Glitz & Glam

Teema: Värikästä - oranssi silmämeikki ja kynnet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Viimeinen, mutta ei vähäisin väri, eli oranssi. Omasta mielestäni tästä tuli makein silmämeikki. Oranssin ja ruskean yhdistelmä sai silmäni näyttämään erittäin sinisiltä, kuten varmaankin huomaatte. 😉

Pohjustuksena tässäkin meikissä Urban Decay Primer Potion.

Liikkuvalla luomella W7 NEON paletin oranssi. Sisäkulmassa ja kulmaluulla NYXin Smokey Look Kit paletin helmiäisnude. Ulkonurkassa ja luomivaossa Urban Decay Naked paletin Dark Horse, joka on upea tumman ruskea.

Rajauksen tein ruskealla Urban Decayn 24/7 Glide-On Whiskey kynällä ylä- ja alaluomelle, että myös alaluomelle sisärajauksen. Alaluomen uloimman rajauksen tein W7 NEON paletin oranssilla.

Ripsivärinä Maybellinen ruskea Unstoppable maskara.

Kynsillä Saffron Londonin oranssi kynsilakka. Ideana näissä leimailuissa oli auringon paahde ja paljaalla ihonpinnalla keimailevat tatuoinnit, joita kesällä näkee paljon enemmän kuin talvella… noh, luonnollisestikin! 😀 Oranssin ja aurinkojen yhdistämisen olen napannut ideana Charming Nailsin kynsistä.
Leimauksissa olen käyttänyt Sinan mustaa leimauslakkaa ja Sinan kuviolaattoja, jotka löytyvät Sinan leimaussetistä pretty.fi:ltä.

Tässä meikissä käytin siis W7 NEON paletin oranssia luomiväriä liikkuvalla luomella.

Kulmaluulla ja sisänurkassa käytin tästä NYXin paletista vasemmasta yläkulmasta löytyvää helmiäisnudea. Molemmat paletit löytyvät suomalaisesta www.pretty.fi verkkokaupasta. 😉

Urban Decay Naked palettini, josta käytin tumman ruskeaa Dark Horsea. Naked on ostettu eBaysta.

Mitäs värikästä vielä huomiselle? Kaikki samassa? Jotain todella värikästä? ;D Sen näette seuraavassa jaksossa… 😀

X