Meikkivinkki

Muutetaan mattainen meikki säihkyvämmäksi

29.11.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Heipä hei! Tänään aiheena pieni meikkijuttu. Nyt kun pikkujoulukausi ja muukin aktiivisempi illanviettoaika on parhaillaan käynnissä, teen muutoksen. Muutan muutamalla tuotteella meikin tyyliä.

Muistatte tämän mattaisen meikin muutaman viikon takaa. Tein tutoriaalinkin tästä tummasta smokey eye -meikistä. Kyseessä oli mattainen ja utuinen silmämeikki. Huulissakin oli mattaa. Silmämeikki on tumma, mutta huulet hyvin luonnolliset, eli ns. nudet.

Tänään teen muutoksen tuolle mattaiselle meikille. Miten mattatyyli muutetaan säihkyvämmäksi. Näettekö miten paljon meikki ja tyyli muutenkin muuttuu? Teen neljällä tuotteella tämän muutoksen. Silmämeikki näyttää vaaleammalta, huulissa on enemmän ilmettä sekä kokonaisuus muutenkin pikkujoulumaisempi.

Vaikka teen tämän muutoksen/lisäyksen tällaisen tumman smokey eye -meikin päälle, voi tätä soveltaa myös muunlaisiin silmämeikkeihin. Muutoksen huulivinkki toimii ihan minkä tahansa värisille huulille. Näyttäisi todella upealta punaisillakin huulilla.

Lisää kirkkautta ja säihkettä silmien sisänurkkaan. Tämä kikka tuo lisää valoa silmien seudulle. Käytä vaaleaa, kunnolla hohtavaa kynää. Levitä tällaista pehmeää rajauskynää aivan silmän sisänurkkaan. Voit tuoda rajaa ohuempana vähän matkaa alaluomen ripsirajaa pitkin.

Taputtele sormella pieni määrä silmämeikinpohjustajaa liikkuvan luomen alueelle. Älä hiero, vaan taputtele, jotta alla oleva silmämeikki ei lähde leviämään.

Taputtele kimalteinen luomiväri liikkuvan luomen päälle. Käytän vaaleanpunaista, jossa on hohdetta. Tässä voi valita tummankin sävyn, jos niin haluaa. Kannattaa käyttää mahdollisimman napakkaa sivellintä tai sormea. Peitevoidesivellin on tähän aika hyvä ja toimiva. Kimalteet saa tarttumaan paremmin, kun siveltimen harjakset eivät ole liian pehmeät. Sormi ”kiillottaa” hohteen tehokkaammin silmäluomelle.

”Maalaa” ripsille kimalteita tai ripsien kärkiin timanttiset säihkeet glitterisen eyelinerin avulla.

Taputtele huulipuuteria tai irtonaista, vaaleaa ja hohteista luomiväriä huulipunan päälle. Jos taputtelet hohteen vain huulten keskiosaan ja amorinkaarelle, luot huulille täyteläisemmän efektin.

Meikkilook vaihdettu mattaisesta juhlavasti säihkyvään.

Käyttämäni tuotteet tässä meikissä olivat:

Urban Decay Moondust -paletti, sävy Specter
Artdeco Crystal Mascara & Liner -glitter
Artdeco Crystal Eye Liner 2 -rajauskynä
Artdeco Powder Lip Finish -huulipuuteri

Valitettavasti näitä Artdecon tuotteita ei ole enää myynnissä. Olivat viime joulun kausikokoelmassa. Moondust -palettia ilmeisesti vielä myydään Stockmanneilla sekä Sokoksilla, joissa on Urban Decayn valikoima.

Mutta kuten postauksessa sanoin, voi tähän soveltuvia tuotteita löytyä jo valmiiksi meikkipussista. Lisäksi monilla muillakin valmistajilla on korvaavia. Käytin itse näitä Artdecon tuotteita, koska olen niistä niin kovasti pitänyt. Harvoin on tullut käytettyä, mutta jälleen jouluajan alkaessa, olen inspiroituneempi tällaisista säihkyvistä meikkituotteista.

Ready to go!

Eikö olekin yllättävän suuri muutos pienillä lisäyksillä?

P.s. Ylihuomenna!!! Joulukalenteri avautuu Glitz & Glamissa!

Postauksessa näkyvät tuotteet saatuja lehdistönäytteitä.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Löysin muuten noita glitteri rajaus/ripsivärejä hennesiltä, ja pakkohan niitä oli useampi tilata 🙂 yllätyksekseni tykkään niistä eniten kulmakarvoissa.

Kommentit

Ai valmiin silmàmeikin pààlle vielà pohjustajaa. Vaikka on puuterisella luomivàrillà tehty? Entàs jos tekee suoraan glitterisen vaalean meikin liikkuvalle luomelle, niin onko parempi laittaa sità pohjustajaa tavallisen vaalean luomivàrin pààlle vai kostuttaa sivellin meikinkiinnityssuihkeella ja sitten laittaa glitteristà luomivàrià, kumpiko kikka pysyy paremmin?

Joo, jos kuvitellaan, että halutaan muuttaa meikkiä. Kiinnitysneste toimii kanssa. 🙂 Sitä vaan aika harvalla on varastoissa, joten otin muutokseen tavallisen silmämeikinpohjustajan, joka kanssa toimii. Joillakin merkeillä on näitä glitter glue -pohjustajia. Kuvitellaan, että käytetään kimalteista, joka glitteristä luomiväriä, jossa ei kuitenkaan ole huomattavaa peittokykyä. Tällöin alle rakennetaan ensin silmämeikki ja sen päälle käytetään glitter glue -pohjustajaa, kuten olen tässä vinkissä käyttänyt. Noilla glitter glue -pohjustajilla on tahmeampi koostumus. Isommatkin hippuset pysyvät. Tavallisen pohjustajan päällä suuremmat hippuset eivät kestä. Kiinnitysneste on kaikista pitävin isoille glittereille ja kun halutaan tehdä kunnon kerrostus glitteriä.

Kysyin kumpi parempi? Riippuu jälleen niin paljon käyttämistäsi tuotteista, että mikä tapa tai kiinnittävä tuote toimii parhaiten. Jos käyttämäsi luomiväri on myös peittävä, tee suoraan pohjustetulle silmäluomelle. Jos ei ole peittokykyinen, vaan luomiväri on vain tällainen ”top coat shimmer/glitter”, niin käytä alle voidemaista tai puuterista. Jos puuterinen, käytä kiinnitysnestettä tai pohjusta puuterisen luomivärin päälle, kuten minä tässä muutoksessa teen.

Apua! Menipä taas syvälliseksi ja pitkäksi ohjeistukseksi. 😀

Löysin muuten noita glitteri rajaus/ripsivärejä hennesiltä, ja pakkohan niitä oli useampi tilata 🙂 yllätyksekseni tykkään niistä eniten kulmakarvoissa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *