Tuoksut

Miljönääri tuoksuja sinulle ja hänelle

14.9.2013 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Minulla on Tahdon! -lista täällä blogissani. Siitä oli hyötyä miehelleni keväällä, kun hän oli pikkusiskonsa tulevan miehen polttareissa. Polttariporukka oli laivalla ja mieheni yritti keksiä, että mitä tuoda minulle tuliaisiksi? Hän näppäränä miehenä kävi kännykällään katsomassa blogini Tahdon! -listaa. Loistavaa kekseliäisyyttä sanoisin!

Tuliaisiksi sain Paco Rabanne Lady Million EdT -tuoksun 50 ml:n kokoisena. Olin Tahdon! -listalle kirjoittanut EdP, mutta tämä EdT on enemmän minulle, sillä EdT on kevyempi ja sen vuoksi minusta parempi tuoksultaan, kuin EdP.

Paco Rabbannen Lady Million on kaunis. Timanttia muistuttava pullo, jossa kultainen ”korkki”/yläosa. Tuoksua suihkautetaan painamalla Lady Million -tekstin päältä.

Tuoksu toimii niin päivä-, kuin iltakäytössä. Tuoksu ei jää minun makuuni liian voimakkaasti leijumaan koko päiväksi ympärilleni ja en usko tuoksuallergittomien tukehtuvan lähelläni, päinvastoin hajuveteni on saanut ainakin kolme kertaa positiivista huomiota. Lady Million on ollut viime aikoina lähes päivittäin käytössäni, sillä pidän sen kestosta myös.

En ole harjaantunut tuoksujen esittelijä ja arvioija, mutta yritän kuvailla omin sanoin Lady Million EdT -tuoksua. Tuoksu on kukkaismainen ja makeahko. Kuvailisin tuoksua enemmän lämpöisen pehmeäksi, kuin raikkaaksi. Silti tuoksussa tuntuu enemmän kepeyttä, kuin syvää mausteisuutta. Yksinkertaisesti Lady Million EdT on ripaus kaikkea sulassa sopusoinnussa.

Jos kohderyhmiä mietin, niin nuoremmalle naiselle iltatuoksuksi ja aikuisemmalle myös päivätuoksuksi. Itse taidan olla sitä ikäryhmää, että tuoksu sopii minulle päivä-, että iltakäyttöön. Nämä on kuitenkin makuasioita ja jokaisen iholla tuoksut tuoksuvat omalla tavallaan.

Lady Million EdT:stä kerrotaan näin:

Lady MILLION -nainen on säteilevä nainen, jota kiehtoo viettelevyys, leikkimielisyys ja kilpailut. Lady MILLION on timantinkaltainen tuoksu, jossa on monta eri puolta, jonka ansiosta voit kokea tuoksun monella eri tavalla. Voit tuntea itsesi vahvaksi, naiselliseksi ja sensuaaliseksi tässä säteilevän raikkaassa tuoksussa. Se väreilee aistillisuudessaan. Lady MILLION Eau de Toilette on pirteä, puinen ja kukkainen tuoksu. Neroli ja kielo haastavat toisensa aistillisuudessa ja säteilevässä raikkaudessaan. Uskomattoman naisellinen sydäntuoksu koostuu kurjenpolven ja hyasintin sekoituksesta. Täydellisen viettelyksen paljastavat hunajan pehmeys ja patsulin aistilliset sykähdykdet. Ambra antaa viimeistellyn tunteen kiemurtelemalla ja muuttumalla jokaisen liikkeen seurauksella ja antaen kauniin loppusilauksen, joka muistuttaa valossa kimaltelevaa timanttia.

Ensituoksu: Neroli ja kielo
Sydäntuoksu: kurjenpolvi ja hyasintti
Pohjatuoksu: hunaja, patsuli ja ambra

Taitaa olla Glitz & Glamin historian ensimmäinen kerta, kun esittelen miesten tuoksun, joka tulee tässä.

Miesten tuoksu 1 Million EdT oli ensimmäinen Million -tuoksu Paco Rabbannelta.

Mieheni osti itselleen Amsterdamin reissultamme itselleen tuon kultaharkon mallisen tuoksun. Vuosi oli tuolloin 2009, eli 1 Million oli melko uusi tuoksu tuolloin ja sitä ei vielä silloin löytynyt yleisesti Suomesta, eikä laivoilta. Ihastuin tuohon maskuliiniseen muotoiluun, kultaharkkoon. Tuoksuttelimme miljoona-tuoksua yhdessä ja pidimme molemmat siitä.

