Glitz & Glam

TEEMA: Horoskoopit & Tarot - kaikki 12 horoskooppia lyhyesti ja kynsillä + arvonta viikon kunniaksi!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Älkää ottako kaikkea aivan kirjaimellisesti! En kirjoita kenestäkään kirjaimellisesti, vaan pelkästään horoskooppimerkeistä ja niiden tyypillisimmistä ominaisuuksista. 😉 Tämä kaikki on vain mukavaa hömppää! Tässä nyt sitten tulee kuvia ja lyhyt kirjotelma jokaisesta merkistä. Jokaisen merkin perässä lukee minusta sopivin lakka ko. merkin edustajalle. China Glazeltahan löytyy oma horoskooppikokoelma, mutta minä olen tehnyt omani. 😉 Joissakin kynsissä onnistu surkeasti leimaukset, koska jokainen leimailijahan varmasti tietää miten jotkut pienet kuvat eivät vaan onnistu joistakin laatoista ja nyt minulla ei aika riittänyt tehdä uusia, sillä koko viikon aikana tein 15 erilaiset kynnet!!! 😀

Oinas – Free Love 
Värit: oranssi ja punainen
Elementti: tuli
Tuo itsepäisin pässinpää tähtimerkeistä. Oinaalla on vahva oma tahto ja hänen päätä toiset ei kyllä ihan helpolla käännä, kun hän päättää olla jotain mieltä. Oinaat ovat ns. pioneereja, jotka menevät ja kulkevat ensimmäisinä raivaamassa tietä muille. Siitä syystä oinaat ovatkin vähän ”minä ensiksi” -ihmisiä. Oinas on nopea käänteissään ja liikkeissään ja he innostuvat ja kyllästyvät muita nopeammassa tahdissa. Siksi esimerkiksi rauhallisempi härkä ei ehdi edes tajuta mitä tapahtui, kun oinas on innostunut ja kyllästynyt kymmenen kertaa samassa ajassa, kun härkä vielä miettii mitä mieltä olisi asiasta. 😀 Monesti tästä syystä oinailla on monta kumppania elämänsä aikana, koska he ovat nopeita liikkeissään… siksi Free Love lakka on kuin heille nimensä vuoksi ja oranssi väri edustaa heidän tulista ja palavaa sielua. 
Härkä – Hold ’em
Värit: vaaleanpunainen, vaaleansininen, pastellit
Elementti: maa
Härkä rakastaa kauneutta, omistamista ja nautintoja. Härkä on hyvin seksuaalinen ja omistushaluinen. Sarvipäät haalivatkin tavaraa ja ”tilpehööriä” sydämensä kyllyydestä ja he eivät meinaa pystyä heittämään mitään pois. Koska härkä on kauneuden perään, niin hän saattaa kerätä taidetta tai hän tykkää laittautua kauniiksi meikein ja koruin. Härät ovat myös vähän ”hitaita” ja tällä en tarkoita älykkyyttä, vaan päätöksen tekoa. Härkä varmistelee ja petaa asioita ennen kun lähtee liikkeelle tai päättää mitä tehdä päätöksissään. Hold’em kynsilakka sopii ihmisistä ja tavaroista kiinni pitävälle härälle, kuin sarvet hänen päähänsä. Väri on myös kaunis ja härkähän rakastaa kauneutta ja koruja. 

Kaksonen – Uptown girl
Värit: violetti, keltainen ja valkoinen
Elementti: ilma
Kaksosissa on kaksi erilaista persoonaa samassa paketissa. Ikinä ei tiedä kumpi puoli on esillä minäkin päivänä. Kaksoset ovat sosiaalisimpia ja kommunikoivimpia kaikista merkeistä. Heille tiedon jakaminen on luonnollista ja tärkeää. Kännykät yms. viestintävälineet ovat heillä kovassa käytössä. Kaksoset ovat vapaamielisiä ja siksi kovin mustasukkaisen kumppanin on vaikea tuntea oloansa turvalliseksi kaksosen kanssa. Kaksoset ovat vauhdikkaita ja levottomia luonteeltaan, joten siksi heidän elämänsä ei koskaan junnaa paikoillaan kovinkaan pitkää aikaa. Uptown Girl on sosiaaliselle ja vilskeestä pitävälle kaksoselle.

