Glitz & Glam

Giorgio Armani Flash Laquer

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään kirjoittelen huulikiillosta, josta minun ei pitänyt mitään sanoa sen jälkeen, kun Stockmannin Hullujen Päivien ostoksia esittelin.

Ostin tosiaan Hulluilta Päiviltä aivan normaali hintaisen Giorgio Armanin huulikiillon ja jokainen voikin päässään ynnäillä, että se maksaa yksi, kaksi, monta euroa! Tämä on hintavin huulikiilto, mitä olen ostanut ja mitä omistan.

Myöhemmin sitten ostin kaveriltani tämän Giorgio Armanin Eyes to Kill -luomiväripaletin sävyltään 12 (onpa tylsä ”nimi” paletilla). Tutustun siis Giorgio Armanin kosmetiikkaan. 

Giorgio Armani on minulle hieman vieras kosmetiikkasaralla. Mielikuvat brändistä ovat luksusmaisen hintaisia ja tyylikkäitä miesten vaatteita ja pukuja. Toki Giorgio Armanin kosmetiikkaa on tullut vuosien saatossa hypisteltyä (mm. noita luomiväripaletteja). Merkin myyntipisteet ovat huipputyylikkäitä, mutta ehkä hieman maskuliinisia, vaikka kosmetiikkaa naisille suuntaakin. Pakkauksetkin ovat todella maskuliinisia, mutta niin on myös itse tuotemerkki Giorgio Armanikin. Miesten tuoksut ovat kanssa ne, jotka tulevat minulla ensimmäisten joukossa mieleen nimestä Giorgio Armani. Oma mieheni on varsin tykästynyt Giorgio Armanin Armani Code tuoksuun.

Aivan pakko vielä kertoa yksi hauska juttu liittyen Giorgio Armanin myyntipisteeseen. En millään muista, että olimmeko mieheni kanssa Helsingin Stockmannilla vai Tallinnan Kaubamajassa. Jommassa kummassa kuitenkin. Giorgio Armanin myyntipisteellä seisoi todellinen Fabio! Miehekkään kaunis, vaaleat pitkät hiukset ja kasvot olivat maskuliiniset, mutta hieman yli snobin näköinen nuori mies. Puku oli päällä ja se oli luonnollisestikin Giorgio Armanin puku. Tuo mies kaikessa komeudessaan seisoi kosmetiikkaneuvojana Giorgio Armanin myyntipisteellä ja hulmautti pitkiä, hyvin hoidettuja vaaleita hiuksiaan. Se tapahtui kuin hidastetusti shampoomainoksessa. Mieheni kanssa totesimme, että tuosta sopivamman näköistä myyjää ei vain voi löytyä brändille Giorgio Armani, sillä myyjä oli kuin brändin kasvot. Mieheni tokaisi suomalaisen perusmiehen tyyliin, että voi ***** mikä Fabio. 😀

Mutta nyt takaisin luksus kiillon esittelyyn.

Huulikiillossa on tavallinen vaahtomuovinen aplikaattori. 

Koostumus on hieman tahmea ja täyteläinen. Kiilto on läpikuultavaa, mutta sävyä antavaa kuitenkin.

Sävyltään Coral 300 on oranssisen persikkainen. Itse miellän korallin punaisemmaksi. Huulikiillon kesto on ihan ok. Ei huippukestävä, mutta riittävän pysyvä. Stockmannin myyjä kehui myös kiiltoa siitä, että se ei tee huulten sisäreunaan ”limavallia”, vaikka koko päivän puhuu ja suu kuivaa. Huomasin, että Giorgio Armanin kiilto ei tosiaan tehnyt inhottavia limavalleja huulten sisäreunalle, vaikka minä töissä puhunkin suu vaahdossa. Hyvä kiilto siinä mielessä.

Hintaa Giorgio Armani Flash Laquer kiilloilla on 38 euroa. En sanoisi, että kiilto olisi tuon hinnan arvoinen. Minulla ei oikeastaan ole mitään pahaa sanottavaa huulikiillosta, mutta 38 euroa on silti liikaa, koska se ei aiheuttanut tunnetta, että näitä on saatava lisää. Jos minulle olisi herännyt tunne, että tahdon vielä toisen juuri näitä kiiltoja, niin silloin hinnalla ei olisi niin suurta merkitystä mielestäni. Ostan seuraavalla kerralla jonkin toisen selektiivisen tai sitten kaksi edullisempaa samalla rahalla.

Jos kuitenkin sävy miellytti sinua, mutta et aio ostaa 38 euron huulikiiltoa, nin kokosin muutaman edullisemman, joissa on melko lähellä oleva sävy. L’Oréal Paris Glam Shine Miss Candy, Gosh Lip Gloss ja NYX Round Lip Gloss.

Glam Shine 702 Candy Pink ei ole vaaleanpunainen, vaikka nimi siihen viittaakin. Giorgio Armanin Coral 300 kiiltoon verrattuna Glam Shine on läpikuultavampi ja kevyempi. Goshin 0074 on oranssinen, melko pigmenttinen ja kimalteinen. NYXin RLG 19 Apricot on hyvin samanlainen, kuin Giorgio Armani Coral 300, mutta on koostumukseltaan vetisempää ja heikommin kestävää. Tuntuu huulilla ohuemmalta ja muutenkin Giorgio Armani on täyteläisempää. Huulilla sävy näyttää melko samalle, mutta koostumuksessa kalliimpi on paremman tuntuista.

Loppuun meikkikuvia, joissa olen käyttänyt Giorgio Armani Flash Laquer -huulikiiltoa.

Oranssisen persikkainen Coral 300 toimii kivasti kevyen heleän ja persikkaisen meikin kanssa.

Luonnolliset sävyt toimivat myös ja kokonaisuus on harmooninen.

Jos räväkämpää kokonaisuutta hakee, niin oranssisen persikkainen yhdistettynä vihreän silmämeikin kanssa toimii aina. Sinisen silmämeikin kanssa saa korostettua huikeasti oranssin sävyistä huulimeikkiä, koska sininen ja oranssi ovat vasta värit. Voisikin joku päivä kokeilla pitkästä aikaan.

Onko teille Giorgio Armanin kosmetiikat tuttuja? Minä en tiedä niistä juurikaan mitään muuta, kuin nyt kokeilemistani luomiväreistä ja huulikiillosta.

X