Tuoksu on hyvin lämmin ja mausteinen. Ripaus raikkauttakin tuntuu tuoksussa. 1 Million on siitä ihana miesten tuoksu, että se ei ole liian sitruksinen ja/tai raikkaan metolinen. Jossain määrin luokittelisin 1 Million -tuoksun sukupuolineutraaliksi, sillä se on maskuliininen, mutta ei kuitenkaan niin selkeästi, etteikö sitä voisi naisenkin iholla käyttää. Itse en käyttäisi, mutta ajatuksena ei kuitenkaan aivan mahdoton.

Miehelläni on tapa, että tuoksun kanssa pitää olla myös deodorant stick. Eli jos hän ostaa tuoksun, niin hän ostaa myös ”stikin”. Tietysti deodorantti kuluu nopeammin, kuin tuoksu, joten jossain vaiheessa joutuu ostamaan uuden stikin.

1 Million EdT -tuoksusta kerrotaan näin:

1 Million Paco Rabannelta lanseerattiin 2008 ja sen kehitteli parfymeristit Christophe Raynaud, Olivier Pescheux ja Michel Girard.
1 Million tuoksun on inspiroinut kulta ja sen kyky valloittaa niin yksityisen ihmisen mieli kun koko maailman ajatukset.
Pullo on muotoiltu kultaharkon mukaan ja on yksi ylellisimmistä julkaisuista vuoden 2008 aikana.
Aistillinen ja raikas tuoksu modernille miehelle!

Ensituoksu: Mandariini, appelsiini, greippi, piparminttu
Sydäntuoksu: Ruusu absolut, kaneli, mausteiset vivahteet
Pohjatuoksu: Vaalea nahka, patchouli, valkoiset puun vivahteet, amberi

Kurkkasin Sokokselta miljönääri tuoksujen hinnat:

Lady Million EdT 50ml 63,50 €
1 Million EdT 50ml 60,90 € (minun kuvissani 100ml)

Huomasin, että syyskuun tarjouksena Sokoksilla on Lady Million EdP 30ml hintaan 39,90 €, kun normaalihinta on 50,90 €. EdP on tuoksultaan voimakkaampi, mutta nämä ovat makuasioita, että kumpi miellyttää enemmän Lady Million tuoksuista. EdP vai EdT? Minua EdT.

Laivalla (esimerkissäni Viking Line, mutta Tallink/Silja ei paljon eroa hinnoissa) miesten 1 Million maksaa 100ml 59,30 € ja 50ml 42,80 €. Naisten Lady Million EdP 50ml 57,80 € ja EdT 50ml 48,80 €.

Lady Million EdT pääsi minun TOP 10 -tuoksuihin. Se ei voittanut ikisuosikkiani Gucci II:sta, mutta hyvä kilpailija Lady Million on suosikki tuoksujeni joukossa.

Oletteko tuoksujen ”keräilijöitä”? Löytyykö kaapeista enemmän, kuin 10 tuoksua? Minä olen hajuvesien keräilijä. Tykkään vaihdella fiiliksieni mukaan tuoksua ja joissakin hajuvesissäni on niin vahvoja muistoja, että en tule koskaan käyttämään niitä loppuun, vaan säästän sen tipan ja joskus nuuhkaisen tuoksua päästäkseni muistoon uudelleen. Joitakin hajuvesiä olen antanut pois, jos niihin liittyy ikäviä ja kipeitä muistoja. En yksinkertaisesti pysty käyttämään, vaikka tuoksu olisi kuinka hyvä, jos tuoksu saa aikaan minulle negatiivisen muiston.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Oli minunkin suosikki, mutta lähes täysinäisenä lähti ystävälleni. Minulle tuli Hypnôsesta liikaa negatiivisia muistoja ajalta, kun käytin sitä. 🙁

Kommentit

Tämä olisi muuten niin ihana, olen suihkinut tätä miljoonaa kertaa kaupassa testerille, mutta omaan makuuni kieloa on liikaa, vähän samalla tavalla kuin D & G one:ssa, se tulee liikaa esiin pistävänä tuoksuna omaan nenääni. Kaikille kielofaneille suosittelen. Tuoksuna muuten tämä on tosi mielenkiintoinen ja erilainen.

Myönnän, kaapista löytyy paljon enemmän kuin 10 tuoksua, yhdessä vaiheessa pystyin pitämään luvun kurissa, mutta viime aikaiset kokeilut, blogin kautta saadut tuoksut ovat sen kyllä lipsauttaneet aika totaalisesti suuremman luvun puolelle. 😀

Aika usein pidän tuoksuista, joissa on vahvasti kielon tuoksua. Minä tykkään. 🙂 Liian mausteiset taas eivät ole minun mieleeni, mutta poikkeuksiakin on.