Rapu – Cheers to you

Värit: hopea ja vihreä
Elementti: vesi
Rapu on koti- ja perhekeskeinen merkki. Ravulla on kova ulkokuori, mutta pehmeääkin pehmeä sisusta. Rapu on herkkä ja siitä syystä ottaa hyvinkin herkästi itseensä kritiikistä. Toisin sanoen rapu ei kestä itseensä kohdistuvaa arvostelua juuri lainkaan ja seurauksena hän vetäytyy omaan kuoreensa. Rapu on uskollinen ja huolehtiva kaikille läheisilleen. Ravut ovat ns. ”kuuhulluja” ja he yleensä valvovat täyden kuun aikaan. Rauhallisia koti-iltoja kumppaninsa kanssa viettelevälle ravulle Cheers to You on nimensä mukainen kahden keskeisiin iltoihin viinilasin kanssa ja hopeinen väri muistuttaa hopeista täyttä kuuta.

Leijona – Passion

Värit: kulta, oranssi ja punainen
Elementti: tuli
Huomio! Täältä tallustaa leijona harja upeasti hulmuten… Leijonalle huomio ja ylistys on toisinaan jo naurettavuuteen asti pakkomielteistä. Leijonalla on pohjimmiltaan heikko itsetunto, mutta häntä kehuessa ja ylistäessä hän saa uskoa ja voimaa itseensä jolloin leijona on jopa pelottavan itsevarma. Leijona haluaa olla näyttävä ja siksi leijonat tekevätkin kadehdittavan näyttävän sisääntulon mm. juhlissa. Mikä olisikaan leijonan kynsille sopivampi väri kuin kulta? Jonka nimikin sattuu olemaan Passion, joka sopii tälle tulen elementin edustajalle paremmin kuin hyvin.

Neitsyt – Lemon Fizz + Cherish
Värit: keltainen, vihreä ja ruskea
Elementti: maa
Neitsyt on tähtimerkeistä kaikkein pikkutarkin ja saivartelevin merkki. Neitsyet näkevät kaikkialla jotakin mitä voisivat parannella. He kykenevät analysoimaan pienimmätkin asiat hyvin tarkasti, mitä muut eivät edes huomaisi olevan olemassakaan. Neitsyt on uhrautuvainen luonne ja haluaa olla toisille mieliksi. Neitsyt saattaa helposti uuvuttaa itsensä kun hän huolehtii toisten asioista ja yrittää auttaa. Tälle maanläheiselle luonnonlapselle sopii keltainen Lemon Fizz tai hohtavan vihreä Cherish.

Vaaka – Flamboyant

Värit: purppura, pinkki, vihreä ja sininen
Elementti: ilma
Vaaka on hyvin diplomaattinen luonne. He eivät halua koskaan loukata toisia ja siitä syystä ovatkin jatkuvasti epätasapainossa itsensä kanssa. Vaaka on hyvin hienostunut ja romanttinen merkki. He yllättävätkin puolisoitaan romanttisilla ja henkilökohtaisilla lahjoilla ja eleillä muita merkkejä useammin. Vaikka vaaka ei olekaan mahtaileva luonne, niin hän silti voisi joskus tuoda itseään esille prameilevasti. Siksi Flamboyant sopii tälle romanttiselle merkille. 

