Glitz & Glam

Lämpöistä ja pehmeää Lancomen Visionarylla ja Urban Decayn Nakedillä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Vaihteeksi taas lämpöistä ja neutraalimpaa meikkiä. 😉 Tästä tuli aika kiva. Pehmeä, lämmin, neutraali, luonnollinen, mutta kuitenkin siinä on jotain sähäkkyyttä, josta itse tykkään. Olen aina ollut kovan näköisen lookin ystävä ja suosinut omassa meikissä hieman rajua ja dramaattisempaa ilmettä, mutta en tiedä tekeekö karttuva ikä ja se, että oppii iän myötä tuntemaan itsensä paremmin ja sitä kautta saanut luottamusta itseensä, joten ei aina tarvitse olla niin kovan näköinen ja myös pehmeä ilme miellyttää nykyään.

Meikkipohjana NYXin HD Primer ja Benecosin luomumeikkivoide Nude. Poskilla sipaisu NYXin mosaiikkiposkipunaa Rosey. Huulikiiltoa en enää muista, mutta taitaa olla Isadoran Brilliant Lip Duo 51 Rose.

Silmämeikinpohjustajana Urban Decay Primer Potion.

Kulmaluulla ja sisänurkassa highlightina Make Up Storen Pink Frost. Liikkuvalla luomella Lancomen minipaletista Visionary, joka on punainen, mutta tässä meikissä näyttää persikkaisemmalta, joka voi johtua luomivaon luomivärin sävystä. Luomivaossa ja siitä ylös päin häivyteltynä Urban Decay Naked paletin Toasted ja alaluomella Half Baked, joka on kultaisen pronssinen sävyltään.

Rajauksessa musta eyeliner ja ripsillä Loreal Lash Architect 4D.

Mielipiteitä? Pukeeko Minnaa pehmeämpi ja lämpöisempi meikki?

X