Glitz & Glam

5 parasta kosteuttavaa hiusnaamiota

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Mukavaa pääsiäissunnuntaita kaikille! Se olisi taas sunnuntaisen 5 parasta -postauksen vuoro.

hiusnaamio

Tällä kertaa listaan hiustuotteita. Parhaimmat kosteuttavat hiusnaamiot. Rakastan hiusnaamioita ja tehohoitoja. Käytän oikeastaan vain niitä hoitoaineina. Vaikka minulla oli ennen tätä vaalennusprojektia hyväkuntoiset hiukset, niin luulen niiden hyväkuntoisuuden salaisuuden piilleen tehokkaimmissa hoitoaineissa. Minun hiuslaatu on hyvin hieno, pehmeä ja huokoinen, mutta ei kuitenkaan ihan hentoinen. Ilman tunnollista hoitoa, hiukseni olisivat jo räjähtäneet käsiini tästä hellävaraisemmastakin vaalennusprosessista. Minullehan ei ole vedetty vaalennusainetta koko päähän, sillä minulle on nopeita tuloksia tärkeämpää hiusten kunto. Haluan säilyttää pituuden ja itse asiassa kasvattaa sitä takaisin parin vuoden takaiseen mittaan.

joicok-pak3

Kosteus on hyvin tärkeää hiusten kunnon, kestävyyden ja esteettisyyden vuoksi. Kaikenlaiset kemialliset käsittelyt kuivattavat hiuksia. Myös säänvaihtelut ja lämpökäsittelyt kuivattavat hiusta. Kuivat hiukset tuntuvat karheilta, ”rapsakoilta” ja ne ovat sähköisemmät. Kosteuttavat hiustuotteet vähentävät myös sitä ärsyttävää sähköisyyttä. Hiusnaamiot ja muut tehohoidot ovat hyviä täsmähoitoon, kuureina tai sitten ihan jokaisen hiusten pesun yhteyteen. Itse olen tykännyt käyttää joka pesussa hiusnaamioita/tehohoitoja.

hiukset6

Listaan nyt ne minusta parhaimmat kosteuttavat hiusnaamiot/tehohoidot.

Goldwell Color Extra Rich 60sec Treatment

Tämä on varmasti kaikista silottavin ja pehmentävin hiusnaamio. Tuoksuu marjaisalta, silottaa ja kosteuttaa jo yhdellä käyttökerralla selkeästi. Olen kuluttanut näitä useamman purkin, mutta juuri tällä hetkellä näitä ei löydy varastoistani. Goldwellin 60sec Treatmentit ovat mahtavia siinä, että niille riittää lyhytkin vaikutusaika. En vain voi olla ylistämättä tätä tuotetta. Color Extra Rich -tuotelinjan 60sec Treatment on hyvä kaikille pörröpäille, takkutukille ja hamppuhiuksille. Sitä vastoin hentohiuksisille hieman liian silottava ja raskas hoito.

Olen tästä lempparistani kertonut esim. täältä löytyvässä postauksessa.

Hinta: noin 18-22 € / 200 ml
Jälleenmyyjät: Bangerhead*, Lookfantastic* sekä jotkut tavaratalot ja parturi-kampaamot

Joico K-Pak Intense Hydrator

Tämä kosteuttava tehohoito on sopinut minulle ns. tavallisena hoitoaineena. Ennen viimeisintä vaalennustani, tämä riitti yksinään minulle hoitoaineeksi. Oli ihanan selvittävä, silottava ja pehmentävä. Nyt hiuksiani on sen verran käsitelty, että tämän lisäksi tarvitsen rakennepaikkaavan hiusnaamion. Tykkään Intense Hydratorin tehokkaasta kosteutuksesta. Parhaimmillaan yksinään käytettynä hyväkuntoisille hiuksille, jotka kärsivät kuivuudesta tai vain hieman vaurioituneille hiuksille. Enemmän käsitellyille hiuksille hyvä kosteuttaja jonkun rakennepaikkaavan lisäksi.

Postasin tästäkin hetki sitten ja olipa minulla arvontakin. Tuon postauksen löydät täältä. Josta muuten kerron sen verran, että kaikilla osallistuneilla on edelleen mahdollisuus voittoon. Pahoittelen, että arvonta on vielä tekemättä. Yleensä saan ne hoidettua nopeasti, mutta nyt kävikin niin, että niin paha kiire paino päälle. Ajattelin, että ensi viikolla otan voittajaan yhteyttä ja teen siitä sitten ylimääräisen postauksen.

Hinta: 27-28 € / 250 ml
Jälleenmyyjät: Lookfantastic*, Eleven* ja parturi-kampaamot

goldwellcurlytwist

Goldwell Curly Twist 60sec Treatment

Curly Twist on kosteuttava hoitolinja kiharoille hiuksille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö suorahiuksiset voisi käyttää. Jos hius on kuiva, mutta halutaan säilyttää hiuksissa keveys ja ilmavuus, niin Curly Twist 60sec Treatment on loistava. Kosteuttaa, mutta ei ole yhtä silottava, kuin Color Extra Rich -sarjan 60sec Treatment. Tätä uskaltaisin suositella hentohiuksisemmillekin, koska hiusnaamio ei tee hiuksia raskaiksi.

