Glitz & Glam

Lookfantastic Beauty Box heinäkuu 2020 – kurkistus kosmetiikkaboksiin

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Boksi saatu Lookfantasticilta

Sain Lookfantasticilta myös heinäkuun Beauty Boxin, joka on tässä odotellut kirjoittajaansa. Esittelin viime viikolla limited edition boksin, niin en heti perään viitsinyt postailla tästä heinäkuun Beauty Boxista.

Ilmeisesti pandemia on vaikuttanut kosmetiikkaboksien tuote-esitteiden saatavuuteen, sillä myös Lookfantasticin bokseissa on nyt digitaaliset tuote-esitteet sisällöstä.

Löydät sähköisen esitteen tästä linkistä. Esitteen takakannesta löydät paljastuksen elokuun Beauty Boxin sisällöstä. Jos et halua spoilaantua, älä selaa takakanteen asti.

Heinäkuun Beauty Boxin teema on hehkuva iho. Boksista kerrotaan seuraavasti:

Hehkuva iho on aina in!

Heinäkuussa, hehku sisältä ja ulkoa uudella ”Sunkissed” Beauty Boxilla – joka sisältää 6 erityistuotetta kesän polttavan auringon alle ja saavat sinut näyttämään upealta!

Sleek Matte Me (Bittersweet)

Sleekin nestemäinen mattapuna sävyssä Bittersweet. Nämä tämän tyyliset huulipunat nousivat valtavaan suosioon muutama vuosi sitten. Nestemäisillä mattapunilla on todella hyvä kestävyys ja peittävyys.

Itse vain alan olla kyllästynyt nestemäisiin mattapuniin, ja olen jo aikoja sitten huomannut, että niiden trendikin meni jo. Ennustin pari vuotta sitten huulikiiltojen paluuta. Nyt kun katsoo meikkitrendiä, vaikka Instagramissa, niin kyllähän huulikiiltojen uusi tuleminen alkaa olla käsillä.

Sävy Bittersweet ja mattaisuus ovat kylläkin yhdistelmänä sellainen, että näen itseni tämä sävy huulilla sitten syksyllä, kun puen päälleni ihanan syysmekkoni. Nyt minulla on maiharitkin tuon linkkaamani postauksen pitkän mekon kaveriksi.

Thisworks Morning Expert Hyaluronic Serum

Tämä merkki on melko edustettu Lookfantasticin Beauty Boxeissa sekä joulukalentereissa, joita minulla on ollut jo neljä vuotta peräkkäin. Merkki on siis hyvinkin tuttu. Osa tuotteista on hyviä, osa kuuluu ihan kiva -kategoriaan ja toiset ovat vaan ihan perussettiä.

Tämä hyaluronihappoa ja C-vitamiinia sisältävä seerumi on aivan uusi tuttavuus. Vaikka seerumi onkin pakattu tuubiin, se on juoksevaa, suorastaan vesimäistä. Tästä koostumuksesta minä innostun! Vesimäinen koostumus antaa parempaa kosteutusbuustia kosteusköyhälle iholle kuin emulsiomainen seerumi.

Tämä vaikuttaa hyvin saman tyyppiseltä kuin Lumenen legendaarinen hyaluronihapposeerumi – se oranssinen pipettipullo. Testaan enemmän kuin mielelläni tämän Thisworksin seerumin.

So Eco Blush Brush

Boksissa oli myös meikkausväline. Siitä huolimatta, että en enää meikkaajauran jälkeen tarvitse siveltimiä, niin innostun joka kerta, kun hyppysiini saan jonkun hyvän siveltimen.

Tässä So Econ poskipunasiveltimessä on kieltämättä vähän plagioinnin makua Ecotoolsista, mutta eettisemmät meikkisiveltimet ovat silti hyvä juttu. Sivellin on synteettistä harjasta ja varsiosassa on käytetty nopeasti kasvavaa bambua. Metalliosat valmistetaan kierrätetystä alumiinista.

Pakkausmateriaalit ja niiden painatukseen käytetyt musteet kaikki huomioivat ympäristöä, sillä pakkauksissa on käytetty kasviperäisiä musteita, kompostoituvaa maissitärkkelystä ja vesipohjaista, liuotinvapaata liimaa.

