Mainos Glitz & Glam

Kollageenituotteen hyödyt iholle – tajusin vaikutukset vasta myöhemmin

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaupallinen yhteistyö

Mainos / Oslo Skin Lab

Oletko koskaan huomannut jonkun tuotteen käytön lopetettuasi, että sehän todella toimi? Ensin käytät tuotetta, huomaat tuloksia tai havaitsemasi tulokset ovat pieniä. Joskus et välttämättä huomaa mitään vaikutusta käyttäessäsi tuotetta. Mutta sitten, kun tuote tosiaan loppuu, menee tovi ja alat havaita vaikutuksia, jotka alat menettää. Kerron omasta tällaisesta kokemuksesta.

Muistatteko, kun vuosi sitten aloitin Oslo Skin Lab kollageenijauheen käytön? Pohdin omia ikääntymisen merkkejä. Olen ihan valmis vastaanottamaan ikääntymisen merkit, mutta tykkään kyllä viivytelläkin niiden lisääntymistä. Ikääntyminen ja sen merkit ovat ok, koska jotenkin elämä tuntuu vuosi vuodelta tasapainoisemmalta ja vapaammalta, mutta ei kuitenkaan ole kiva, jos ikääntymisen merkit lisääntyvät radikaalisti ja otsassa oleva numero onkin isompi kuin passissa tai ajokortissa oleva lukema.

Oslo Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen -kollageenijauhe tuntui hyvältä ratkaisulta minulle. Siksi kaupallinen yhteistyö oli todella mieluisa.

Pari kuukautta myöhemmin kerroin kokemuksistani sekä näytin VISIA-ihoanalyysin tuloksia. Ihoanalyysin mukaan, ryppyjen määrä väheni 14%. Käsittääkseni ryppyni olivat madaltuneet. Eihän minulla ryppyjä valtaisasti vielä olekaan. Uurteitakin aika vähän, vaikka nyt ikää on 36 vuotta. Tietysti ne synnynnäiset poimut ja uurteet alkavat nyt syventyä ja syventyä. Ihan kohta koen sen nopeimman vaiheen, jossa selkeästi ikääntymisen merkit lisääntyvät. Toisilla se on alta 40-vuotiaana, toisilla vasta joskus 40 ikävuoden jälkeen.

Kaupallisen yhteistyön jälkeen tosiaan tilasin itselleni Oslo Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen -kollageenijauhetta. Jatkoin käyttöä ja ylläpidin saatuja tuloksia.

Oslo Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen on hydrolysoitua kollageenia, joka tarkoittaa, että kollageeni on pilkottu kollageenipeptideiksi. Vain siten elimistö voi hyödyntää kollageenin ihon rakenneaineeksi. Liian suurikokoista kollageenia ei elimistö pysty hyödyntämään. Tällöin kollageeni kulkee vain elimistön läpi. Kollageenin hyödyistä on tutkimustulosta, josta löydät lisätietoa täältä.

Näitä käytetään yksi annospussi päivässä nesteeseen tai ruokaan sekoitettuna. Kollageenijauhe ei maistu miltään. Vesikin kirkastuu muutamassa minuutissa. Pussissa on 2,5 g jauhetta, josta 2,3 g on kollageenia. Ei siis mitään turhia täyteaineita. Tästä minä tykkään. Kollageenia on paljon! Siksi vertailu pieniin kollageenitabletteihin on turhaa, kun kollageenin määrä on pienempi. Siksi kannattaa kollageenilisiä vertaillessa ottaa huomioon kollageenin määrä sekä sen muoto – elimistö voi hyödyntää vain riittävän pieneksi pilkotun kollageenin! Halvempia on, mutta onko niistä hyötyä?

Kun kollageenilisät ovat vähän erilainen tuoteryhmä kuin kasvovoiteet ja shampoot, en näissä oikein osaa ja uskalla lähteä testailemaan, kun miten sen lopputuloksen voi todentaa? Shampoota vaihtaessa tiedät välittömästi, että sopiko se sinulle. Kasvovoide kertoo muutamien viikkojen kuluessa viimeistään, että onko se parempi, sama vai huonompi sinulle kuin aikaisemmin kokeilemasi. Kollageenilisät eivät oikein toimi niin. Niitä pitää käyttää pitkiä aikoja, eikä aina saavutettuja tuloksia näe välittömästi. Minä huomasin tuloksia, mutta ehkä parhaiten tulokset huomasin vasta tuotteen käytön lopettamisen jälkeen. Kun tulee se taantuma ja menettää saavutetut tulokset, jotka ovat syntyneet hyvin hitaasti. Onhan se niin, että hitaasti tulevaa muutosta, on vaikeampi havaita. Siksi varmaan monen tuotteen kohdalla huomaa sen mahtavuuden vasta käytön lopetettua.

Tosiaan viime talven, kevään ja kesän käytin Oslo Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen -kollageenilisää. Iho oli järjettömän upea! Toki upeat ihonhoitotuotteet tuovat oman lisänsä pinnalle, mutta tuntui, että kiireisestä kesästä huolimatta, minun ihoni hehkui! En tarvinnut meikkivoidettakaan, sillä tämä kuva on ilman filtteriä ja ilman meikkivoidetta.

Sitten tuli syksy. Olin stressaantuneempi ja väsyneempi kuin pitkiin aikoihin olen ollut. Minulla oli kova syksy, jonka jälkimainingeissa edelleen seilaan. Olen filtteröinyt osan ulosannistani, enkä kaikkea vuodata nettiin, vaikka välillä vähän paljastankin. Tietenkin kaikenlaiset rutiinit jäivät, kun oli vaan liikaa kaikkea, mistä piti yrittää suoriutua. Lisäksi, kun haluan aina suoriutua niin hyvin, ettei kukaan pääsisi sanomaan mitään negatiivista.

Siinä sitten jäi kollageenin käyttö. Kuukausittaiset Oslo Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen -paketit alkoivat kertyä, kun en muistanut juoda kollageenijuomaani. Lopulta peruin tilauksen.

Siitä sitten hiljakseen aloin huomata, että Oslo Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen tosiaan teki jotain. Iho on hyvä – kiitos hyvien ihonhoitotuotteiden – mutta ei niin hyvä kuin aikaisemmin. Otsani uurteet ovat taas samanlaiset kuin reilu vuosi sitten. Sibeliuksen ryppy kulmakarvojen välissä on jälleen selkeämpi. Näistä samoista asioista valittelin viimeksi reilu vuosi sitten.

Aloitin tovi sitten uudelleen Oslo Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagenin käytön. Yksi pussi Oslo Skin Lab -kollageenia kuuluu jälleen päivärutiiniin. Haluan takaisin sen ihon, joka minulla oli viime keväänä ja kesänä sekä alkusyksystä! Ehkä tässä on vähän kuin parisuhteessakin, älä valitse sitä kenen kanssa voit elää. Valitse se, ketä ilman et voisi elää. 😉

Kokeile sinäkin Oslo Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen -kollageenilisää, saat 50% alennusta tämän linkin kautta.

Onko sinulle käynyt vastaavaa? Huomaat jonkun tuotteen käytön lopetettuasi taantumaa?

Lue myös

X