Glitz & Glam

Fit Me Matte + Poreless – ihan helmi meikkivoide marketeista

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Meikkivoide joka kestää mattaisena pidempään. Sain jo talvella L’Oréalilta lehdistönäytteenä meikkivoiteen, jonka ensin unohdin ja sitten epäilyksien kautta kuitenkin testasin.

Nyt haluan esitellä teille marketeissa myytävän meikkivoiteen, joka on muuten aika hyvä! Tai oikeastaan todella hyvä omalle iholleni. Sain tämän Maybellinen Fit Me Matte + Poreless -meikkivoiteen jo ennen joulua. Joulusiivossa työnsin sen varastojeni kätköihin. Joskus helmikuussa vähän puolivahingossa käteeni osui tämä meikkivoide. Mietin, että kiinnostaako minua testata tämä, koska kuulostaa niin kovasti nuorille suunnatulta meikkivoiteelta?

Päätin sitten kuitenkin ottaa tämän testiini jo silloin talvella. Fit Me Matte + Poreless -meikkivoiteissa on vaaleita sävyjä, joten kiinnostuin vaaleudesta. Mattaisuus hieman arvelutti silloin talvella, mutta päätin silti kokeilla.

Meikkivoide on pakattu tuubiin, joka on aika tyypillinen pakkaustapa edullisempien kosmetiikkamerkkien meikkivoiteille. Koostumukseltaan Fit Me Matte + Poreless on aika juoksevaa voidetta.

Olen suosinut tämän meikkivoiteen kanssa Beautyblenderiä tai muita vastaavia toisilta merkeiltä, kuten Real Techniquesilta.

Fit Me Matte + Poreless levittyy ja tasoittuu sienen avulla kuin unelma. Toki tällaiset meikkisienet saavat lähes minkä tahansa levittymään kuin unelma, mutta on sillä meikkivoiteen koostumuksellakin tekemistä asian kanssa. Olen käyttänyt myös sormiani, jotka nekin toimivat, mutta parempi lopputulos syntyy sienen avulla. Siveltimistä olen testannut blurrattua jälkeä tekevää Sigman F80 Flat Kabukia. Se on ollut kanssa aika hyvä.

Käytössäni oleva sävy 104 Soft Ivory on täydellisesti omaan ihoon ”mätsäävä”.

Maybellinen Fit Me Matte + Poreless peittää ihan uskomattoman hyvin – kuten kuvasta näkyy. Meikkivoidetta voi kerrostaa saadakseen lisäpeittävyyttä. Meikkivoide muuttuu kasvoilla mattapintaiseksi, eli se ei jää iholle kiiltelemään.

Talvella pidin meikkivoidetta ihan kivana, mutta nyt kevään tultua iho alkaa muuttua rasvoittuvammaksi. Sen vuoksi Fit Me Matte + Poreless istuu iholleni vielä paremmin. Pidän meikkivoiteen kevyestä koostumuksesta. Se ei tunnu iholla paksulta. Vaikka meikkivoide on peittävä, niin se on luonnollinen. Ei todellakaan tee luonnotonta maskia – kuten näette kuvistakin. Meikkivoide hieman häivyttää ihohuokosia. Kun meikkisienellä taputtelee, täyttyy huokoset tehokkaammin meikkivoiteesta ja ihosta saa tasaisemmalta näyttävän.

Fit Me Matte + Poreless pysyy kasvoillani todella hyvin. Se pitää samettisen pinnan koko päivän. Kiilto ja rasvaisuus eivät vaivaa tähän vuodenaikaan käytettynä. Kesällä on varmasti herkemmin kiiltoa ja joutuu päivän aikana poistamaan sitä puuteripaperilla ja ihan puuterilla. Mutta nyt ei ole tarvinnut, sillä Fit Me Matte + Poreless kestää iltaan asti puolimattaisena ilman meikkipohjan korjailua puuterituotteilla. Olen ollut salillakin tässä meikkivoiteessa ja siinä pienessä hiessäkin tämä on tuntunut kestävän. En sitten tiedä mitä kunnon rääkkihiessä tapahtuisi? Sitä en ole testannut.

Jos mattaisuutta haluaa hieman lieventää, voi kasvoille sipaista hieman heleyttävää puuteria ja/tai suihkauttaa jotain kasvosuihketta. (Joo, tässä kuvassa kasvoille on sipaistu paljon muutakin 😀 )

Maybelline Fit Me Matte + Poreless on suunnattu normaalille ja rasvoittuvalle iholle, mutta hyvin se tuntuu toimivan sekaihollakin. Kuivalle iholle en suosittele, enkä pintakuivuudesta kärsivälle iholle. Mattakoostumus korostaa voimakasta kuivuutta. Hilseilevälle iholle se ei myöskään ole optimaalinen. Mutta hyvässä kosteustasapainossa olevalle sekaiholle, normaalille ja rasvoittuvalle mahtava.

Fit Me yllätti minut. En todellakaan osannut odottaa lopputulosta, joka peittoaa monet kalliimmat merkit, joita yleensä suosin enemmän meikkivoiteissa. Toki minulla on edullisemmistakin suosikkeja ja oikeasti luottotuotteita. Fit Me Matte + Poreless pääsi nyt luottotuotteiden joukkoon.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless -meikkivoide on hinnaltaan 7,90-9,90 € / 30 ml. Aika harvoin ylistän tämän hintaluokan meikkivoiteita, mutta nyt sen teen. On hyviä ja ihan kivoja, mutta tässä Fit Me Matte + Poreless -meikkivoiteessa on paljon sellaista mistä pidän.

Onko tämä meikkivoide teille muille tuttu?

Meikkivoide saatu L’Oréalilta.

Lue myös

X