Skorppioni – Liquid leather

Värit: musta, punainen ja valkoinen
Elementti: vesi
Skorppari tuo pirullisen petollinen pistäjä, joka on elämän kolhuista suurin selviytyjä. Skorpioni on todella lujaa tekoa ja hän onkin toisille esimerkillinen. Skorpparit ovat taitavia lukemaan toisia ja heillä onkin ns. psykologista silmää, jolla he saattavat sortua manipuloimaan toisia. He ovat myös kiinnostuneita ihmismielistä, henkimaailmasta tai muista mystisistä asioista. Intohimoisuus, seksuaalisuus ja epäluuloisuus ovat yleisiä piirteitä skorpioneissa. Skorpioni tykkää yleensä kietoutua mustaan ja se onkin heidän lempivärejä. Siksi skorpparille ei parempaa kynsilakkaa löydykään kun Liquid Leather… mustaa ja kiiltävää, ihan kuin nahka tai lateksi. 😉

Jousimies – Thunderbird
Värit: punainen, purppura ja tummansininen
Elementti: tuli
Jousimiehet ovat ehkä liikunnallisin ja harrastuksellisin merkki. Jousimiehet ovat kovia menemään ja liikkumaan. He ovat myös kovin tiedonhaluisia ja siksi jouskarit opiskelevatkin paljon tai vaihtoehtoisesti he lukevat paljon heitä kiinnostavia asioita. Monesti jousimiehellä on niin monta rautaa tulessa samaan aikaan, ettei hänen vuorokausi meinaa riittää asioiden hoitamiseen… varmaankin siitä syystä jousimiehet ovat hyviä juoksemaan, koska he joutuvat juoksemaan hoitaakseen kaikki haalimansa asiat ja tehtävät päivän aikana. 😀 Siksi Thunderbird on kuin luotu heille, sillä jouskarit juoksevat ja liikkuvat kuin ukkosmyrsky kiireen vuoksi. 

Kauris – Cords

Värit: ruskea, harmaa ja vihreä
Elementti: maa
Kauris on hieman urakeskeinen suorittaja. Kauriit ovat auktoriteettisiä ja järkeviä. He harvoin antavat tunteille suurta valtaa. Kauris puurtaa ahkerasti koulunsa loistavin arvosanoin ja työelämään astuessaan hän ylenee muihin merkkeihin verrattuna huimaa vauhtia. Heistä tulee helpommin suurien yritysten johtajia tai osakkaita. Harmaan ruskea Cords on maallisia asioita miettivälle kauriille, joka on työnsä kanssa kuin ”naru kaulassa”.

Vesimies – Sex in the city

Värit: sähkönsininen, violetti ja turkoosi
Elementti: ilma
Vesimies… hmm… he ovat tähtimerkkien mysteerejä. Vesimies haluaa olla ja elää toisista riippumatonta ja vapaata elämää. Veskarit ovat hyvin sosiaalisia ja ovatkin siitä syystä hyvin joukkohenkisiä. Vesimies haluaa olla maailman parantaja edes jollakin tavalla ja he ajattelevatkin enemmän toisia kuin itseään. Usein vaan veskari-raukka ymmärretään väärin ja heitä saatetaan pitää itsekeskeisinä, vaikka asia onkin täysin päinvastoin. Vaikka veskari onkin sosiaalinen luonne, niin hän silti jää hyvin etäiseksi ja viileän oloiseksi muille tähtimerkkien edustajille, koska vesimies on aina vähän pää pilvissä ja omissa utopistisissa maailmoissaan. Sähkönsininen Sex in the City on kuin luotu veskareille, jotka aina haluavat olla erilaisia ja erottua massasta.

Kalat – Passion in the Pacific

Värit: turkoosi, harmaa ja violetti
Elementti: vesi
Nuo valtameressä päättömästi uivat sillit… 😀 Kalat ovat hieman päättämättömiä luonteita ja siksi monista muista tuntuu, että he eivät saa mitään konkreettista aikaiseksi. Kalat on hieman boheemi merkki, joka ei jaksa turhia stressailla maailman menosta. Kalat ovat hyvin intuitiivisia ja heillä on monesti hieman mystisiä kykyjä, mutta koska he ovat melko mutkattomia tyyppejä, niin he eivät välttämättä ole huomanneet omaavansa mitään erityisiä kykyjä. Heitä ohjaa oma sisäinen ääni, jota intuitioksi kutsutaan. Kalat ovat empaattisin merkki ja he tuntevat toisten surut ja ilot ja siitä syystä moni kalat merkki saattaa tarttua muita helpommin pulloon ja hukuttaa surujaan ja tuskaansa pois. Passion in the Pacificissa kalat tuntee olevansa lämpimissä merissä. 😉

