Tuoksut

Miljönääri tuoksuja sinulle ja hänelle

14.9.2013 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Minulla on Tahdon! -lista täällä blogissani. Siitä oli hyötyä miehelleni keväällä, kun hän oli pikkusiskonsa tulevan miehen polttareissa. Polttariporukka oli laivalla ja mieheni yritti keksiä, että mitä tuoda minulle tuliaisiksi? Hän näppäränä miehenä kävi kännykällään katsomassa blogini Tahdon! -listaa. Loistavaa kekseliäisyyttä sanoisin!

Tuliaisiksi sain Paco Rabanne Lady Million EdT -tuoksun 50 ml:n kokoisena. Olin Tahdon! -listalle kirjoittanut EdP, mutta tämä EdT on enemmän minulle, sillä EdT on kevyempi ja sen vuoksi minusta parempi tuoksultaan, kuin EdP.

Paco Rabbannen Lady Million on kaunis. Timanttia muistuttava pullo, jossa kultainen ”korkki”/yläosa. Tuoksua suihkautetaan painamalla Lady Million -tekstin päältä.

Tuoksu toimii niin päivä-, kuin iltakäytössä. Tuoksu ei jää minun makuuni liian voimakkaasti leijumaan koko päiväksi ympärilleni ja en usko tuoksuallergittomien tukehtuvan lähelläni, päinvastoin hajuveteni on saanut ainakin kolme kertaa positiivista huomiota. Lady Million on ollut viime aikoina lähes päivittäin käytössäni, sillä pidän sen kestosta myös.

En ole harjaantunut tuoksujen esittelijä ja arvioija, mutta yritän kuvailla omin sanoin Lady Million EdT -tuoksua. Tuoksu on kukkaismainen ja makeahko. Kuvailisin tuoksua enemmän lämpöisen pehmeäksi, kuin raikkaaksi. Silti tuoksussa tuntuu enemmän kepeyttä, kuin syvää mausteisuutta. Yksinkertaisesti Lady Million EdT on ripaus kaikkea sulassa sopusoinnussa.

Jos kohderyhmiä mietin, niin nuoremmalle naiselle iltatuoksuksi ja aikuisemmalle myös päivätuoksuksi. Itse taidan olla sitä ikäryhmää, että tuoksu sopii minulle päivä-, että iltakäyttöön. Nämä on kuitenkin makuasioita ja jokaisen iholla tuoksut tuoksuvat omalla tavallaan.

Lady Million EdT:stä kerrotaan näin:

Lady MILLION -nainen on säteilevä nainen, jota kiehtoo viettelevyys, leikkimielisyys ja kilpailut. Lady MILLION on timantinkaltainen tuoksu, jossa on monta eri puolta, jonka ansiosta voit kokea tuoksun monella eri tavalla. Voit tuntea itsesi vahvaksi, naiselliseksi ja sensuaaliseksi tässä säteilevän raikkaassa tuoksussa. Se väreilee aistillisuudessaan. Lady MILLION Eau de Toilette on pirteä, puinen ja kukkainen tuoksu. Neroli ja kielo haastavat toisensa aistillisuudessa ja säteilevässä raikkaudessaan. Uskomattoman naisellinen sydäntuoksu koostuu kurjenpolven ja hyasintin sekoituksesta. Täydellisen viettelyksen paljastavat hunajan pehmeys ja patsulin aistilliset sykähdykdet. Ambra antaa viimeistellyn tunteen kiemurtelemalla ja muuttumalla jokaisen liikkeen seurauksella ja antaen kauniin loppusilauksen, joka muistuttaa valossa kimaltelevaa timanttia.

Ensituoksu: Neroli ja kielo
Sydäntuoksu: kurjenpolvi ja hyasintti
Pohjatuoksu: hunaja, patsuli ja ambra

Taitaa olla Glitz & Glamin historian ensimmäinen kerta, kun esittelen miesten tuoksun, joka tulee tässä.

Miesten tuoksu 1 Million EdT oli ensimmäinen Million -tuoksu Paco Rabbannelta.

