Meikkilook

Jouluhenkinen juhlameikki

20.11.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Oikein mahtavaa alkavaa viikkoa! Joko teitä tympii tämä sateisuus ja pimeys? Minua tympii. Kerta kaikkiaan on ollut pimeää kaiken syksyä. Tuntuu, että kesäkin oli aika hämärä, kun oli niin sateista. Koska tämä loppuu? On ollut virkistävää, kun välillä oli valkeaa lumen vuoksi. Marraskuu on kyllä sellainen, että sen saisi skipata kokonaan pois. Tässä ei ole mitään muuta hyvää kuin lähenevä joulukuu. Olen saanut PR-toimistolta Essencen kokoelmia testailuun ja loihdin niillä jouluhenkisen juhlameikin.

Jouluinen juhlameikki

Jos syksystä halutaan etsiä jotain kivaa, niin monet ihanat juhlakauden meikkikokoelmat ilmestyvät loka-marraskuussa. Kun on niin hitsin synkkää ja pimeää ulkona, niin kyllähän ne hohteet kasvoilla saa mieltä virkeämmäksi, eikö vaan? Tai jos ei niistä itsellään välitä, niin ainakin niiden kaunista kimmeltelyä on kiva katsella kauppojen hyllyillä.

Essence on jälleen julkaissut ja on julkaisemassa mielenkiintoisia kokoelmia. Pakko sanoa, että hurjalla tahdilla tämä brändi kausikokoelmiaan lataa. Ihan häkellyttävää! Kuvassa näkyy postauksen meikkilookissa käyttämäni tuotteet. Uskoisitteko, että tässä on kolmen kausikokoelman tuotteita? KOLMEN!

Jouluinen juhlameikki

Kun tämä pikkujoulukausi sekä juhlakausi muutenkin ovat meneillään, niin halusin tehdä vähän juhlavan talvi-illan meikkityylin. Rennot kiharat, vähän kultaa silmiin ja metallista punaista huuliin. Tässä on ainesta pikkujoulutyyliin, mutta myös joulun juhlameikkiin. Olin niin kotonani tässä tyylissä. Ihan harmitti, että ei ollut mitään bileitä. Tosin, voisin tässä mennä vaikka kouluunkin, mutta aamulla nukkuminen on sen verran kivaa, etten välttämättä jaksa uhrata 30-45 lisäminuuttia itseni laittamiseen. Hiusten kihartaminen kanssa vie aikansa.

Silmämeikissä käytin tätä Essencen suloista Winter Dreamin’ -kokoelman luomiväripalettia. Sävymaailma on niin minua! Helppoja sävyjä arkeen ja juhlaankin. Mattasävyt ovat olleet arkimeikeissäni ja niissä on hyvä pigmenttisyys. Hohtavat sävyt vaativat silmämeikinpohjustajaa alle, jotta hohteet pääsevät esiin ja tarttuvat kunnolla. Mattasävyt tarttuvat hyvin meikki- tai CC-voiteella ja puuterilla pohjustetullekin silmäluomelle.

Koska kulta ei ole minulla se helpoin sävy, mutta sitä välttämättä halusin, käytin halo-tekniikkaa. (Tässä linkki meikkitutoriaaliin, jossa käytän tuota halo-tekniikkaa.) Levitin paletin mattaisia nude-sävyjä luomivaolle sekä liikkuvan luomen sisä- ja ulkoreunaan. Liikkuvan luomen keskiosaan käytin kultaista sävyä. Ulkonurkkaa syvensin paletin mustapohjaisella luomivärisävyllä. Muotoilin tumman sävyn avulla hieman nostetta ulkonurkkaan, joka liftaa katsetta, luo kissamaisuutta katseeseen ja suurentaa silmää.

Alaluomen meikkasin kevyesti samoilla sävyillä, eli tummempi mattainen nude-sävy ja alaluomen ulkonurkassa, aivan ripsityvessä mustapohjaista luomivärisävyä. En tehnyt tähän meikkiin selkeitä rajauksia, vaan rajasin silmiä kevyesti paletin tummimmalla, eli mustapohjaisella luomivärisävyllä. Kulmaluuta ja silmän sisänurkkaa korostin paletin hyvin vaalealla mattasävyllä.

Jouluinen juhlameikki

Käyttämäni tekoripset loivat lisää särmää silmiin, joten voimakas rajaus ei tästä syystä ole edes välttämätön. Tiiviit ripset (omat tai tekoripset) antavat hyvän kehyksen silmiin.

Poskipunana käytin Essencen Winter Dreamin’ -kokoelman 2in1 Highlighter & Blush Powder duon poskipunaa. Korostuksen jätin tästä meikistä pois, koska halusin jäisempää ja kimalteisempaa korostusta kasvoille. Siihen käytin kuvassa näkyvää Essencen Step Into Magic Wonderland -kokoelman hopeista korostuspuuteria. Huulissa upeasti metallisena hohtaa Essencen Made to Sparkle -kokoelman Velvet Metallic Liquid Lipstick, sävy 01 Star of the Party.

Jouluinen juhlameikki

Näettekö hopeisen korostuspuuterin säteilyn?

Mattainen, mutta metallinen huulipuna on makea! En ole pitkään, pitkään aikaan käyttänyt punaista huulipunaa. Vaikka tämä onkin vähän syvempi ja ruosteisempi punainen, on tämä niin makea ja minulle istuva. On muuten hyvin kestäväkin. Ei kestä rasvaa (kuten ei mikään meikkituote), mutta ei jää lasin reunoille huulten kuvia. Eli kosketuksen ja vedenkestävä.

Essence Winter Dreamin’ -kokoelma (myynnissä joulukuun puolivälistä tammikuuhun asti)

Eyeshadow Palette 9,99 €
2in1 Highlighter & Blush Powder 4,39 €

Essence Made to Sparkle -kokoelma (myynnissä marraskuussa)

Velvet Metallic Liquid Lipstick, 01 Star of the Party 3,49 €

Essence Step Into Magic Wonderland (myynnissä marraskuusta joulukuun puoliväliin asti)

Highlighter, 01 Sprinkle Fairy Dust Wherever You Go 4,39 €

Pretty.filtä näitä ei vielä löytynyt. Kävin vasta Citymarketissa, mutta enpä muistanut katsoa. Etsin kuumeisesti Baby Lipsejä tyttäreni joulukalenterin sisällöksi. Onko muuten niin, että Baby Lipsien aika on ohi? Onneksi Essencellä on kivoja huulivoiteita tyttärelleni. 😉 Myös Tokmannit ja Halpahallit kannattaa tsekata, jos niistä löytyisi Essencen uusimmat kausikokoelmat.

Jouluinen juhlameikki

Mitä pidätte metallisen punaisen ja hohtavan kultaisen yhdistelmästä? Onko tässä joulumeikin fiiliksiä?

Essencen tuotteet saatuja lehdistönäytteitä.

Lue myös

Suosittelemme