Glitz & Glam

Kuvia työkeikoiltani: Natural & Maskuliininen

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olin tuossa joku aika sitten eräällä kuvauskeikalla. Kuvaajana oli Pekka Kurtz ja minä meikkaajana ja avustajana. Koska kyseessä on yksityiskeikka, niin en kerro sen tarkemmin, että kuka ja miksi kuvat ovat. 😉 Sen verran mainitsen, että kyseessä on kuvia tytön mallikansioon. 😉

Kuva: Pekka Kurtz

Näissä ensimmäisissä kuvissa ajatuksena on luonnollisuus ja tästä syystä meikki on natural-meikki. Malli on pehmeä, aito ja naisellisen luonnollinen.
Tämä on minun lempparikuva natural-kuvista. Tässä on luonnollisuutta ja herkkyyttä, mutta silti viettelevyyttä katseessa.

Kuva: Pekka Kurtz
Kuva: Pekka Kurtz
Kuva: Pekka Kurtz

Käyttämäni kosmetiikkamerkit: Inglot, Kryolan, Urban Decay, Make Up Store, Graftobian, NYX, MSCHIC ja Maybelline.

Kuva: Pekka Kurtz

Seuraavissa kuvissa on haettu maskuliinista lookia ja vaikutelmaa. Malli on kovan ja maskuliinisen näköinen. Varjostukset ovat kovat, kulmikkaat ja jyrkät.

Kuva: Pekka Kurtz

Käyttämäni kosmetiikkamerkit: Kryolan, Urban Decay, Grimas, Inglot, Make Up Store, NYX, Graftobian ja Maybelline.

Kuva: Pekka Kurtz

Tämä on minun lempparikuva. Tässä on voimaa, ylimielisyyttä, asennetta, maskuliinisuutta, mutta silti kuvasta huokuu voimakkaan ja seksikkään naisen itsevarmuus.

Dolce & Gabbana käytti Milanon muotiviikoilla voimakasta male-lookia ja se näkyi maskuliinisina kokonaisuuksina… jakkuja, suoria housuja, hattuja jne. Oikeastaan Dolce Gabbanan syyskokoelmaa hallitsi maskuliinisuus naisilla. Itse en ole muotibloggari ja en osaa näistä asioista kirjoitella niiden oikeilla termeillä hienosti. ;D Tämän syksyn aikana on näkynyt erilaisissa muotikuvissa näitä maskuliinisia lookeja. Tietyt jutut tulevat aina tietyin aikavälein uudestaan muotiin ja pinnalle. Kasarilla oli kovasti muotia, että naiset olivat miehekkäämmän näköisiä. Tosin tuolloin maskuliininen look oli hieman toisen näköinen… kuten nyt kasarilla yleensäkin. ;D

Karkkipäivän Sanni teki myös itselleen maskuliisen lookin. 😉

Meikkaisitko itsesi maskuliinisemmin vaikka töihin tai juhliin? Itse kyllä karsastan hieman ko. tyyliä itselleni. Toisaalta voisin kyllä huvikseni kokeilla itsellenikin. 😉 Näistäkin kuvista näkee sen kuinka kevyilläkin meikkauksilla saa niin eri näköistä jälkeä aikaan. Naisellisen pehmeä ja maskuliinisemman kovempi.

X