Glitz & Glam

Lookfantatic Beauty Box elokuu 2019 – August Edition

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lookfantasticilta

Tällä kertaa sain elokuun Lookfantastic Beauty Boxin hyvin varhaisessa vaiheessa. Yleensä saan kotimaisen Bette Boxin ennen Lookfantasticin Beauty Boxia, mutta tällä kertaa oli näin päin. Bette Box on nyt hyppysissäni, kun kävin sen eilen hakemassa.

Päivittäin blogiini saapuu uusia lukijoita, joten voisin jälleen nopeasti kerrata, mikä on *Lookfantastic Beauty Box. Kyseessä on kuukausittain ilmestyvä kosmetiikkaboksi, jonka sisältö on määräaikaistilaajille yllätys, mutta jos Beauty Boxin tilaa kuukausittain yksitellen, voi usein boksista postaavista blogeista lukea, mitä se sisältää ja katsoa, haluaako ko. Beauty Boxin itselleen? Lookfantastic Beauty Box sisältää aina kuusi tuotetta, jotka ovat matka- ja täysikokoisia, joskus näytekokoisia. Arvoltaan Lookfantastic Beauty Box on käytännössä aina ollut yli 60 euroa, mutta joskus on saattanut olla hyvinkin hulppea ja arvokas sisällöltään. Kuitenkin aina arvokkaampi kuin, mitä siitä maksaa.

Kosmetiikka- ja kauneustuotteiden lisäksi mukana on aina vihkonen, jossa esitellään tuotteet ja kerrotaan muista ajankohtaisista kauneus- ja kosmetiikkavinkeistä. Mukana on myös Elle-lehti. Nämä ovat englanniksi, sillä Lookfantastic Beauty Box ei ole suomalainen konsepti, vaikka verkkokauppa ja asiakaspalvelun saa suomen kielellä.

Sisältöjen teemat vaihtelevat kuukausittain ja laatikko, jossa tuotteet ovat, on joka kuukausi erilainen. Elokuun Beauty Box on oranssinen.

Elokuun Beauty Box on kesän kuumimman ajankohdan teemassa, mutta näin Suomessa, elokuu näyttää tavallista viileämmältä. Onneksi tällä viikolla on jo vähän kesäistä tuntua ulkona, mutta on hyvin paljon viileämpi kesä kuin viime vuonna. Elokuun Beauty Box sisältää 6 kesäpäivän välttämättömyyttä, joilla ylläpitää ihanaa loman hehkua – näillä sanoin Lookfantastic itse boksin sisältöä esittelee. Minulla on lomat jo lomailtu, joten lomamoodissa ei enää fiilistellä, mutta mieheni kesäloma alkoi tällä viikolla. Moni muukin, teistäkin, vasta aloittaa lomailut. Itse juuri palannut takaisin arkeen, uuteen arkeen, mutta ei se mitään. Kesä on silti mukavaa aikaa, vaikka ei olisikaan enää lomalla. Uusi työ on inspiroivaa ja innostavaa.

Katsotaan, mitä tämä elokuun Beauty Box pitää sisällään.

LUXIE 737 TAPERED HIGHLIGHTER BRUSH

Tästä tuotteesta oli ”ennakkotiiseri”. Kyseessä on pyöristetyllä kärjellä oleva highlight-sivellin. Muotoilu näyttää aika hyvältä, joten sivellin saattaa toimia kivasti puuteristen korostuspuuterien levitykseen. Tuntuma on sellainen, että tällä saisi halutessaan todella kiillotetut poskipäät, jos niitä tavoittelee. Siveltimen varsi on kyllä mukavan ergonominen – kiinnitin heti huomiota, kun otin siveltimen käteen. Näin entisenä ammattilaismeikkaajana ja ”rannevammaisena”, tiedän, miten joskus ote siveltimistä voi alkaa tuntua tuskalliselta, kun vuosia tuntitolkulla työkseen niitä käsissään pitelee.

Googletin lisää siveltimistä. Huomasin, että tämän sarjan siveltimissä on tällainen ergonominen muotoilu. Sivellinsarjan nimi on Protools, eli myös ammattilaisille suunnattuja. Vaikka en enää ammatikseni meikkaa toisia, jätän tämän siveltimen käyttööni.

BELLÀPIERRE HEATWAVE HIGHLIGHTING PALETTE

Kun Beauty Boxissa on highlight-sivellin, on mukana myös highlight-palettikin. Viiden sävyn paletti sisältää helppoja korostussävyjä, joita voi käyttää kasvoille ja silmämeikkiin sekä tietty taputella huulipunan päälle huulten keskiosaan, joka luo huuliin kolmiulotteisuutta. Sävyt näyttävät mukavan helpoilta.

JAMES READ 1 HOUR GLOW MASK FACE & BODY

Kasvoille ja vartalolle sopiva itseruskettava, joka toimii vaiheittain. Katsoin videon, jossa kerrottiin, että tunnin vaikutusajalla saa hehkun, kahden tunnin vaikutusajalla päivetystä ja kolmen tunnin vaikutusajalla rusketusta. Tuote pestään pois vaikutusajan jälkeen.

