Glitz & Glam

Arvontojen voittajia

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Nyt tulee ihan vain tällainen arvontojen voittajia julkaiseva postaus. Nyt kun arvontoja oli kolme päällekkäin ja voittajia monta, niin laitetaan nämä ihan omaan postaukseensa.

nyxarvonta

NYXiltä oli arvonnassa setti, jossa palkintona näppärä Wonder Stick kasvojen muotoiluun, kultaisia hippuja sisältävä Honey Dew Me Up -primeri ihoa tasoittamaan ja heleyttämään ja Butter Lipstick kestävään huulimeikkiin.

contourtutorial6

Tein ihan tutoriaalin, jossa vinkkejä kasvojen muotoiluun. Tutoriaalin löydät täältä.

contourtutorial18

Tämä NYX:n setti lähtee sellaiselle nimimerkille, kuin hiutale. Oikein paljon onnea! Otan sinuun tänään yhteyksiä.

Suuret kiitokset kaikille osallistuneille! Mutta eivät nämä voittajat tähän loppuneet…

messut2

Otin pienen varaslähdön I love me -messuille. Kerroin Messukeskuksen uudesta älypuhelinsovelluksesta ja kerroin muutamat tärpit messuille. Kerroin myös, että mistä minut löytää messuilla. Eli olen LivBoxin pisteellä tekemässä pikameikkauksia Lumenen tuotteilla perjantaina 16.10. klo 14-18 ja sunnuntaina 18.10. klo 12-16. Tulkaa penkkiini tai edes moikkaamaan osastolle 6e148. Olisi niin mahtavaa päästä tapaamaan teitä. Yhdelle teistä sanoinkin, että kaikki tuntee apinan, mutta apina ei tunne ketään, kun hän totesi aivan kuin tuntevansa minut, vaikka emme ole koskaan tavanneet. Mutta jos et ennätä LivBoxin pisteelle silloin, kun siellä päivystän, mutta näet minut messuilla haahuilemassa, niin tule nykäisemään hihasta. En ole hankala tai ikävä ihminen. ”Kamalinta” mitä saatan tehdä on, että halaan sinut. ;D

Nythän olen saanut uusia tärppejä tietooni, joten täytyy niistä vielä kertoa ennen messuja. Toivottavasti muistan. Messujen ”tärpeistä” voi käydä lukemassa täältä löytyvästä postauksesta.

messut

Arvoin 5x kahden messulipun settiä. Täytyyhän se paras ystävä saada mukaan kauneusmessuille, tai vaihtoehtoisesti voittajat voivat käyttää itse molemmat liput. Kyllä siellä messuilla näkemistä riittää kahdelle päivälle.

I love me -messulippujen arvonnassa onni suosi seuraavia:

Anu
Asta
Hemako
inskir
hanneh

Oikein paljon onnea! Otan teihin tänään yhteyttä. Tarkkailkaa siis sähköpostianne. Jos jostain syystä en tavoita teitä tämän viikon aikana, niin teen uuden arvonnan, jotta messuliput pääsevät varmasti käyttöön. 🙂

Arvoin myös Instagramissani kahden lipun setin. Instagramissa onnekkain oli @elise_kaarina. Oikein paljon onnea sinulle ja @merilohi:lle.

Tämä tulee olemaan oikea arvontojen syksy, sillä minulla on luvassa jälleen uusi arvonta, mutta siitä myöhemmin.

Minä kiitän kaikkia osallistuneita ja toivotan onnea voittajille! Olipa melkoinen homma arpoa noin monta kerralla. Mutta silti kivaa, kun niin moni voitti. Oikein ihanan syksyistä keskiviikkoa kaikille!

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X