Glitz & Glam

Oikeasti huulia suurentava huulikiilto – Too Faced Lip Injection

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lookfantasticilta

Huulia turvottavat huulikiillot eivät ole mikään uusi juttu. Minullakin niitä on ollut useita. Haluan esitellä Too Facedin huulia täyteläistävän huulikiillon, joka oikeasti toimii.

Lookfantastic lähetti taannoin ihania tuotteita sisältävän paketin. Joukossa oli tämä *Too Facedin Lip Injection Extreme Lip Gloss.

Too Faced Lip Injection -huulikiilto lupaa täyteläisemmät huulet välittömästi. Muutoksen huulissaan on huomannut 93% testaajista, välittömän tuloksen havaitsi 97% ja kosteutetun tuntuman tunsi 97% testaajista.

Huulikiilto on väritöntä, mutta siinä on kaunis, monisävyinen shimmer, joka vaihtelee väriä valon mukaan. Tuoksu on raikas, hieman mentolinen. Koostumus on liukas ja tuntuu huulilla hyvältä.

Katsotaanpa vähän, kuinka Too Faced Lip Injection vaikuttaa. Kuvassa huulillani on kevyesti huulivoidetta.

Too Faced Lip Injection -huulikiiltoa voi levittää suoraan huulille tai huulipunan päälle.

Hetken päästä levityksestä, oikeastaan lähes välittömästi, huulilla alkaa tuntua kihelmöintiä. Erityisesti huulten ulkoreunoilla kihelmöinti on voimakkaampaa. Kuten kuvasta näkee, vilkastuttaa Too Faced Lip Injection verenkiertoa huulissa, sillä huulet muuttuvat täyteläisemmiksi ja väri muuttuu punertavammaksi.

 

 

 

 

 

Tässä vielä tyttäreni ennen ja jälkeen -kuvat, jotka hän itse otti kännykällään. Ei tarvitse selittää, kumpi on kumpi. Olen huomannut, että hänellä *Too Facedin Lip Injection Extreme Lip Gloss toimii vielä paremmin. Minullakin se täyteläistää huulia ja tekee niistä vähän sen näköiset kuin olisin käynyt hyaluronihapolla täytättämässä huuleni, mutta tyttärelleni efekti on suurempi. Mitä luultavammin on tapauskohtaista, kuinka voimakas huulia suurentava vaikutus on. Tietenkin nuori neiti haluaisi tämän huulikiillon itselleen, mutta olen jyrkästi sanonut, että ei. Hän on saanut pari kertaa kokeilla, mutta se siitä.

Tykkään tästä huulikiillosta todella paljon! Se oikeasti toimii! Toki efektin kesto ei ole niin pitkäikäinen kuin hyaluronitäytteellä olisi. Vähän vaikea arvioida efektin kestoa, sillä epäilen, että silmä tottuu turpeampiin huuliin nopeasti. Ehkä noin pari tuntia, kunnes pitäisi lisätä huulikiiltoa, jotta täyteläisyys huulissa säilyisi.

Koska *Too Facedin Lip Injection Extreme Lip Gloss antaa huulille täyteläisyyttä ja kokoa sekä vähän saa huulet punoittamaan ja upeasti kiiltämään, on tämä tuote yksinäänkin käytettynä kiva. Paljon on tullut käytettyä ihan pelkästäänkin.

Mutta tätä kannattaa kokeilla huulilla ennen huulien rajaamista ja huulipunaa. Ensin Lip Injection hetkeksi vaikuttamaan, jonka jälkeen pyyhitään ylimääräiset pois ja tehdään haluttu huulimeikki.

Tai huulikiillon voi levittää huulipunan päälle. Hyvä tuote, jos värittää huulensa kauttaaltaan huulten rajauskynällä tai käyttää mattaista huulipunaa. Siihen päälle Lip Injection, niin huulimeikki saa kiiltävän pinnan ja huulet täyteläistyvät.

Too Faced on yksi minun suosikkibrändini, jota olen ostanut aina Tukholmassa käydessäni. Suomesta ei Too Facedia saa kivijalkaliikkeistä, mutta nykyään vihdoin saa netin kautta. Lookfantasticilla Too Faced Lip Injection Extreme Lip Gloss maksaa 25,95 € / 4 g.

*Täältä voit tilata Too Facedin huulikiillon.

Hyödynnä alennuskoodi! Koodilla GGLF saat 20 % alennusta *tämän linkin normaalihintaisista tuotteista. Alennuskoodi on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.

Käytätkö vastaavia? Haluaisin kuulla yhtä tehokkaista huulikiilloista, joilla olisi huulia väliaikaisesti täytelöittävä vaikutus. Jos vaikka nousisi esiin sellaisia, joita en ole vielä testannut.

Lue myös:

5 parasta huulia suurentavaa tuotetta

Huulia rajusti turvottava seerumi

Huulia täyteläistävät huulikiillot

Lue myös

X