Mainos Glitz & Glam

Aikuisen naisen smokey eye -meikkitutoriaali

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaupallinen yhteistyö

Mainos/Stoorla.fi

Minulta on aika paljon pyydetty vinkkejä aikuisen naisen meikkiin. Silloin kun vielä työskentelin meikkaaja-maskeeraajana, kesälauantain asiakkaista minulle mieluisimmat työt olivat morsiamien äidit, anopit ja isoäidit. Minä tykkään kaikista eniten meikkailla varttuneempia naisia. Tietenkin jokainen asiakas oli kiva ja oli ihanaa tehdä hänen päivästään erityinen. Mutta kun aina niitä mieleisimpiä kohteita kysyttiin, niin minä nimesin aikuiset naiset. Monesti keski-ikäinen istui penkkiini ja aloitti itsensä soimaamisen ja harmitteli itseään sekä epämieluisaa tehtävääni. Onneksi pääsin vilpittömästi sanomaan, että juuri hänelle tykkään meikkauksia tehdäkin! Siitä se sitten iloksi muuttuikin ja penkistäni nousi itsevarmuutta huokuva lady.

Maailma on niin ihanasti vapautunut tiukoista ja jäykistä asenteistaan, että 35-vuotias voi värjätä hiuksensa vaaleanpunaisiksi. Aikuinen nainen saa meikata kimalluksilla ja glittereillä, jos niin haluaa. Lähestyin kuitenkin tätä aikuisen naisen meikkiä klassisuuden kautta ja toin meikkiin juuri niitä vinkkejä, joita usein minulta kaivataan.

Olen tehnyt Stoorla.fi verkkokaupan kanssa yhteistyössä meikkivideoita. Jokaisessa meikkivideossa olen lähestynyt aihetta aikuisen naisen näkökulmasta. Niin tuotevalinnoilla kuin käytännön vinkeilläni. Tietysti tuotteet ja vinkit soveltuvat myös kolmekymppisillekin ja jopa parikymppisille. Mutta erityisesti olen miettinyt etukäteen tuotteita valitessa ja tutoriaaleja suunnitellessa neljäkymppisestä ylöspäin olevat. Make Up Store on minulle tuttu vuosien takaa. Käytin sitä jo parikymppisenä, mutta ammattilaisena suosin Make Up Storen luomivärejä erityisen paljon. Tässä videolla vilautan tuon Make Up Storen mattamustan luomivärin edeltäjän. Yli 10 vuotta sitten pakkaus oli toisenlainen, ja sen näytän meikkivideolla. Make Up Storen musta kajalkynä oli 5 parasta mustaa kajalia postauksessa yli 3 vuotta sitten. Vähän on ulkonäkö silläkin tuotteella ehtinyt muuttua. Ostin kajalin silloin kun Glitz & Glam oli ensimmäistä kertaa ehdolla parhaimpana kauneusblogina. Unohdin kajalin käsilaukustani, joten oli pakko matkalla gaalaan pysähtyä Foorumin silloiseen Make Up Storen myymälään. Minulla oli muuten musta smokey eye noissa kemuissa. Tsekkaa tuo yli 6 vuotta vanha postaukseni ja tyylini. Olin rock-henkinen silloin, olen rock-henkinen nyt, mutta silti aivan erilainen!

Minusta oli kivaa tutustua Stoorla.fistä löytyvään Physicians Formula nimiseen brändiin. Tämä vähän edullisempi merkki on selkeästi nuoremmille suunnattu, mutta tuotteista löytyy aikuisemmillekin sopiva juttuja. Vaikka pääasiassa valikoin tutoriaaleihin aikuisille osuvampia tuotteita, halusin tuoda esiin myös tällaisia nuoremmillekin suunnattuja, joilla aikuisetkin saavat leikkiä.

Kurkkaa video, jossa kerron monenlaisia vinkkejä. Nyt painotan vinkkini silmämeikkiin ja silmää liftaavaan muotoiluun. Kulmakarvojen ehostuksesta ja varjostuksista poskipunaan sekä korostuksiin syvällisemmät vinkkini löydät päivämeikkitutoriaalista sekä päivämeikistä iltameikiksi tutoriaalista. Ne käydään läpi tässäkin videossa, mutta en enää painottanut niissä vinkkeihin ja tekniikoihin.

Kuten eilisessä postauksessa kerroin, jää Glitz & Glam nyt loppuviikoksi tauolle. Palaan ensi viikon maanantaina, joka on lokakuun ensimmäinen päivä! Yritän, ei kun laitan tällä välin minun oppariasiat kuntoon. Sunnuntaihin asti aikaa laatia tutkimussuunnitelma. Alkaa hiljakseen se tutkimuskysymyskin hahmottua. Eiköhän tämä tästä.

Ihanaa syyskuun loppua ja palataan ensi viikolla! ❤

X