Glitz & Glam

Romanttiset siniset kynnet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tuossa oli niin monta meikkipostausta putkeen, että laitetaanpa taas kuvia kynsistä. 😉 Joku hetkellinen mielenhäiriö oli yksi päivä ja halusin tehdä sähäkän väriset kynnet itselleni. ;D Olen tässä viime aikoina katsellut minun sellaisia kynsilakkoja joita en ole käyttänyt kuin kerran aiemmin. Nyt on tehnyt mieli tehdä niilläkin lakkauksia. 🙂 Tällä kertaa sähäkkään lakkaukseen pääsi China Glazen Sex In The City.

SITC on sähkönsininen, mutta en vaan saa kuvattua sitä oikean värisenä. 🙁 Kuvissa on kynnet salamavalolla ulkona, auringonvalossa ilman salamavaloa ja sisällä salamavalon kanssa ja silti yhdessäkään kuvassa väri ei ole ihan todellinen. Koska en photoshoppaile koskaan kuviani, niin en tee sitä tälläkään kertaa.

Kynsilläni on 3 kerrosta China Glazen SITC:ä, jota on helppo levittää ja kuivuu nopeasti. Kärjille tein vinoleimauksen Konadin pastellinsinisellä leimauslakalla M73-laatasta löytyvällä kuviolla. Liimailin ebaystä tilattuja tarroja, jotka tosiaan maksoivat ”maltaita”! 😀 50 arkkia ja 3,35 euroa postikuluineen. ;D Eikös kuulostakin hirmu hintavalta? ;D Tarrat löytyvät täältä, jos kiinnostuit itse tilaamaan.

Huomenna esittelen ja kerron teille Clarinsin meikinpohjustajasta, jonka ostin laivalta pari viikkoa sitten. Olen nyt testaillut meikinpohjustajaa monella eri tapaa ja olen saanut hyvän käsityksen tuotteesta. 😉 Olen muutenkin ostanut kaikenlaista viime aikoina, joten esittelyjä ja arvosteluja tipahtelee pikku hiljaa, kun saan kirjoiteltua niitä. 😉

X