Glitz & Glam

Teema: markettikynsilakkoja

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen ihan hirvittävän pahoillani, että tämä on aika surkea postaus, sillä en omista enää markettilakkoja juuri mitään. 🙁 Olen antanut markettilakkojani eteenpäin parempiin koteihin. Ihan muutama hassu minulla on vielä jäljellä, joten näytän kuvia niistä ja ostin myös Sally Hansenin pikakuivattajan tätä viikkoa varten, jotta voin hieman kertoa siitä. 😉

Katsotaan ensin mitä markettilakkoja minulta kuitenkin löytyy…

Maybelline mini Colorama Marshmallow on kaunis jään hohteinen valkoinen helmiäislakka. Geelatuille kynsilleni riittää 2 kerrosta, mutta luonnonkynsilleni jouduin laittamaan vähintään 3 kerrosta. Kuivuu melko hitaasti. Levitys on muuten helppoa, mutta jättää hieman raitamaisen kuvion kynnelle.

Nämä mini Coloramat ovat 7,5 ml:siä ja aika edullisia. Muistelisin, että maksoin tästä 3,50 €.

Trind Caring Color  Winter CC134 on upea tumma pohjainen lakka jossa on paljon fuksian violettisia glittereitä. 2-3 kerrosta peittää ja lakka kuivuu nopeasti. Helppoa levittää. Trindin lakat ovat 9 ml:siä. Tämä lakka muistuttaa jonkun verran China Glazen Mummy May I -kynsilakkaa, joka oli Halloween 2010 kokoelmassa. Mummy May I myytiin hyvin äkkiä loppuun, joten siksi taisin kuolailla kauppasreissulla aina tätä Trindiä ja kun punainen -30 % -lätkä ilmestyi tämän kylkeen, niin piti se saada! 😀 Hain swatch-linkin Mummy May I -kynsilakkaan, joka löytyy täältä Charming Nailsistä.

Kuvasin ilman salamavaloa, jotta hankalasti kuvattavan lakan saisi esiteltyä.

Trind on hollantilainen kynsituotemerkki, joka pääsääntöisesti valmistaa laadukkaita kynsienhoitotuotteita, mutta myös kynsilakkoja. Trindissä on se hauskaa, että heiltä ilmestyy kausikokoelmia. En kylläkään ole nähnyt kuin kesä- ja talvikokoelmia vakio värien lisäksi. Tämä minun Trind lakkani on vissiin viime talven kokoelmasta. Ostin tämän Prismasta -30 %, mutta normaalihintaisena ovat 8,50 €, eli kyse ei ole ihan halpismerkistä. Itse ainakin pidän Trindiä arvossa, mutta minusta tuntuu, että blogeissa Trind ei juurikaan näy… onko siihen erityinen syy? *miettii*

Lumene Tonight Yön syli on vanha lakka. Olen tämän ”ryövännyt” äidiltäni muutama vuosi sitten kun tuntui, että omat lakat kyllästytti.
Yön syli on aika hyvin peittävä. 1-2 kerrosta riittää. Väri on kiva helmiäismäinen taupe. Levitys on helppoa ja lakka kuivuu keskiverto nopeudella. Pullokooltaan Yön syli on 8 ml.

Tein näille kynsille koristelut ja koska tämä viikko on 100 % markettia, niin koristelut eivät ole kovin ihmeelliset.

Oikeastaan kaikki tämän hetkiset kynsitarvikkeeni ovat ulkomailta tilattuja tai sitten Cesarsilta. Tästä syystä oli hieman haasteellista keksiä, että mitä kynsille tekisi ja tälläisiin sitten päädyin.

Prisman hyllyille on ilmaantunut tälläisiä Make It kynsilakkoja ja hintaa näillä ei ole paljoa. En valitettavasti muista tarkkaa hintaa, mutta olisikohan olleet 3-4 euron välillä. Tämän lakan olen saanut lahjaksi ystävältäni. Tein viivoja kynsilleni ja liimasin kultaisia tarroja. Päälle laitoin Sally Hansen Insta-Dri pikakuivattajaa, joka maksaa Prismassa reilun 10 euroa.

Näistä tarroista kerroinkin jo viikon ensimmäisessä postauksessa.

