Glitz & Glam

La Roche-Posayn ihana CC-voide

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Nyt olisi vuorossa yksi ihanista meikkipohjatuotteista, jota olen tykännyt käyttää jo keväältä asti.

larocheposayrosaliacccream3

Muutama teistä on kysellyt meikkipostauksissa, että mikä meikkipohja minulla on? Aika monessa se on ollut tämä La Roche-Posay Rosaliac CC Cream.

larocheposayrosaliacccream1

Rosaliac on La Roche-Posayn couperosaihon oma tuotesarja. Sarjasta löytyy CC-voiteen lisäksi kasvovoiteita ja seerumi. Rosaliac -sarjan tuotteet häivyttävät punaisuutta ja suojaavat ihoa. Couperosaiho tarvitseekin paljon suojaa, jotta punoitus pysyisi edes hieman kurissa. Rosaliac CC Cream on tarkoitettu herkälle ja kaikille punoituksesta kärsiville, oli punoituksen syy mikä tahansa. CC-voiteesta löytyy myös kivasti aurinkosuojaa – suojakerroin on jopa 30.

larocheposayrosaliacccream

INCI-luettelosta huomaakin, että CC-voide ei ehkä ole paras mahdollinen voimakkaasti rasvoittuvalle iholle, mutta lievästi rasvoittuvalle tämä sopii ihan kivasti. CC-voiteessa on heti toisena ainesosana glyseroli ja kolmantena sheavoi. Eli hyvin kosteuttava tuote on kyseessä.

larocheposayrosaliacccream5

CC-voide on pakattu pumppupulloon, josta se on aika näppärä annostella. Ainut miinus vain siitä, että läpinäkymättömästä pullosta ei näe, kun tuote alkaa tekemään loppuaan.

larocheposayrosaliacccream6

Pumpulla pystyy annostelemaan hyvin pieniäkin määriä kerrallaan. Koostumukseltaan CC-voide on keskipaksua. Tuoksultaan voide on melko mieto, ihan raikas tuoksu, jota luonnehtisin kukkaismaiseksi.

larocheposayrosaliacccream7

Voide levittyy mukavasti iholle ja tuntuu hyvältä. Suosittelen jättämään primerit pois, sillä Rosaliac CC Cream ei tunnu levittyvän primereiden päälle yhtä kauniisti, kuin paljaalle iholle. Kosteusvoiteella ei ole merkitystä, niiden päälle CC-voide levittyy hyvin.

larocheposayrosaliacccream8

Rosaliac CC Cream kuivahtaa iholle puolimattaiseksi, joten pysyvyyden ja ihon kiiltävyyden estämiseksi kannattaa puuteroida, mutta ilman puuterointiakin pysyy ihan kohtuullisen hyvin hieman rasvoittuvalla iholla. Tykkään todella paljon tämän CC-voiteen jättämästä pinnasta. Iho näyttää luonnolliselta ja heleältä. Voide antaa jonkun verran peittävyyttä ihovirheille ja tummille silmänalusille, mutta ei täydellistä peittävyyttä, jos peiteltävät ovat todella tummia tai voimakkaasti punoittavia. Vaikka tuotteella onkin ihan hyvä peittävyys, niin silti iho näyttää kuulaalta, eikä mitään maskimaista efektiä synny. CC-voide tuntuu koko päivän ihoa kosteuttavalta. Olen kiireisinä aamuina jättänyt kosteusvoiteen laittamatta ja käyttänyt vain CC-voidetta. Hyvin tuntuu kosteuttavan, eikä ihoa ala kiristämään.

larocheposayrosaliacccream9

Sävyvaihtoehtoja on vain tämä yksi, joka sopii vaaleasta keskivaalealle iholle. En aivan vaaleille suosittele, sillä CC-voide on niin vaalealle liian tumma, eikä tasoitu aivan täydellisesti. Minulle tämä tasoittui jo keväällä, kun olin vaaleimmillani, mutta CC-voide tummuu hieman oltuaan kasvoilla. Tämä kannattaa ottaa huomioon.

hehkumeikki4

Rosaliac CC Cream on ollut aika monessa meikkipostaukseni meikissä. Esimerkiksi eilen postaamassani hehkumeikissä. Tässä olen jättänyt puuteroinnin tekemättä ja korostanut kasvoja voimakkaasti korostuspuuterilla.

dragonfly19

Kevyellä puuteroinnilla iho on mattaisempi, mutta silti raikkaan kuulas.

yslmeikki3

Rosaliac CC Cream jättää läpikuultavuutta iholle. Kun olen puhunut heleyttävistä primereista, niin Rosaliac CC Cream vaikuttaa olevan heleyttävä, joten se ei tarvitse alleen heleyttäviä tuotteita. Tosin mainitsinkin, että CC-voiteen alle ei kannata käyttää primeria, koska voide ei muuten tasoitu iholle yhtä kauniisti. Ne perinteiset silikoniset primerit kannattaa siis unohtaa tätä käyttäessä. Tosin ne eivät ole tarpeellisiakaan, sillä CC-voide tasoittaa kauniisti ihon pintaa ja antaa heleän lopputuloksen. Joskaan ei yhtä tehokkaasti, kuten primerit tekevät.

Ihonhoidollisesti en osaa arvioida muuta kuin, että Rosaliac CC Crem tuntuu ihoa kosteuttavalta ja onkin toiminut minulla erinomaisesti myös ilman kosteusvoidetta. Minulla ei ole couperosaa, joten en voi ottaa kantaa, että neutraloiko sen tuotteessa oleva Ambofenoli couperosaa tai muutakaan punoitusta. Nenänpielissä minulla oli joskus punoitusta, mutta nyt sitä ei ole enää samalla tavalla esiintynyt. En kuitenkaan usko sen korjaantuneen voiteen ansiosta, sillä punoitus on vähentynyt jo ennen tämän CC-voiteen käyttöä.

larocheposayrosaliacccream4

La Roche-Posay on apteekkikosmetiikkamerkki, joten tätä Rosaliac CC Cream -voidetta myydään vain apteekeissa ja verkkoapteekeissa. Hinnaltaa CC-voide on 27 euron molemmin puolin. Ihan kohtuullinen hinnaltaan, sillä pullo sisältää 50 ml tuotetta ja sen lisäksi se on riittoisan oloista. Pienempikin tippa riittää isolle alueelle kasvoja.

Hieman erikoista, että erityisesti couperosaiholle suunnattu, apteekkimerkin CC-voide on näin hyvä ja mieleinen. En olisi osannut odottaa tältä tuotteelta tällaista ihoa kaunistavaa vaikutusta.

Olisitteko te arvanneet, että viime aikoina meikkikuvissani on usein ollut apteekkimerkin CC-voide?

P.s. Tänään on viimeinen mahdollisuus osallistua kesäarvontaan. Mars tänne osallistumaan, jos et vielä ole osallistunut.

Tuote saatu PR-toimistolta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X