Glitz & Glam

Aika jännä huuliöljy

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Eilisen syvällisemmän postauksen jälkeen palataan taas keveämpiin aiheisiin. Tällä kertaa esittelen veikeän huulituotteen Yves Saint Laurentilta.

yvessaintlaurentvoluptetintinoil5

Yves Saint Laurentin Volupté Tint-In-Oil -huuliöljyt tulivat markkinoille (muistaakseni) joskus alkuvuodesta. Olin jo tuolloin hyvin kiinnostunut näistä, sillä pidin erittäin paljon Clarinsin huuliöljystä. Keväällä sitten ostinkin tämän ihanuuden itselleni. En kuitenkaan ostaessani ollut vielä aivan ymmärtänyt miten kiva tämä huuliöljy onkaan.

yvessaintlaurentvoluptetintinoil3

Tint-In-Oil on pakattu kauniiseen hylsyyn, mutta sen lisäksi siinä on hauska, huulia muistuttava aplikaattori (muoto näkyy paremmin seuraavassa kuvassa).

yvessaintlaurentvoluptetintinoi2l

Aplikaattorilla saa öljyn levitettyä hyvin tarkastikin ja huulet muotoiltua kauniisti. Aplikaattorin keskellä oleva reikä varastoi sopivasti öljyä.

yvessaintlaurentvoluptetintinoil1

Koostumukseltaan Tint-In-Oil on nimensä mukaisesti öljymäistä. Hyvin ohutta ja helposti valuvaa. Sävyvalikoimasta löytyy kahdeksan eri sävy, joista minulla 08 Pink About Me. Tuoksultaan Volupté Tint-In-Oil on imelän makeahko, hieman hedelmäinen tuoksu.

yvessaintlaurentvoluptetintinoil6

Huulilla Tint-In-Oil tuntuu miellyttävältä ja öljymäisen hoitavalta. Se on liukas, mutta ei tahmainen. Olen ihastunut huuliöljyjen hoitavuuteen ja kosteuttavaan vaikutukseen. Sävyä antava ominaisuus huuliöljyssä on vain iso plussa. En kuitenkaan ymmärtänyt tämän huuliöljyn olevan kestävä ja niin intensiivinen sävyltään.

Pink About Me on hyvin viileä. Öljy on violettista, mutta huulilla sävy muuntautuu tummaksi pinkiksi / fuksiaiseksi.

Esittelen vielä Yves Saint Laurentin Tint-In-Oil -huuliöljyn erikoisuuden käytössä.

yvessaintlaurentvoluptetintinoil7

Tint-In-Oil -huuliöljyt antavat ensisipaisulla vain kevyesti sävyä.

yvessaintlaurentvoluptetintinoil8

Väripigmentit lähtevät kehittymään ja näin huulet saavat enemmän sävyä.

yvessaintlaurentvoluptetintinoil11

Huulista ei juurikaan irtoa sävyä, vaan lähinnä vain öljyä. Lasinreunuksille ei jää värillisiä tahroja.

yvessaintlaurentvoluptetintinoil10

Voimakkaammin sormella hieromalla saa hieman pigmenttejä irtoamaan, mutta ei samalla tavalla, kuin huulikiillosta tai huulipunasta.

yvessaintlaurentvoluptetintinoil9

Pigmentit kiinnittyvät tiukasti huulten iholle, eivätkä kulu pois yhtä nopeasti, kuin öljy. Tämän vuoksi huulimeikki pysyy ja kestää hyvänä pitkään. Lisäämällä huuliöljyä, saa aina huulten pintaan kiiltoa ja suojaa. Olen myös huomannut, että huuliöljyn väripigmentit kerrostuvat huulille päivän aikana, kun sitä lisäillään. Sävystä saa aina vain intensiivisemmän, mitä enemmän öljyä niille päivän aikana lisäilee. Tässä kuvassa minulta on jo kulunut se öljy pois huulten pinnalta, mutta väripigmentit pysyvät, vaikka öljy kuluu pois.

yvessaintlaurentvoluptetintinoil4

Ihana tuote kerrassaan kaikinpuolin. Näen tässä tuotteessa potentiaalia monille, sillä Volupté Tint-In-Oil ei tarvitse huultenrajauksia, se hoitaa huulia, kestää erinomaisesta ja näyttää kauniilta. Oikeastaan Volupté Tint-In-Oil on laiskan huulimeikinkäyttäjän unelma. Ei tarvitse rajata huulia, tuote on samalla huulipuna, huulikiilto ja perinteinen lip tint, ja huulimeikki kestää. Sitä on huoletonta pitää siistinä koko päivän. Kuvittelin, että pigmentit leviäisivät päivän aikana runsaasti huulten reunojen ulkopuolellekin, mutta ihme kyllä, tämä huulituote ei leviä.Vaikka öljy karkaisi, niin pigmentit tuntuvat kiinnityvän huulten ihoon.

Aika tyyrishän tämä huuliöljy on, mutta en pettynyt ostokseeni – päinvastoin pidin siitä enemmän, kuin odotin. Hinnaltaan Yves Saint Laurentin Volupté Tint-In-Oil -huuliöljy on 37,50 € / 6 ml. Hintansa vuoksi en hanki kaikkia sävyjä. Ehkä korkeintaan toisen sävyn vielä hankin, mutta en useampaa.

Suosittelen kaikille, jotka raaskivat satsata huulia hoitavaan ja pitkäkestoisen sävyn antavaan huulituotteeseen.

Onko joku teistä jo kokeillut näitä Volupté Tint-In-Oil -huuliöljyjä?

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X