Ai niin! Piti vielä kertoa, että Lumenen kynsilakka alkaa olla jo vuosikerta kynsilakkaa…

Kyllähän minä tiesin, että vanhahan se jo on, mutta… Parasta ennen päiväys on mennyt yli 8 vuotta sitten!!! 😀 Hyvin silti vielä toimii. Eli tämä todistaa sen, että markettikynsilakatkin voivat kestää vuosia. Tämä pullo on jo puolessa välissä, eli sitä on kuitenkin käytetty. 😉

Tässä minun marketista ostetut päällyslakkani. 😀 Tämä Sally Hansen on siis se jonka ostin tätä viikkoa varten. Trindin Top Coat on ollut hyvä peruslakka. Toimi suht hyvin leimauksien päälle kun ”lätkäisi” reilusti ja ei vedellyt päällyslakkaa liian montaa kertaa leimauksien yli. Nykyää käytän vain Konadin omaa päällyslakkaa, mutta ennen sitä käytin Trindiä. Minulta löytyy myös tuollaisen ”kuolleen ja kuopatun” merkin kirkaslakka, eli Anytime. ;D Tämän muistaakseni ostin kesällä 2005.

Ostin siis tämän teemaviikon vuoksi itselleni Sally Hansen Insta-Dri pikakuivattajan. Itse käytän China Glaze Fast Forward Top Coat pikakuivattajaa, mutta minulla on ollut myös Seche Viteä. China Glaze ja Seche Vite ovat minusta täysin samanlaisia käytössä muuten, mutta China Glaze tuoksuu kivalle. Lisäksi China Glaze on edullisempaa. Vertaan tätä Sally Hansenin pikakuivattajaa China Glazeen ja Seche Viteen.

Koostumukseltaan Insta-Dri on ohutta ja helposti levitettävää, ainakin näin uutena. Itse käytän aina pikakuivattajaa pintakuivan kynsilakan päälle. En koskaan täysin märän. Insta-Dri ei kuivattanut pintaa yhtä nopeasti kuin China Glazen tai Seche Viten pikakuivattaja. Sanoisin, että Insta-Dri kuivattaa about minuutissa tai kahdessa pinnan kuivaksi, kun taas China Glaze ja Seche Vite kuivahtavat 30 sekunnissa. Ihan turha Insta-Dri ei kuitenkaan ole, mutta toimii hitaammin, eli on kuitenkin tyhjää parempi. Lisäksi kynsilakan kovettumisessa menee kauemmin, mutta kovettuu kuitenkin nopeammin kuin ilman pikakuivattajaa. Sally Hansenin Insta-Drista ei kuitenkaan tullut suosikkini. Ostaisin kyllä jatkossa jos China Glazen pikakuivattaja pääsisi loppumaan yllättäen. Sally Hansenia saa ainakin Prismoista ja siellä hintaa Sallylla oli 10,90 €. Pullokooltaan Insta-Dri on 13,3 ml.

Loppuun vielä markettien kynsilakanpoistoaineista.

Nykyää käytän geelatuille kynsilleni Universal Nailsin rakennekynsille tarkoitettua kynsilakanpoistoainetta, mutta käytän edelleen myös Proclén kynsilakanpoistoainetta, koska se soveltuu rakennekynsille. Täältä löytyy arvosteluni Proclésta. Puhutaan nyt kuitenkin ajasta kun minulla oli vielä luonnonkynnet. Ennen Procléa käytin Maybellinen vihreää kynsilakanpoistoainetta, koska siinä ei ole asetonia. Asetoni on todella pahaksi kynsille tai ainakin minun kynsilleni oli ja on edelleen, sillä geelikynnet eivät tykkää asetonista. Toinen suosikkini silloin oli Mavalan punainen, joka on myös asetoniton. Pidin kuitenkin enemmän Maybellinen vihreästä ja se onkin minusta markettien kynsilakanpoistoaineista hellävaraisin.
Leimauksissa käytän halpaa kynsilakanpoistoainetta, joka yleensä aina on X-tran. X-tra maksaa muistaakseni 1,20-1,50 € ja pullossa on 200 ml. Toimii hyvin leimailuissa, mutta en käyttäisi kynsille.

Onko sinulla markettien kynsilakoissa, päällyslakoissa ja kynsilakanpoistoaineissa suosikkia? Vai onko sinunkin suosikit muita merkkejä, joita saa vain erikoisliikkeistä ja/tai netistä?

X