Eikö oman horoskoopin luonnekuvaukset koskaan osu oikeaan ja tunnet, että jokin muu merkki olisi enemmän sinua? Syntymäkartta on tarkempi ja sen avulla voi tehdä tarkemman analyysin luonteen ominaisuuksista, vahvuuksista ja heikkouksista. Eri planeettojen ja akseleiden sijainnit eri huoneissa ja/tai tähtimerkeissä vaikuttavat eri osa-alueisiin meissä jokaisessa. Siksi siis voi tuntua, että se ns. ”oma” horoskooppimerkki ei kuvaa ollenkaan itseään. 😉 Minä olen aurinkomerkiltäni vesimies (joka on se ”minun” horoskooppimerkki) joka on minun egoni ja persoonani. Kuu on härässä, joten olen sielultani härän omainen. Nousumerkiltäni (Asc) olen neitsyt, joka on se piirre mihin minussa ensimmäisenä ihmiset tutustuu. Jokaisella planeetalla ja akselilla (Asc/DC ja MC/IC) on omat merkityksensä. Olen itse vähän opiskellut astrologiaa, mutta olen silti aivan noviisi näissä vielä. Kun vähän perehtyy aiheeseen, niin saattaa saada omia ahaa-elämyksiä ja saattaa oppia ymmärtämään itseään ja muita paremmin. 😉 Netti on täynnä sivustoja joista voi opiskella tai lukea planeettojen yms. merkityksiä ja www.astro.fi:ssä voi tehdä oman syntymäkartan kun kirjoittaa tarvittavat tiedot kenttiin. 😉 Sieltä saa pikatulkintoja, mutta ne eivät ole kovin tarkkoja ja siksi kannattaa itse opiskella tulkitsemaan syntymäkarttoja, niin saa paljon enemmän irti kartasta. Kuvassa on minun syntymäkarttani. Ne jotka osaavat tulkita karttoja saavat nyt minusta jotain kuvaa kartan avulla. ;D

Sitten minä päätin tämän teemaviikon päätteeksi järjestää taas arvonnan! Älkää tottuko kuitenkaan jatkuviin arvontoihin, mutta tämä nyt vaan oli niin oiva tilanne järjestää sellainen. ;D
OSALLISTUMISSÄÄNNÖT:
        Sinun tulee olla googlen kautta blogini lukija. Eli jos et ole lukijani, niin liity lukijaksi luomalla (ellei sinulla ole jo ennestään) google-tili ja klikkaamalla lue –kohtaa lukijat listalta.
         Kommentoi tähän julkaisuun kertomalla oma horoskooppimerkkisi.
          Lähetän voittajan palkinnon vain Suomen rajojen sisäpuolelle, mutta jos sinulla on paikka Suomessa minne voin lähettää palkinnon, niin se kyllä onnistuu.
          Arvonta-aika loppuu 3.4. klo 18.00 ja saman illan aikana julkistan voittajan.
Palkintona on oman horoskooppimerkin kynsilakka. Joten koska en voi tietää voittajan kynsilakkaa, niin tilaan sen vasta kun voittaja on tiedossa. Jos ko. kynsilakka on saatavana vain pienessä pullossa, niin hän saa samaan palkintoon 2 pientä pulloa. Ne voivat olla vaikka 2 samaa tai vaikka joku muu väri pienissä pulloissa. Eikö tämä ole reilua? 🙂

Mitä pidit teemaviikosta? Oliko kiinnostava vai aivan tylsä? Onnistuinko kehittää jotain uutta blogien maailmaan?

Ensiviikolla on sitten uudet kujeet. 😉 Tiedossa on tuote-esittelyä, testailua ja arviontia vasta äskettäin Suomeen rantautuneesta ihonhoitosarjasta. 😉

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!!! 🙂

Muoks. Arvonta on suoritettu ja VOITTAJA ON JULKISTETTU TÄÄLLÄ!!!

X