Glitz & Glam

Glitterhuulet arkimeikissä? Uhka vai mahdollisuus?

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Glitterhuulet ovat nyt kuuma muotivillitys. Googlen kuvahaulla löytää upeita glitterhuulia. Kyllähän sosiaalisen median meikkitaiteilijat ovat vuosia julkaisseet kuvia glitterhuulista, mutta nyt tämä trendi on noussut suosioksi sekä kaupallistunut siinä, että kimallusta antavia huulituotteita valmistajat tuovat markkinoille. Minulle lähetettiin lehdistönäytteenä Urban Decayn uutuuksia.

Urban Decay Liquid Lipstick Backtalk

Tällainen on minun aika perusmeikkini, jos haluan olla huoliteltu ja vähemmän huomiota herättävä, mutta kuitenkin riittävän edustava tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Mattahuulet

Mattapuna on siitä kiva, että se kestää hyvin. Huulimeikistä ei tarvitse huolehtia jokaisen kahvikupillisen jälkeen. Meikki on ilmettä freesaava, eikä siinä pomppaa esiin oikeastaan muu kuin kulmat ja huulet. Nekin kuitenkin aika luonnollisella tavalla, vaikka ovatkin meikin huomiopisteet. Kun silmissä ei ole vahvasti meikkiä, poskipunakin pääsee tehokkaammin esiin ja saa enemmän huomiota.

Urban Decay Liquid Lipstick Backtalk

Huulissa käytin yhtä rakkaussävyäni – Urban Decayn Backtalk. Viime syksynä esittelin Backtalk -puikkopunan tässä postauksessa. Nyt minulla on Backtalk myös nestemäisenä punana.

Entä jos tätä luonnollisia piirteitä korostavaa meikkiä vähän buustaisi pienellä jutulla? Jos vaikka huulimeikki heittäytyisikin huomiohakuisemmaksi?

Urban Decay Vice Special Effects Copycat

Jos huulille käyttäisikin glitterimäisen efektin antavaa top coat -tuotetta?

Urban Decay Vice Special Effects Copycat

Mattainen Backtalk sai päällensä Urban Decay Vice Special Effects -päällysteen sävyssä Copycat. Urban Decayn Special Effects -huulituotteet eivät suoranaisesti ole glitteriä, mutta ne luovat vastaavan efektin – ilman sitä rouheuden tunnetta huulilla. Lisäksi Special Effects -huuliefektit kestävät äärimmäisen hyvin. Tavallisella glitterillä kuorrutetut huulet ovat hieman epäkäytännölliset. Jossain vaiheessa huomaa kuinka hampaissa narskuu ja glitteriä on kaikkialla muualla kuin huulissa.

Glitterhuulet

Jännä efekti! Samalla se puuterisen utuinen ilme sai särmää. Huulissa on jotain jännittävyyttä ja huomiota hakevaa. Minusta aika makea efekti ihan näin luonnollisessakin meikissä. Ehkä jopa parempi, kuin vahvan silmämeikin kanssa. Tässä lookissa käytin huulipunaa ja huuliefektiä, jotka ovat sävyltään aika lähellä toisiaan. Sillä tavoin sain efektistä hienostuneemman ja vähäeleisemmän. Jos minulla olisi musta huulipuna, tulisi huuliefektisävy toisella tavalla esiin.

On välillä vähän ironista, että blogini nimi on Glitz & Glam. Blogi on perustettu silloin, kun glitter ei ollut mitenkään erityisen muodikasta, mutta minulla oli obsessio kaikkeen kimaltavaan ja glitteriseen. Nyt kun olen 6 vuotta vanhempi, en ole enää aivan yhtä harakka ja niin glitterin perään. Mutta kyllä minussa vielä asuu pieni kimallehöperö, joten kyllä nämä kimaltavat huulet saavat minut ihastelemaan.

Mattahuulet

Mattahuulet?

Glitterhuulet

Glitterhuulet?

Uhka vai mahdollisuus?

Urban Decayn huulituotteet saatuja.

Lue myös

X