Kynnet

Kaunis Worth a Pretty Penne

27.8.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

O.P.I:n maahantuoja lähetti minulle muutaman kynsilakan uutuuskokoelmasta Venice, jossa hypätään romanttiseen ja kulinaristiseen Venetsiaan. Yhden olen nyt niistä ennättänyt kokeilemaan.

opi

Worth a Pretty Penne iski silmääni kaikista eniten uudesta Venice -kokoelmasta. Kokoelma on O.P.I:n syys-/talvikokoelma 2015, joka lanseerattiin maailmanlaajuisesti 5.8. Metallisen shimmerinen ja kuparinen Worth a Pretty Penne näyttää huikean hyvältä. Siinä on jännä viileä efekti, vaikka kyseessä onkin lämmin kupari. Tällä hetkellä hiuksissa ja näköjään kynsilakoissakin leikitellään viileän ja lämpimän yhdistelmillä. Lämpimissä pohjissa on viileä efekti. Esimerkkinä hiusmuodissa puuterisen himmeät persikan sävyt.

opi1

Worth a Pretty Penne levittyy loistavasti kynnelle, joskin pientä raitaa saattaa jäädä. Ne kuitenkin tasoittuvat päällyslakkaa käyttäessä. Kynsilakka on erittäin peittävä, sillä jo kahdella kerroksella saa täydellisen peittävyyden. Koostumus on hieman frost-lakan tyylinen. Kehun myös kestävyyttä. Minulla kului yli viikon aikana vain kärjistä se ns. ”leikkauspinta” parissa päivässä, mutta muuten lakkaus on säilyi moitteettomana. Sitä en tietenkään tiedä miten muilla kestää, mutta minulla tämä lakka on keskivertoa kestävämpi.

Uusi upea Venice -kokoelma löytyy O.P.I:n maahantuojan verkkokaupasta ja saattaapi se löytyä jo Sokoksilta ja Stockmanneilta.

Esittelen myöhemmin pari muuta hauskaa sävyä tästä Venice -kokoelmasta. Tuli tässä mieleeni, että eikös nyt tulevana viikonloppuna ole länsirannikolla ja Pohjanmaalla venetsialaiset? Täällä niitä ei juhlita, mutta olen kuullut noista venetsialaisista.

Minun loman jälkeinen elo ei alkanut aivan mallikkaasti. Heti ensimmäisenä työpäivänä huomasin, että olen tulossa kipeäksi. Eilen sitten pamahti kunnon kuumekin päälle. Mistä tätä räkää riittää? Sairaslomallehan minä kuuluisin, mutta jos jään saikulle, niin miten ihmeessä opin Muumio -näytelmän kaikki vaihdot? Ne on nyt vaan pakko treenailla, sillä reilun viikon päästä on ensi-ilta. En minä ole korvaamaton, mutta tällä hetkellä olen periaatteessa talon ainut maskeeraaja (olen periaatteessa sairaslomatuuraajana tässä proggiksessa) ja ihan itseni vuoksi menen nyt sairaanakin töihin. Nappasin eilen itsestäni todella hehkeän kuvan. Tunnustan, että minä jopa poseeraan tuossa kuvassa ja silti olen raato. Oikeastaan ne työpäivät vielä menee, mutta se pitkä ajomatka töihin ja varsinkin yöllä takaisin ovat raskaita. Eiköhän tämä tästä. Flunssakausi on siis jo korkattu. Ennen kun saan kritisointia toisiin tartuttamisesta, niin yleensä aina työmaillani on joku kipeänä. En tälläkään hetkellä ole ainut. Näissä duuneissa kun ei vain voi niin helposti jäädä kotiin nukkumaan. Toki yleensä ne asiat saadaan aina järjestymään, mutta en halua hankaloittaa muiden, enkä omaa työtäni jäämällä kotiin. Tästä omasta työstäni nyt esimerkkinä, että olisi varmasti kurjaa morsiamelle saada tekstari lauantaiaamuna, että ”sorke, olen kipeä enkä tulekaan meikkaamaan sinua”. Silti en kyllä kannusta ketään menemään kipeänä töihin. Taas pätee sanonta, että tehkää kuten minä sanon, älkää kuten minä teen. ;D

Vastailen tänään kommentteihinne ja sähköposteihin. Olen ollut viime aikoina hidas vastaamaan, sillä perheen yhteisen kesäloman aikana tuli touhuiltua kaikkea muuta ja nyt töiden alettua taas olen töissä ja kipeänä. Pahoitteluni. Tiedän, että ette välttämättä ole edes huomanneet tai välitä, mutta minua itseäni vähän häiritsee, että vastaustani saa odottaa 1-2 päivää. Ette te lukijat ole ainoita. Samaa on saanut kokea pr-toimistotkin. Niihin kaikkiin, kun en aina edes ehdi vastaamaan. Eiköhän tässä kohta kunto ja arki palaudu uomiinsa, kun minä saan itseni terveeksi ja Muumio saa ensi-iltansa.

Mukavaa torstaita kaikille!

Kynsilakka saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme