Meikit

Mikä villitys tämä minulla oikein on?

1.4.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Postauksessa esiintyy saatu tuote

Ihanaa lauantaita! Kevätflunssa pääsi iskemään. Eilen kotiuduin Helsingin reissultani ja samalla olo vaan paheni. Tällä kertaa syynä ei ollut pelkästään pitkälle venähtänyt ilta ja juhlinta, vaan ihana räkätauti.

Mutta postauksen aiheena ei nyt ole flunssasta valittaminen, vaan villitykseni vaaleaan huulimeikkiin. Minut on totuttu näkemään näyttävissä sävyissä. Yleensä kirkkaita tai tummahkoja sävyjä. Minun ns. turvasävyni huulilla on aika tumma roosa. Pidän ehkä enemmän mattaisesta tai kiiltävästä pinnasta, mutta harvemmin helmiäismäiset huulimeikit ovat olleet minun juttuni enää vuosiin.

Nyt olen hullaantunut vaaleasta ja helmiäismäisestä sävystä. Liekö syynä kevät vai hiusten vaalentuminen, mutta on ollut kivaa vaihtelua kiinnostua ei-itselleen-tyypillisestä.

Viime aikojen ihastukseni on ollut Silk Oil of Moroccon Argan Lip Gloss. Huulikiillotkaan eivät ole enää viime vuosina olleet se kaikista käytetyin huulimeikkityyppini.

Silk Oil of Morocco Argan Lip Gloss on ihan perinteiseltä näyttävä huulikiilto. Siinä on pienehkö applikaattori ja pitkä, kantikas hylsy. Olen kokenut kiillon todella miellyttäväksi ja huulia kosteuttavaksi, sillä se sisältää arganöljyä ja omega-6 ja omega-9 -rasvahappoja. Omegarasvahapot ovat loistavia kuivan ihon hoidossa. Paranee kuivuudesta aiheutuneet ihottumat ja hilseily.

Tämä sävy Desert on todella erilainen, mitä olen tottunut käyttämään. Sävyä tulee hentoisesti ja huulilla on helmiäismäinen hohde. Desert on hieman persikkainen ja luonnollinen sävyltään. Juuri sen persikkaisuuden vuoksi minä tähän vähän olenkin ihastunut.

Vaaleat sävyt ovat suomalaisnaisten suosimia. Juuri tällaisilla sävyillä aika usein asiakkaitani meikkaan. En tiedä miten Glitz & Glamin lukijakunta jakautuu? Suositteko villejä ja/tai klassisia huulipunasävyjä, vai oletteko vaaleiden sävyjen suosijoita?

Kuten alussa sanoin, niin flunssa pääsi iskemään minuun. Viime viikolla flunssa jantui ja oli semisti iskenyt, mutta sitten se meni ohi. Nyt sitten torstaina tunsin nielussa ja poskionteloissa, että nyt olen tulossa flunssaan. Perjantaina sitten oireet pahenivat ja kuumekin sieltä sitten tuli. Koska maanantaina olen menossa työhaastatteluun (iik, pitäkää peukkuja!), niin on pakko levätä tämä viikonloppu. Siksi saattaa olla ettei huomenna tulekaan postausta. Tai jos tulee, niin se on postaus, jonka olen valmistellut ennen kipeäksi tuloa ja tarkoittanut julkaistavaksi ensi viikolla. Katsotaan nyt. Huomenna sen sitten näkee, että oliko minusta tänään 5 parasta -postauksen tekijäksi?

P.s. Tämä postaus ei ollut aprillipila. 😀 Älkää päästäkö ketään jekuttamaan itseänne.

 

Lue myös

Suosittelemme