Olen tästä tehohoidosta postannut aikaisemmin. Postaukseni löydät täältä.

Hinta: noin 18-22 € / 200 ml
Jälleenmyyjät: Lookfantastic* sekä jotkut tavaratalot ja parturi-kampaamot

marianila

Maria Nila Luminous Colour Masque

Ihan mielettömän ihanalle tuoksuva hiusnaamio, joka kosteuttaa kuivia hiuksia. Antaa pehmeyttä ja selvittää melko tehokkaasti kuivia ja käsiteltyjä hiuksia. Todella helposti hiuksiin levittyvä ja nopeasti vaikuttava hiusnaamio. Purkki on myös hirmuisen suloinen. Hiusnaamio on hyvä yksinään käytettynä, että jonkun toisen hoitoaineen tai hiusnaamion lisäksi. Parhaiten tämä hiusnaamio soveltuu erityishemmotteluun normaaleille ja värikäsitellyille hiuksille. Hieman rankempia käsittelyjä, kuten vaalennuksia läpikäyneet hiukset tarvitsevat lisäksi sen rakennepaikkaavan.

Hinta: 23 € / 250 ml
Jälleenmyyjät: Eleven* ja Bangerhead*

moroccanoil

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask

Suomeksi Painoton Kosteusnaamio. Eli hiusnaamio, joka ei ole liian raskaaksi hiuksia tekevä. Erittäin paksu ja runsas koostumus, joka sopii parhaiten vähemmän vaurioituneille hiuksille. Tykkäsin tästä hurjasti vielä vuosi sitten. Kokeilin tätä nyt, kun hiuksiani on rääkätty vaalennuksilla ja totesin, että naamio ei enää anna sitä samaa lopputulosta, kuin ennen. Tällä hetkellä tykkään yhdistää tämän kanssa Moroccanoilin rakennepaikkaavaa hiusnaamiota. Tekisi mieli kokeilla Moroccanoilin Intense Hydrating Mask tai Smoothing Mask -hiusnaamioita. Uskon, että ne riittäisivät tällä hetkellä yksinäänkin käytettyinä.

Esittelin tämän ja pari muuta Moroccanoilin kosteuttavaa tuotetta täältä löytyvässä postauksessa.

Hinta: noin 40-46 € / 250 ml
Jälleenmyyjät: Bangerhead* parturi-kampaamot ja Stockmannit

hiukset

Tehohoitojen/hiusnaamioiden kanssa voidaan yhdistellä muitakin hoitoaineita. Nyt olen suosinut yhdistelmää, jossa käytän ensin jotain rakennepaikkaavaa hoitoa ja sen jälkeen kosteuttavaa. Näin saan molemmat hoidot ja ominaisuudet hiuksilleni. Kaikki tämä riippuu jokaisen hiusten tarpeista, halutusta lopputuloksesta ja käytettävistä tuotteista. Tehohoitoja voidaan käyttää ennen tai jälkeen tavallisen hoitoaineen, tai sen sijasta. Mikä nyt kenestäkin tuntuu parhaimmalle tavalla saavuttaa haluttua lopputulosta. Se voi olla päivttäistä tai kuuriluontoista. Myös säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa on yksi vaihtoehto tai joka toisessa pesussa kosteuttavaa ja joka toisessa esim. rakennepaikkaavaa tai ihan tavallista hoitoainetta. Monilla teillä on niitä tehohoitojakin. Kokeilkaa siis niitä eri tavalla, eri tuotteiden kanssa. Näin voitte löytää vieläkin parempia ja tehokkaampia tapoja hoitaa hiuksia.

Mikä on sinun suosikkihiusnaamio/-tehohoito? 5 parasta -postauksia hiusnaamioista tulee myöhemmin lisää. Haluan listata ainakin rakennepaikkaavat, sillä juuri ne ovat nykyään minulla kovasti käytössä kosteuttavien lisäksi.

Huomenna sitten luvassa pieni ”tiising-postaus”. Hii, en malta odottaa, että pääsen kertomaan. Tämä on näitä ärsyttävien Facebook-tilapäivityksien kastia. ”Jotain tosi kivaa tapahtuu kohta!” Kun kaverit ja tutut kysyy, että mitä, niin sitten vastataan, että en voi kertoa. 😀

Herkullista pääsiäissunnuntaita! Tänään minä kokkailen lammasta ja muuta hyvää (toivottavasti tulee hyvää). Laitan sitten Instagrammiini kuvia, että kuinka epäonnistuin lampaan kanssa.

Postauksen hiusnaamiot saatuja. En muista onko muutamat yksilöt itse ostettuja vai saatuja, koska olen saanut, että ostanut samaisia tuotteita. Joten helpompaa nyt ilmoittaa kaikki saaduiksi, vaikka ei olisikaan.
X