Glitz & Glam

Uusi viikko ja uudet kujeet ;)

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Arvonta siis oli ja meni… vielä kerran onnittelut voittajille! 🙂

Päätin ottaa äänestyksen käyttöön. Ylhäällä oikeassa laidassa on äänestystaulu josta voitte käydä tämän viikon ajan äänestämässä haluamaanne teemaa. 😉 Eli se joka saa eniten ääniä, niin tulee olemaan ensiviikon teemana kynsissä, meikkeissä ja muissakin jos keksin juttuja jne.

Sitten yhdet kynnet taas… eivät onnistuneet täysin, mutta laitan ne silti, jotta idean ymmärrätte. 😉

Uninalle on ideana. 🙂 Jouduin laittaa todella paksun kerroksen pikakuivattajaa, jotta fimo-nalle on kokonaan sen seassa ettei jää raapivia reunoja, jotka vois ”raapasta” koulukaverin naamaa meikkailutouhuissa. 😉 Siksi ne on epäsiistin näköiset lähikuvissa. 🙁 Kamera on armoton!

Käytin 2 kerrosta OPIn Rumble’s Wiggin’iä koko kynnelle. Vinosti kärkiin OPIn San Tan-tonio. Mustalla rajauslakalla viivat ja mustalla Konadin lakalla kuviot Chez Delaneyn D16 laatasta. Fimo-nallet on eBaystä tilaamasta fimokiekosta. Päälle laitoin tuhdin kerroksen Konadin top coatia ja China Glazen pikakuivattajaa. Söpöt!

Sitten tahdon onnitella rakasta äitiäni, joka täyttää tänään vuosia. 🙂 ONNEA ÄITI!!! Oikeasti hänen syntymäpäivänsä on 29.2., joten hänhän on vasta 12-vuotias!!! Itsekin haluaisin täyttää vuosia vain 4 vuoden välein!:D

Äiti tämä on sinun päiväsi täällä loistaa! 🙂
X