Boxissa ollut näytekoko ei ehkä koko vartalolle riitä, mutta kasvoille kyllä useampaan kertaan tai sitten säärille. Aloitin vasta viime kesänä itseruskettavien käytön, eli olen vasta noviisi tässä maailmassa. Olen lähtenyt liikkeelle niistä itseruskettavista, jotka jätetään iholle. Koen ne kätevimmiksi. Siksi tämä ei ehkä aiheuttanut suurta iloa. Poishuuhdeltavien kanssa tulee miettiä, missä vaiheessa levität, jotta sitten menet ajallasi suihkuun pesemään sen pois. Jotenkin hektisessä elämässä tuntuu liian hankalalta. Iholle jätettävät siksi enemmän minun juttu!

NATURA HERB INFUSED SHEET MASK

Minulle täysin uusi merkki. Kyseessä on kangasnaamio, joka kosteuttaa ja ravitsee kuivaa ihoa, mutta myös tasapainottaa ihoa, supistaa laajentuneita ihohuokosia sekä kirkastaa ihoa. Kangasnaamiota käytetään, kuten muitakin kangasnaamioita. Naamio asetellaan puhtaille kasvoille ja annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia, jonka jälkeen kangasnaamion seerumi hierotaan kasvoille.

Olen niin ahkerasti käyttänyt kangasnaamioita, että ne ovat meinanneet loppua jo. Kiva, kun sain uuden kokeiluuni ja samalla sen yhden käyttökerran verran täydennystä varastooni. Ovathan ne kasvot aina niin ihanan kosteutetut kangasnaamion käytön jälkeen!

DOUCCE LUSCIOUS LIP STAIN IN ’HOLIDAY GETAWAY’

Koko päivän kestoa ja pigmenttisyyttä lupaava ”lip stain”. Sävy on kesäisen korallinen. Pantone valitsi tämän vuoden trendiväriksi living coralin. Minulla on kesällä fiksaatio koralliin, joten kyllä, kiitos! Kirjoitinkin korallisista kesäjutuista vasta hiljattain.

RITUALS ’THE RITUALS OF HOLI’ BODY CREAM

Sitten viimeisenä tuotteena Ritualsin vartalovoide, jonka tuoksu onkin minulle aivan uusi. Tämä The Rituals of Holi taitaa olla uusi tuotesarja, kun en tosiaan muista ennen nähneeni. Tässä on ihana tuoksu! Kukkaismainen ja makea! Tykkään ihan älyttömästi. Pitää hankkia The Rituals of Holista myös suihkugeeli tai suihkuvaahto. Ritualsin suihkuvaahdot ovat suosikkejani!

Tässähän on varmasti ajatuksena, että tuote on kosteuttajaksi kuivalle vartaloiholle ennen itseruskettavan käyttöä.

Tuttuun tapaan Beauty Box sisälsi yhteensä kuusi tuotetta, joista kolme ovat ”täysikokoisia” ja loput kolme ovat matka-/minikokoja. Lookfantastic ilmoittaa elokuun Beauty Boxin arvoksi yli 85 euroa.

Minua eniten ilahduttaneet tuotteet olivat sivellin (siveltimen muotoilu ihastuttaa), kangasnaamio (näitä tarvitsee aina!) sekä ihanalta tuoksuva Ritualsin vartalovoide (tuoksu on ihana!). Myös korallinen huulimeikki on kiva.

Elokuun Beauty Box on mukava kokonaisuus. Tykkään tästä, että tuotteet tukevat toisiaan, eikä laiteta kaikkea sekalaista, jos jonkin teeman ympärille aletaan rakentamaan sisältöä. Elokuun boksissa on korostuspuuteripaletti sekä sivellin sen käyttöön. Kesäisen sävyinen huulimeikki viimeistelee hehkuvan lookin. Vartalolle ja kasvoille kosteuttajaa ennen itseruskettavan käyttöä. Tykkään, vaikka jokainen tuote ole juuri minun juttuni tai tarpeeseen.

Elokuun Lookfantastic Beauty Box on juuri tullut myyntiin, joten tämän sisällön saa edelleen tilattua. Tilausvaihtoehdoissa on mahdollisuus tilata vain yhden kuukauden, jolloin boksin hinta on 20,00 € + postikulut. Tilausvaihtoehdoista löytyy myös määräaikaisia tilauksia. Vaihtoehtoja ovat 3 kuukautta (18,00 € / kpl), 6 kuukautta (17,00 € / kpl) ja 12 kuukautta (15,50 € / kpl). Näissä määräaikaisissa maksetaan vain yhden kerran toimitusmaksu, eli sitä ei tule joka kuukausi. Se koskee vain, jos tilaa yksittäin Beauty Boxia. Määräaikaiset tilaukset uusiutuvat automaattisesti samalla tilauksella, mutta sen voi helposti perua omalta käyttäjätililtä klikkauksella. Ei siis tarvitse tehdä mitään kontaktointia asiakaspalveluun.

Jos kiinnostuit kokeilemaan Lookfantastic Beauty Boxia, niin *tilauksen voit tehdä täältä!

Mitä pidit elokuun Lookfantastic Beauty Boxista?

Lue myös

X