Glitz & Glam

OPIn Muppetteja

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tilasin itselleni kolme Muppettia OPIn uusimmasta kokoelmasta Muppets. Tämän päivän postauksessa esittelen kahta niistä ja kolmas jää sitten myöhempään.

Kokoelma sisältää 12 kynsilakkaa, joista 6 on glitterisiä. Koska olin juuri tilannut Color Clubin uutuuslakkoja niin paljon, niin päätin jättää tämän OPIn kokoelman vain muutamaan lakkaan. Tilasin sitten vain kolme.

Designer… De Better! on foil-lakka, kuten uudet Color Clubin Foiled kokoelman lakat. Designer… De Better! on kuitenkin uniikki ja erilainen kuin yksikään Color Clubin. Väri on hirvittävän vaikea kuvailla ja me ystäväni kanssa yhdessäkin pähkäilimme, että onko se hopeinen vai kultainen. Väri on ehkäpä shampanjainen, jossa on oranssisen punaisia pisteitä. En osaa oikeita termejä, sillä ne eivät ole glittereitä, eikä se ole ihan shimmeriäkään. Tosi kiva esitellä kynsilakkaa, jota ei osaa edes sanoin kuvailla. 😀 Niin erilainen se on!

Kuten kuvasta näkyy, niin metallinen hohde on ihan mieletön!

Tämä OPIn foil-lakka on hieman ohuempaa, kuin Color Clubin, joten tarvitsin 2 kerrosta. Lakka kuivuu nopeasti ja se on erittäin helppoa levittää. On pakko sanoa, että OPIn lakkoja on yleensä aina kaikista helpointa levittää. Vaikka suti on hieman isompi ja leveämpi kuin muiden merkkien, niin silti se on vain paras.

Päätin yhdistää tähän shampanjaiseen foil-lakkaan punaista glitter-lakkaa, joka on nimeltään Gettin’ Miss Piggy With It. Kirkas glitter-lakka, jossa eri kokoisia glittereitä. Isompia glittereitä on punaisena ja hopeisena, pienet glitterit ovat punaisia. Kaunis!

Leimasin Konadin Dark Red leimauslakalla huulia Konadin M4-laatasta ja Chez Delaneyn D-sarjan laatasta löytyvällä kuviolla.

Sanoisin, että tämän syksyn/joulun kynsilakkakokoelmia vallitsee selkeästi glitterit ja foil-lakat. China Glaze teki jo viime vuoden joulukokoelmaansa kultaisen ja hopeisen foil-lakan ja nyt tulee Color Club ja OPI perässä.

Hei! Onko teillä ehdotuksia mistä löytäisin suuremmat ja kauniimmat huulenkuvat leimaukseen? Millä laatalla ja mistä? Nuo minun huulikuviot on aika pieniä ja tylsiä. 🙁

Joko joku muukin on ehtinyt hankkia OPIn Muppetteja? Kuulin ystävältäni, että Kouvolan Sokokselle on tullut Muppetit myyntiin ja töissä eräs näyttelijätär kertoi, että Kotkan Sokoksella ne ovat myös nyt myynnissä.

X