Glitz & Glam

Muutetaan mattainen meikki säihkyvämmäksi

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Heipä hei! Tänään aiheena pieni meikkijuttu. Nyt kun pikkujoulukausi ja muukin aktiivisempi illanviettoaika on parhaillaan käynnissä, teen muutoksen. Muutan muutamalla tuotteella meikin tyyliä.

Muistatte tämän mattaisen meikin muutaman viikon takaa. Tein tutoriaalinkin tästä tummasta smokey eye -meikistä. Kyseessä oli mattainen ja utuinen silmämeikki. Huulissakin oli mattaa. Silmämeikki on tumma, mutta huulet hyvin luonnolliset, eli ns. nudet.

Tänään teen muutoksen tuolle mattaiselle meikille. Miten mattatyyli muutetaan säihkyvämmäksi. Näettekö miten paljon meikki ja tyyli muutenkin muuttuu? Teen neljällä tuotteella tämän muutoksen. Silmämeikki näyttää vaaleammalta, huulissa on enemmän ilmettä sekä kokonaisuus muutenkin pikkujoulumaisempi.

Vaikka teen tämän muutoksen/lisäyksen tällaisen tumman smokey eye -meikin päälle, voi tätä soveltaa myös muunlaisiin silmämeikkeihin. Muutoksen huulivinkki toimii ihan minkä tahansa värisille huulille. Näyttäisi todella upealta punaisillakin huulilla.

Lisää kirkkautta ja säihkettä silmien sisänurkkaan. Tämä kikka tuo lisää valoa silmien seudulle. Käytä vaaleaa, kunnolla hohtavaa kynää. Levitä tällaista pehmeää rajauskynää aivan silmän sisänurkkaan. Voit tuoda rajaa ohuempana vähän matkaa alaluomen ripsirajaa pitkin.

Taputtele sormella pieni määrä silmämeikinpohjustajaa liikkuvan luomen alueelle. Älä hiero, vaan taputtele, jotta alla oleva silmämeikki ei lähde leviämään.

Taputtele kimalteinen luomiväri liikkuvan luomen päälle. Käytän vaaleanpunaista, jossa on hohdetta. Tässä voi valita tummankin sävyn, jos niin haluaa. Kannattaa käyttää mahdollisimman napakkaa sivellintä tai sormea. Peitevoidesivellin on tähän aika hyvä ja toimiva. Kimalteet saa tarttumaan paremmin, kun siveltimen harjakset eivät ole liian pehmeät. Sormi ”kiillottaa” hohteen tehokkaammin silmäluomelle.

”Maalaa” ripsille kimalteita tai ripsien kärkiin timanttiset säihkeet glitterisen eyelinerin avulla.

Taputtele huulipuuteria tai irtonaista, vaaleaa ja hohteista luomiväriä huulipunan päälle. Jos taputtelet hohteen vain huulten keskiosaan ja amorinkaarelle, luot huulille täyteläisemmän efektin.

Meikkilook vaihdettu mattaisesta juhlavasti säihkyvään.

Käyttämäni tuotteet tässä meikissä olivat:

Urban Decay Moondust -paletti, sävy Specter
Artdeco Crystal Mascara & Liner -glitter
Artdeco Crystal Eye Liner 2 -rajauskynä
Artdeco Powder Lip Finish -huulipuuteri

Valitettavasti näitä Artdecon tuotteita ei ole enää myynnissä. Olivat viime joulun kausikokoelmassa. Moondust -palettia ilmeisesti vielä myydään Stockmanneilla sekä Sokoksilla, joissa on Urban Decayn valikoima.

Mutta kuten postauksessa sanoin, voi tähän soveltuvia tuotteita löytyä jo valmiiksi meikkipussista. Lisäksi monilla muillakin valmistajilla on korvaavia. Käytin itse näitä Artdecon tuotteita, koska olen niistä niin kovasti pitänyt. Harvoin on tullut käytettyä, mutta jälleen jouluajan alkaessa, olen inspiroituneempi tällaisista säihkyvistä meikkituotteista.

Ready to go!

Eikö olekin yllättävän suuri muutos pienillä lisäyksillä?

P.s. Ylihuomenna!!! Joulukalenteri avautuu Glitz & Glamissa!

Postauksessa näkyvät tuotteet saatuja lehdistönäytteitä.

Lue myös

X