Minulla on tällä hetkellä entiseen verrattuna hyvin aisoissa hajuvesien määrä. On niitä nytkin monta, mutta ei liian paljon. 😀

Tuo on ihana hajuvesi 🙂 minulla on kans tuota ja tykkään kovasti! Tuo pullo on älyttömän kaunis 🙂

Hyvä maku sinulla. ;D

Joo ja rakastan tuoksujen keräilyä! 🙂 mun ehdottomiin lemppareihin kuuluu D&G the One, D&G light blue ja Lancome Tresor 🙂 sitten hyvänä kakkosena tulee Gucci Guilty Intense ja tuo Lady Million tuoksu 🙂 hajuvesiin olen niin heikkona että oikeasti joskus hirvittää kun niitä on pakko aina ostaa 😀 ei voi vastustaa 🙂

Hehee! Kaksi muutakin samaa hajuvettä löytyy minultakin. 😉 Light Blue ja Tresor löytyy minultakin. Oli kyllä vaikeaa olla ostamatta uutta tuoksua, kun viimeksi laivalla olin.

Jep, olen keräilijä ja kova tuoksufriikki <3 Tuo Lady Million on ostoslistallani myös, Isännältä löytyy oma ”miljoona” hänen tuoksukaapistaan 🙂

Just laskin, että mulla on 20 tuoksua. Ihan liian vähän 😀

Hih, hommaappas itsellesikin Lady Million, niin ollaa sitten porukalla miljönäärejä. ;D

Minulla taitaa olla 18-20 tuoksua itselläni tällä hetkellä.

Kyllä, mä ainakin olen tuoksujen keräilijä ja omistan reippaasti yli 10 tuoksua! 😀 Vaihtelen tuoksua aina fiilisten ja kausien mukaan. Tänä kesänä (ja loppukeväänä ja alkusyksynä) olen ekaa kertaa vuosikausiin käyttänyt melkein vain yhtä tuoksua… Harvinaista minulle!

Miten mulla ei ole mitään muistikuvaa tuosta Lady Million -tuoksusta, vaikka tuoksukuvauksessa on kyllä niitä elementtejä, joista pidän… Pitääkin käydä taas tuoksuttelemassa. 🙂

Minulla on nyt ollut miljönääri käytössä. Usein minulla on kausi, jolloin suosin 1-5 tuoksuani. Nyt minullakin on ollut oikeastaan vain yksi käytössä.

Käy tuoksuttelemassa, josko olisi sinunkin mieleen. 🙂

Ostin tuon 1 million tuoksun lahjapakkauksessa suihkugeelin kera miehelle viime vuonna joululahjaksi. Mies käyttää tuoksuja enää harvemmin, mutta tuo suihkugeeli kuuluu tietenkin jokaiseen päivään nykyään kun hän raaski ottaa sen käyttöön. 😀 Rakastan tuota tuoksua miehellä!

Mulle tulee myös tuoksuista hyvin voimakkaasti erilaisia muistoja ja olen itsekin joutunut hävittämään joitakin hajuvesiä sen takia. Toisaalta myös on ihanaa kun joku tuoksu saa hymyn huulille jonkun ihanan muiston vuoksi. 🙂

Oli minunkin suosikki, mutta lähes täysinäisenä lähti ystävälleni. Minulle tuli Hypnôsesta liikaa negatiivisia muistoja ajalta, kun käytin sitä. 🙁

Siis täh 😀 mä kans en voi sietää enään Hypnosea, oli ennen suosikki vaan nykyään tökkii 🙂 ja sitä on puoli pulloa vielä olemassa, kaapinperällä lojumassa 🙂

Ei tuo meidänkään mies tuoksuja yleensä suihkauta arkena, kun itse taas käytän joka päivä. No en silloin, kun en jaksa edes hiuksia harjata kotipäivänä, mutta aika, kun poistun kotoa.
Itse ostin muutama joulu takaperin miehelleni Armani Coden lahjapakkauksen, jossa oli myös suihkugeeli. Sitä suihkugeeliä on edelleen, kun mies ei raaski käyttää sitä, kuin silloin tällöin. 😀

Minulla on se Gucci II, joka vie muistoissa minut kesään 2005 ja minun hääpäivääni. 🙂 Lancômen Hypnôsen jouduin antamaan pois. En kestä sitä tuoksua nykyään.

Meillä ei olla paneuduttu tähän miljonäärisarjaan, vaan ollaan molemmat pikemminkin Bossin faneja – herra käyttää Orangea ja itse käytän Nuittia. Itse pidän miesten XY-tuoksusta enemmän, mutta hän halusi vaihtelua -.- Itselle tuo Bossin uusin tulokas Jour olisi todella täydellinen, taitaa mennä lahjalistalle 😉

hannamaria
http://hannamariav.blogspot.fi

Tuo Jour taisi tulla LivBoxista sample kokoisena. Minusta se oli ihan kiva. En välttämättä ostaisi sitä, mutta jos lahjaksi saisin, niin kyllä kelpaisi. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *