Glitz & Glam

Eye of candy by Sleek MakeUp

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

”Varoitus”: postaus sisältää hurjan määrän kuvia, värejä ja asiaa! Varaa reilusti aikaa ja mukava asento itsellesi… 😉

Sleek MakeUp on vasta vähän aikaa sitten Suomeen rantautunut kosmetiikkamerkki. No ok, viime vuonna, mutta kuitenkin suhteellisen vähän aikaa sitten. Voisin väittää, että ko. merkkiä ei tuntisi juuri kukaan täällä Suomessa ilman blogeja, sillä Sleek MakeUp on näkynyt paljon ulkomaalaisissa meikkiblogeissa ja Yuotube -meikkivideoilla. Näitä väyliä pitkin me suomalaisetkin olemme suuremmissa määrissä löydetty Sleek MakeUp. Moni tilasi ulkomailta Sleek MakeUp -kosmetiikkaa, mutta nykyään merkin tuotteita saa edullisesti Suomestakin Pretty.filtä.

Sleek MakeUp -kosmetiikkaa löytyy lukuisia meikkipaletteja, huulipunia, meikkipohjia, kynsilakkoja jne. Meikkipaleteista esittelen I-Divine -paletit Original ja Snapshots. Toisen palateista olen saanut ystävältäni synttärilahjaksi. Muut Sleek MakeUp -kosmetiikkatuotteet ovat tulleet Glitz & Glamin yhteistyökumppanilta Pretty.filtä. Heillä Sleek MakeUp I-Divine -paletit maksavat 11,50-12,00 €.

Nailed -kynsilakan esittelin jo aikaisemmin tässä postauksessa. Kuvassa True Color Lip Stick sävyltään Candy Cane ja Twist Up Eye Pencil sävyltään Midnight.

Ihania kirkkaita värejä mattaisina ja helmiäisinä sisältävä Snapshots -paletti. Snapshots sisältää viisi mattaista ja seitsemän helmiäismäistä luomiväriä. Oikea karkkipaletti!

Luomivärien suojamuovissa lukee sävyjen nimet. Todella kiva, että paletin luomivärien sävyillä on nimet. Yleensä näin ei ole edullisempien luomivärien paleteissa. Vaaleimman sävyn nimi on Martini. Kuvassa nimi ei oikein näy, koska vaalea teksti on vaalealla pohjalla.

Sävyt swatchailtuna. Todella ihania kevään ja kesän värejä. Koostumukseltaan kaikki luomivärit ovat hyvä tasoisia. Ne ovat pehmeitä ja pigmenttisiä. Paletin mattamainen turkoosi (sävy Summer Breeze) on ehkä aavistuksen muita heikompi. Helmiäissävyt loistavat kauniisti ja mattasävyissä värit toistuvat kirkkaina.

Metallisia ja lähes voidemaisen pehmeitä luomivärejä sisältävä Original -paletti. Paletin musta on luomiväreistä mattamainen ja koostumukseltaan kovempi kuin paletin muut metalliset ja pehmeät luomivärit. Original -paletin luomivärien pinnassa on vohvelikuvio, joka minusta antaa hieman halvan vaikutelman ja nyt halvalla en tarkoita edullisuutta. Onneksi hieman halvan vaikutelman antavat kuviot eivät vastaa todellisuutta.

Tämän paletin luomiväreillä ei ole omia nimiä, mikä on vähän harmi. Minulle heräsi epäilys, että uusimmissa paleteissa sävyt olisi nimettyjä.

Sävyt swatchailtuna. Sävyt ovat syksyisempiä ja tummempia. Koostumus näissä Original -paletin luomiväreissä on mustaa lukuunottamatta hyvin pehmeitä, lähes voidemaisia. Pigmenttisyys on erinomainen. Luomivärien levitys onnistuu parhaiten siveltimillä missä on synteettiset karvat, eli napakoilla siveltimillä. Luonnonkarvasiveltimillä saa pehmeämpää jälkeä aikaiseksi, mutta sävyt eivät toistu luomella yhtä intensiivisinä. Mattamusta luomiväri on kovempi koostumukseltaan, mutta silti pigmenttinen. Paletin mustalla saa tehtyä kätevästi vaikka rajauksen yläluomelle. Pari paletin luomiväriä on hieman heikompia. Niitä on vaikeampi saada luomelle tasaisena ja työtettyä pehmeän näköiseksi. Nämä kaksi hieman vastarannankiiskiä ovat kullanvaalea ja kullanruskea, eli alarivin ensimmäinen ja toiseksi viimeinen.

Silmämeikkejä Original ja Snapshots -paleteilla. Tein silmämeikkejä arkikäyttöön, juhlaan, bileisiin ja esimerkiksi vaikka vapuksi tai halloweeniksi. Mikä on kenellekin mihinkäkin tarkoitukseen soveltuva meikki, sillä toisen päivämeikki voi olla toisen iltameikki ja jonkun iltameikki on toisen fantasiameikki.

Original -paletin vaaleanpunaista ja persikkaista luomiväriä. Mustalla Twist Up Eye Pencil -kynällä rajaus, synteettistä viistopääsivellintä apuna käyttäen. Pehmeän ja tyttömäisen fiiliksen antava silmämeikki.

Mattamaisen luonnollinen silmämeikki korostamaan sinisiä silmiä. Snapshots -paletin Sand Walker (hiekan värinen), Washed Ashore (aprikoosinen sävy) ja Martini (vaalea helmiäinen). Silmämeikki sopii hyvin, jos haluaa painottaa meikissään huulimeikkiä ja maalata huulet lämpöisellä punaisella, räikeällä oranssilla tai pehmeällä korallilla.

Punaisia sävyjä hieman arastellaan käyttää silmämeikissä. Lisäsin edelliseen silmämeikkiin ulkonurkkaan, luomivakoon ja hieman alaluomellekin Snapshots -paletin punaista Sunset nimistä luomiväriä. Edellisessä kuvassa silmämeikki oli keväinen ja kesäinenkin, mutta punaista lisäämällä meikki muuttui hieman syksyisemmäksi. Värimaailma henkii ruska-aikaa. Punainen sävy korostaa entisestään silmien sinisyyttä.

Värien ystäville ja rohkeammille meikkaajille pirteä silmämeikki vihreällä ja violetilla. Korostaa silmien vihreyttä, sillä violetti tuo vihreyttä esiin ja vihreä luomiväri tukee vihreyttä, eli luo harmoniaa. Rajaus tässä meikissä kuparinruskealla luomivärillä, joka hehkuu metallisena. Meikissä yläluomella käytetty Snapshots -paletin Kiwi Flower (vaaleanvihreä), Sand Walker (hiekan värinen), Martini (vaalea helmiäinen) ja alaluomella Lotus Flower (vaaleanvioletti) ja Purple Haze (tummavioletti). Rajaus Original -paletin kuparinruskealla synteettistä viistopääsivellintä apuna käyttäen.

Glamourimpi ilta- tai gaalameikki. Lämmin ja pehmeä, vaikka meikki onkin tumma ja intensiivinen. Silmämeikissä käytetty Original -paletin kullanvaaleaa, persikkaa, kuparinruskeaa ja mattamustaa. Rajaus Twist Up Eye Pencil -kynällä ja mattamustalla luomivärillä. Alaluomen sisärajaus samalla kynällä.

Sinisen ystäville ja sinisten silmien harmoniaa sinisellä silmämeikillä. Alaluomella tehty kirkkaanturkoosi rajaus huomion kiinnittäjänä, joka kanssa hieman muotoilee silmää kissamaiseksi. Silmämeikissä käytetty Original -paletin vihertävää turkoosia, tummansinistä ja kirkkaanturkoosia. Snapshots -paletin Martini kulmaluulla ja sisänurkassa korostamassa ja antamassa kirkkautta katseeseen. Yläluomen rajaus mustalla eyelinerilla ja alaluomella sisärajaus Twist Up Eye Pencil -kynällä.

Kirkas ja värikäs, lähes fantasiameikkausta hipova silmämeikki rohkeille tai naamiasjuhlijoille. Yhdistelty mattaa ja helmiäistä. Silmämeikissä käytetty Snapshots -paletin Magenta Madness (pinkki), Purple Haze (tummavioletti), Tequila Sunrise (poltettuoranssi) ja Martini (vaalea helmiäinen). Yläluomen rajaus mustalla eyelinerilla, alaluomen ulko- ja sisärajaus Twist Up Eye Pencil -kynällä.

Seuraavaksi hieman huulipunasta Candy Cane.

Kuvassa meikkikokonaisuus, jossa sama silmämeikki, kuin silmämeikkikuvien ensimmäisessä kuvassa. Huulilla Sleek MakeUp True Color Lip Stick sävyltään Candy Cane.

Candy Cane on sävyltään karkkimainen lämmin pinkki. Sävyssä on aavistus korallia, joka antaa pinkille lämpöisen vivahteen. Huulipuna on kirkas ja kiiltävä.

Koostumus on paksu, mutta hetken huulilla oltua muuttuu liukkaammaksi ja notkeammaksi. Candy Cane on erittäin pigmenttinen ja melko hyvin huulilla kestävä huulipuna.

Loppuyhteenvetona Sleek MakeUp -kosmetiikkatuotteista totean, että kokeilemani meikit ovat laadukkaita ja pigmenttisiä. Niillä pystyy loihtimaan vaikka ja mitä. Tuotteiden hinnat ovat jokaisen kukkarolle sopivia ja niiden hinta-laatusuhde on loistava! Suomessa Pretty.fillä kaikki Sleek MakeUpin meikkituotteet maksavat 3,49-16,90 €, kun kynsilakkatarjousta ei oteta huomioon. Kiva kosmetiikkamerkki ja kivoja tuotteita, vaikka onkin suunnattu hieman nuoremmille, kuin mitä itse olen.

Joko kevät kolkuttelee teidän mielissänne? Minulla ihan selkeästi, kun katsoo muutamia tämän postauksen silmämeikkejä. Keväisen kepeitä karkkisävyjä on nyt kiva katsella. Kumpi sinuun upposi enemmän? Syksyisen tumma ja intensiivinen vai keväisen kirkas ja kepeä paletti?

Vilma huomasi eilen, että aurinko alkaa jo lämmittä. Tämä on varma kevään merkki, kun kissa istuu ikkunalaudalla ja paistattelee päivää.

”Aurinkolasithan tässä jo tarvis…” 

Kuinkas moni teistä kiinnitti huomiota likaisiin ikkunoihin? Pitäisiköhän pestä ne? Kun tälläisiä miettii, niin sekin on selkeä kevään merkki. Kevättä on siis ilmassa!

X