Mieheni osti itselleen Amsterdamin reissultamme itselleen tuon kultaharkon mallisen tuoksun. Vuosi oli tuolloin 2009, eli 1 Million oli melko uusi tuoksu tuolloin ja sitä ei vielä silloin löytynyt yleisesti Suomesta, eikä laivoilta. Ihastuin tuohon maskuliiniseen muotoiluun, kultaharkkoon. Tuoksuttelimme miljoona-tuoksua yhdessä ja pidimme molemmat siitä.

Tuoksu on hyvin lämmin ja mausteinen. Ripaus raikkauttakin tuntuu tuoksussa. 1 Million on siitä ihana miesten tuoksu, että se ei ole liian sitruksinen ja/tai raikkaan metolinen. Jossain määrin luokittelisin 1 Million -tuoksun sukupuolineutraaliksi, sillä se on maskuliininen, mutta ei kuitenkaan niin selkeästi, etteikö sitä voisi naisenkin iholla käyttää. Itse en käyttäisi, mutta ajatuksena ei kuitenkaan aivan mahdoton.

Miehelläni on tapa, että tuoksun kanssa pitää olla myös deodorant stick. Eli jos hän ostaa tuoksun, niin hän ostaa myös ”stikin”. Tietysti deodorantti kuluu nopeammin, kuin tuoksu, joten jossain vaiheessa joutuu ostamaan uuden stikin.

1 Million EdT -tuoksusta kerrotaan näin:

1 Million Paco Rabannelta lanseerattiin 2008 ja sen kehitteli parfymeristit Christophe Raynaud, Olivier Pescheux ja Michel Girard.
1 Million tuoksun on inspiroinut kulta ja sen kyky valloittaa niin yksityisen ihmisen mieli kun koko maailman ajatukset.
Pullo on muotoiltu kultaharkon mukaan ja on yksi ylellisimmistä julkaisuista vuoden 2008 aikana.
Aistillinen ja raikas tuoksu modernille miehelle!

Ensituoksu: Mandariini, appelsiini, greippi, piparminttu
Sydäntuoksu: Ruusu absolut, kaneli, mausteiset vivahteet
Pohjatuoksu: Vaalea nahka, patchouli, valkoiset puun vivahteet, amberi

Kurkkasin Sokokselta miljönääri tuoksujen hinnat:

Lady Million EdT 50ml 63,50 €
1 Million EdT 50ml 60,90 € (minun kuvissani 100ml)

Huomasin, että syyskuun tarjouksena Sokoksilla on Lady Million EdP 30ml hintaan 39,90 €, kun normaalihinta on 50,90 €. EdP on tuoksultaan voimakkaampi, mutta nämä ovat makuasioita, että kumpi miellyttää enemmän Lady Million tuoksuista. EdP vai EdT? Minua EdT.

Laivalla (esimerkissäni Viking Line, mutta Tallink/Silja ei paljon eroa hinnoissa) miesten 1 Million maksaa 100ml 59,30 € ja 50ml 42,80 €. Naisten Lady Million EdP 50ml 57,80 € ja EdT 50ml 48,80 €.

Lady Million EdT pääsi minun TOP 10 -tuoksuihin. Se ei voittanut ikisuosikkiani Gucci II:sta, mutta hyvä kilpailija Lady Million on suosikki tuoksujeni joukossa.

Oletteko tuoksujen ”keräilijöitä”? Löytyykö kaapeista enemmän, kuin 10 tuoksua? Minä olen hajuvesien keräilijä. Tykkään vaihdella fiiliksieni mukaan tuoksua ja joissakin hajuvesissäni on niin vahvoja muistoja, että en tule koskaan käyttämään niitä loppuun, vaan säästän sen tipan ja joskus nuuhkaisen tuoksua päästäkseni muistoon uudelleen. Joitakin hajuvesiä olen antanut pois, jos niihin liittyy ikäviä ja kipeitä muistoja. En yksinkertaisesti pysty käyttämään, vaikka tuoksu olisi kuinka hyvä, jos tuoksu saa aikaan minulle negatiivisen muiston.

Lue myös

Suosittelemme