mari: Katsotaan nyt koska sitä ehtisi. 😀 Saa nähä ehdinkö ennen kun jäppinen syntyy. 😉

Näistä tuli ainakin minun mielestä tosi upeat!
Tykkään tosi paljon 🙂

J.: Kiitos! 🙂 Nuo suurimimmat glitterit ovat vain hirvittävän tuskallisia poistaa. ;D

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *