Glitz & Glam

Kullanhohdetta ja sinappisia sävyjä – tämän hetken lempivärini

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Heippa hei kaikki! Minulla on yksi tavoite tälle vuodelle. En ole tästä maininnut mitään, mutta kauhistelin Vuoden 2019 meikkityylit -postausta koostaessani, etten julkaissut viime vuonna kuin muutaman meikkilookin. Siksi päätin, että yritän edes kerran kuukaudessa piipahtaa studiollani kuvaamassa jotain itseäni ja muitakin inspiroivaa.

Joskus pari vuotta sitten aloin lämmetä sinapinkeltaiselle ja sinappisille väreille. Ennen sitä olin inhonnut ko. väriä ja ihmetellyt, että miksi kukaan pukisi päällensä tai meikkaisi itsensä niin rumalla värillä?

Niin vaan maku muuttuu – ja onneksi muuttuukin! Omaksi onnekseni en ole sellainen, että pitäisin kynsin ja hampain kiinni mielipiteistäni, jotka olen kerran luonut. Voin aivan hyvin todeta itselleni, että olen nyt eri mieltä tai olin silloin väärässä.

Jossain vaiheessa huomasin saaneeni pakkomielteen sinappisia värejä kohtaan. Aloin epätoivoisesti haalia sinappisia luomivärejä – epätoivoisesti siksi, kun niitä ei ollut ihan mielin määrin saatavilla. Sitten rohkaistuin ostamaan ensimmäisen sinappisen keltaisen puseron. Inspiroiduin väristä, joten tein hyvin sinapinkeltaisen meikkilookin.

Nyt kun valon määrä alkaa jälleen lisääntyä, alan uudestaan kaipaamaan väriä elämääni. Näin vaatekaupassa ihanan pehmeän ja kauniin värisen neuleen. Minun oli aivan pakko ostaa se itselleni.

Inspiroiduin uudestaan meikkaamaan sinappisilla sävyillä. Nyt olen käyttänyt tämän tyylistä meikkiä useaan kertaan. Silmissä hohdetta ja sinappisia sävyjä. Huulissa marjaisaa kiiltoa, joka toimii äärimmäisen hyvin sinappisten värien parina. Syntyy kivan raikas ilme, vai mitä?

Käytin silmämeikissä *Anastasia Beverly Hillsin Norvina -luomiväripalettia, jossa on upeasti hohtavia sävyjä sekä erikoisempia mattasävyjä.

Liikkuvalle luomelle ja silmän sisänurkkaan käytin vaaleaa, shampanjaisen hohtavaa Dreameria. Kulmaluulla ja sen alapuolella pohjana mattainen vaalea Base. Luomivaossa ja sen yläpuolella häivytettynä utuinen Incense. Ulkonurkassa ja luomivaossa sinappisen ruskea Eccentric.

Silmämeikki on vähän näyttävämpi arki-/päivämeikki, mutta silmänrajauksella ja tekoripsillä tästä muuttuisi helposti ”hippameikki”.

Rakastan Norvina -paletin luomivärien pigmenttisyyttä. Yksi pigmenttisimpiä paletteja, joita minulla on. Harvoin hohtavat luomivärit ovat niin peittäviä ja niin hohteisia kuin Norvinassa on. Lisäksi mattasävyt ovat äärimmäisen pehmeitä ja häivyttyvät melko helposti, vaikka ovat pigmenttisiä.

Vuosi sitten jumitin paletilla meikatessani aina sävyissä Wild Child, Rose Gold, Love ja Passion. Nyt jumitan sävyissä Dreamer, Incense, Eccentric ja välillä vähän Passioniakin.

Jännästi sinappiset värit – keltainen ja rusehtava – tuntuvat niin omilta, että ihan kuin olisin aina käyttänyt. Jotenkin niin ihanaa, että mieli voi muuttua ja kokemukset asioita kohtaan vaihtuvat mukana. Jos joskus olen kokenut värin rumaksi ja minulle sopimattomaksi, asia voikin muuttua. Hassua, mutta aika hauskaa.

Saa nähdä koska kirkkaanoranssi löytyy meikistäni ja vaatteistani. Jotenkin nyt ajatus tuntuu aika hurjalle, mutta never say never. 😉

Mitä väriä sinä olet joskus inhonnut, mutta nyt rakastat?

Lue myös

X