Glitz & Glam

Huhtikuun LivBox & Hullujen Päivien ostoksia

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Eilen se vihdoin saapui! Huhtikuun LivBox nimittäin. Kuvasin tänään boxin, mutta valoa oli erittäin niukasti tarjolla, joten kuvat saattaa näyttää hieman huonoilta. 🙁 Yritin niitä omien (huonojen) kuvankäsittelytaitojen mukaan fiksailla.

Huhtikuun boxin teemaväri olikin sininen.

Silmät olivat teemana tässä kuussa ja tämän boxin sisältö onkin ollut pidetty.

Simplen silmämeikinpoistolaput

Näitä minulla on jo ollut, sillä sain testailtavaksi niitä. Olen testaillut muitakin Simplen tuotteita ja niistä tulee postausta lähiaikoina. Odottelee vain julkaisuaan. Edullisista puhdistustuotteista kiinnostuneiden kannattaa olla kuulolla. 😉 

Avène Thermal Spring Water

Tämä minua kiinnosti. Olen lukenut näistä lähdevesisuihkeista. Äitini oli jo testannut käsilleen ja sanoi, että heti ho tuntui pehmeämmältä. Tarvitsee kokeilla itsekin. On varmasti omiaan kesäkuumalle raikastamaan hikoilevaa ihoa.

Clinuque All About Eyes Rich -silmänympärysvoide

Jesh! Minä sain silmänympärysvoiteen! Minulle aina kelpaa sy-voiteet. Vaihtoehtona olisi ollut Cliniquen maskara. Minulle tämä voide oli parempi vaihtoehto. Kokeilen voidetta hieman ja loput jätän Pariisin matkalle, sillä pieni purkki on omiaan matkalle.

Voide lupaa poistaa turvotusta ja vaalentaa ihoa. Kiitos, haluan vaaleammat silmänaluset! 😀

Paese Luxus no 110 luomiväri-trio

Oikein minua miellyttävät sävyt. En ole ihan innoissani luomiväreistä, mutta toki ne minulle aina kelpaa. Suurin kiinnostuksen kohteeni on tällä hetkellä enemmän muissa tuotteissa. Täytyy tehdä näillä meikki joku päivä.

Loppuun vielä Stockmannin Hullujen Päivien ostoksia.

Kävin eilen Hulluilla Päivillä ja pari kampanjatarjoustuotetta nappasin. Shiseidon meikkivoidesivellin ja Talikan ripsiseerumi. Talikan seerumin ostin muutaman lukijan suosituksesta ja koska seerumi on Hulluilla Päivillä vain 15,00 euroa. Katsotaan saanko sillä millin tai pari lisäpituutta ja miten ripseni voivat parin tai kolmen kuukauden käytön jälkeen.

Shiseidon siveltimen olen tahtonut jo reilun vuoden verran. Nyt tämä ko. sivellin on Hulluilla Päivillä tarjouksessa hintaan 24,90 euroa. Ei todellakaan ole kallis, sillä aina kasvomeikkisiveltimet ovat hintavempia ja kyseessä on paljon ylistetty selektiivisen merkin sivellin. 😉 Odotan innolla, että pääsen testailemaan.

Pari muutakin haluamaani sivellintä tarttui mukaan. MAC 217 häivyttelyyn puuterisille ja voidemaisille luomiväreille ja lisäksi peiteaineiden häivyttelyyn. MAC 188 skunkki. Tämä on se keskikokoinen skunkki, sillä halusin monitoimiskunkin. Haluan, että sillä voi levittää meikkivoiteen, poskipunan ja korostukset. Hihii, nyt minulla on nämä haluamani MACin siveltimet!

Yhteensä kolme uutta sivellintä. 🙂

Ostin minä pari meikkituotettakin MACin pisteeltä. Puuterinen poskipuna Peaches ja voidemainen Posey. Peaches on mattamainen ja persikan sävyinen. Olen etsinyt sitä oikeaa persikan sävyistä poskipunaa. Se taitaa olla tässä. Voidemaisia poskipunia minulla on hävettävän vähän. Halusin mattamaisen, sillä kaikki voidemaiseni ovat shimmerisiä. Posey vaikutti luonnollisen kauniilta sävyltä.

Eilen Milla sitten vahingossa tipautti minun Lancômen Teint Idole Ultra 24H -meikkivoiteen lattialle. Itku meinasi päästä. 🙁 Noh, onneksi postaus voiteesta on tehty, joten ei tarvitse rikkinäistä pulloa kuvailla ja olen ehtinyt käyttämään meikkivoidetta sen 7-10 kertaa. Harmitti se monen euron hukkaan meno, mutta oma vika. Mitäs kiireessä jätin pullon pöydänreunalle ja föönin johtokin jäi miten sattuu. Itsepä käskin Millaa hakemaan laatikosta Tangle Teezerin. Milla avasi laatikon ja oli tapahtunut ketjureaktio ja lopuksi *räts*. Kuulin olohuoneeseen, että nyt meni kallis lasi rikki. 😀 Nyt jo pystyn nauramaan, mutta eilen vielä ei naurattanut.

Onhan tässä vuosien saatossa kissat ja Milla rikkonut kaiken näköistä, mutta nyt harmitti eniten, sillä kyseessä oli kallein tuote. Onko teidän lapset tai lemmikit rikkoneet kosmetiikkatuotteitanne? Onko itku ollut lähellä?

Päätin sitten ostaa Stockmannilla Teint Idole Ultran tilalle Teint Visionnaire -meikkivoiteen. Sain näytteitä Lancômen Visionnaire seerumista, joista yhden annoin äidilleni ja yhden jo avasin kokeiluun. Tykkäsin jo yhden kerran perusteella.

Teint Visionnairen mukana on nestemäinen meikkivoide ja voidemainen peiteaine. Tästä esittelyä, kun ehdin testailemaan ja kirjoittamaan kokemukseni.

Jaaaa sitten oli tämä ostos, josta en haluaisi puhua enempää. 😀 Giorgio Armanin huulikiilto sävyssä Coral 300. Tällä kertaa jätän hinnan mainitsematta. Ihana sävy ja luksusmainen arkikiilto käsilaukkuuni. Luksusta arkeen ja hetkittäin morkkista… Saahan nainen olla joskus… hmmm… miten ihmeessä tämän muotoilisi? Hassu? 😀 Olkoon tämä se tuote, jonka ostin sillä LivBoxilta saamallani lahjakortilla. Sillä oli tarkoitus ostaa jotain sellaista mitä en ostaisi ilman lahjakorttia. Tämän hintaluokan huulikiilto on minulle sellainen. Kiitos LivBox Giorgio Armanin huulikiillosta! Se on ihana! 🙂

Tässä tälläinen bonuspostaus. Huomenna postaan bloggaajien tapaamisesta Kauneuslinnassa.

Mukavaa illan jatkoa! 🙂

X