Sivellin tuntuu hyvältä kädessä sen muotoilun vuoksi. Harjakset ovat pehmeät ja muotoilu sellainen, että sillä saa tarkasti työskenneltyä. Jätän tämän siveltimen omaan käyttööni.

MONUSpa Rose & Lemon Enriched Body Cream

Muistelisin, että jotain MONUSpan tuotteita olisin saanut Lookfantasticin joulukalenterista, mutta juuri nyt en muista, olenko testannut yhtäkään niistä.

Tämä ruusulta ja sitruunalta tuoksuva vartalovoide on herkku! Ihana levittää iholle, tuntuu hyvältä nopean imeytymisen vuoksi, kosteuttaa ja tuoksuu HYVÄLTÄ! Ruusun ja sitruunan yhdistelmä toimii!

Myvitamins Hair, Skin & Nails

Kynsien, ihon ja hiusten hyvinvointia tukevat kapselit. Purkissa on puolen kuukauden annos, 30 kappaletta, otetaan 2 kpl / pvä. Purkin korkissa on ihan valmistuskuukausi ja parasta ennen päiväys. Ovat muuten todella tuoreita, sillä kapselit on valmistettu tämän vuoden toukokuussa, eli vain pari kuukautta sitten. Käyttöaikaa näillä on aina ensi vuoden syyskuuhun asti, eli yli vuosi vielä aikaa käyttää.

Juuri nyt en ota näitä käyttööni, sillä syön parhaillaan toisia vastaavia lisäravinteita.

Mádara Regenerating Night Cream

Kaikille ihotyypeille sopiva yövoide. Uudistava yövoide on antioksidanttinen, täyteläinen kosteuttaja, joka toimii yöllä hidastaen ihon vanhenemisprosesseja. Kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä lupaa korjata stressin, auringon ja ympäristön aiheuttamia vaurioita.

Madara on yksi vanhimpia tuttujani luonnonkosmetiikan saralta. Madara on varmaan Suomessa yksi tunnetuimpia luonnonkosmetiikan merkkejä, koska sitä oli saatavilla jo ennen luonnonkosmetiikan suurinta hypeä.

Madaran tuotteet ovat minusta aina sellaisia perushyvää laadultaan. Siinä ei tämä yövoidekaan tee poikkeusta. Ei mitenkään ylitse muiden, mutta hyvä yövoide kuitenkin.

Heinäkuun Lookfantastic Beauty Box näytti kokonaisuudessaan tällaiselta. Boksissa oli yhteensä 6 tuotetta, joista 2 on täysikokoisia, 3 isoja näytekokoja ja 1 tuote on pieni näytekoko. Arvoltaan tämä heinäkuun boksi on noin 74 euroa.

Lookfantasticin verkkokaupan mukaan Beauty Boxeja oli kaksi versiota. Minun esittelemäni sisältö on variaatio 1.

Pidin eniten poskipunasiveltimestä, hyaluronihapposeerumista sekä ruusulta ja sitruunalta tuoksuvasta vartalovoiteesta. Vähiten innostuin lisäravinteista.

Kokonaisuutena heinäkuun Lookfantastic Beauty Box kuuluu ihan kiva -kategoriaan. Parempiakin bokseja Lookfantasticilla on ollut, itse asiassa hyvinkin usein!

Heinäkuun Beauty Box on vielä muutaman päivän myynnissä. Sitten vaihtuu elokuun boksi. Jos haluat tämän tai vaihtoehtoboksin, niin tee tilaus mahdollisimman pian. *Tässä linkki tilaukseen, josta voit katsoa, mitä vaihtoehtoisessa Beauty Boxissa on sisällään.

Jos muuten olet tilaamassa jotain Lookfantasticilta, niin tässä tulee alennuskoodi hyödynnettäväksi. Koodi ei toimi ihan kaikkiin tuotteisiin, eikä Beauty Boxeihin, mutta valtavaan valikoimaan kuitenkin.

Koodi: GGLF
Koodi on voimassa tämän vuoden loppuun saakka.
Koodilla saat 20 % alennusta tämän linkin normaalihintaisista tuotteista: *https://tidd.ly/30D9N4i

Mitä kosmetiikkabokseja olette tilanneet kesän aikana?

Lue myös:

Lookfantastic Beauty Box Science of Beauty Edition + alennuskoodi

Lue myös

X