Meikit

Estée Lauder Pure Color Love – vähän väriä takatalven keskelle

26.4.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kepeää keskiviikkoa tänne talviseen huhtikuun loppuun! Koska räntää sataa tyyliin päivittäin, niin kaivoin kuvavarastoistani väriä vappuviikkoon.

Silloin kun oli oikeasti talvi kalenterinkin mukaan, sain testiini Estée Lauderin uutuushuulipunan. Nyt kun tässä vähän kaipaisi kevättä ilmaan ja tämä uutuushuulipuna on tullut vihdoin myyntiinkin, niin päätin fiilistellä punaisilla huulilla tässä postauksessa.

Estée Lauder on lanseerannut uuden huulipunakokoelman – Pure Color Love Lipstick.

Pure Color Love -huulipunat leikittelevät erilaisilla koostumuksilla ja värimahdollisuuksilla. Pure Color Love -huulipunat kutsuvat kokeilemaan uutta, kuten kerrostamaan erilaisia sävyjä ja sitä kautta luomaan itselleen yksilöidyn ja uuden huulimeikin.

Koostumuksia on neljä:

Ultra Mattes – laaja sävyvalikoima mattaisia ja täysin peittäviä sävyjä.
Shimmer Pearls – puolipeittäviä, keveän hohteisia sävyjä.
Cooled Chromes – kolmen sävyn valikoima puolipeittäviä, rohkeita sävyjä.
Edgy Cremes – puolipeittäviä, pigmenttisiä sävyjä, pehmeän voidemaisella koostumuksella.

Te ketkä ette tyydy ihan tavalliseen, niin suosittelen katsastamaan Pure Color Love -huulipunien ehkä vähän yllättävänkin sävyvalikoiman. 😉

Estée Lauder Pure Color Love -huulipunissa on hyvin jämäkkä hylsy. Korkin päädystä näkee näppärästi sävyn. Huulipuna on muotoiltu jännästi, joka mahdollistaa tarkan levityksen huulille. Tai ainakin aluksi, sillä jokaisella meillä huulivoiteet ja -punat kuluvat käytössä tiettyyn muotoon. Onpa siitä ihan persoonallisuusanalyysejäkin tehty, että mitä kulunut huulipuna kertoo sinusta? Huulipunapuikko on paksu ja tiukasti hylsyssä, joten se ei ala ihan helposti kahnaamaan hylsyn reunaan. Uskoisin, että oikeanlaisella säilytyksellä, käytöllä ja säilytyslämpötilalla tämä huulipuna ei kahnaa hylsyn reunaan pidemmässäkään juoksussa.

Minulla on ollut käytössä Shimmer Pearls -koostumuksen huulipuna sävyssä Haute & Cold. Ainakaan Haute & Cold -sävy ei ole mitenkään voimakkaan helmiäismäinen. Hentoisen kevyt hohde luo huulille vain täyteläisemmän muodon ja saa huulet näyttämään luonnollisilta, vaikka sävy ei itsessään olisi luonnollinen. Haute & Cold on klassinen sävyltään. Viileä ja mehukkaan täyteläinen pinkki/fuksia. Koostumus on mukavan kosteuttava ja pigmenttisyys erinomainen. Pure Color Love -huulipuna Shimmer Pearls koostumuksella kestää ihan mukavasti. Ei toki mattaisien huulipunien veroinen kestävyys, mutta hyvä näin kosteuttavaksi huulipunaksi.

Pidän paljon tästä Estée Lauderin uutuushuulipunasta. Voitteko uskoa, että en ole rajannut huuliani kynällä? Kuvissa minulla on pelkästään Pure Color Love -huulipuna sävyssä Haute & Cold.

Estée Lauder Pure Color Love -huulipunat tulivat huhtikuussa myyntiin Sokoksille ja Stockmanneille. Hinnaltaan tämä ylellinen ja laajan sävy- ja koostumusvalikoiman huulipuna on 26,00 € / 3,1 g. Selektiivisen merkin huulipunaksi aika maltillinen, sillä sen lisäksi, että huulipunalla on hyvä koostumus, pigmenttisyys ja kohtuullinen kestävyys, tuotteen pakkaus on huolellisesti viimeistelty. Nämä ovat yleensä niitä asioita, joista erottaa kalliimman merkin edullisemmista. Pakkaukset ovat kestävämpiä ja viimeisteltyjä (toki aina muutamia poikkeuksiakin on).

Jaksamisia kaikille viimeisiin talvipäiviin ja räntäsateisiin! Ei ole ihan vappufiiliksiä, eikä tunnu siltä, että olemme aikeissa aloittaa grillikauden tällä viikolla.

Huulipuna saatu PR-toimistolta.