Yleinen

My Little Pony -juhlat

2.4.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Nyt on vihdoin saatu ne tyttäreni 5-vuotisjuhlat juhlittua. Synttärit tosiaan jouduttiin siirtämään noin kuukausi sitten, kun juhlakalu sairastui edellisenä yönä keuhkokuumeeseen.

My Little Pony synttärijuhlat

Meillä oli tyttäreni kanssa yhdessä suunniteltu teema juhliin. Tällä hetkellä My Little Ponyt ovat todella in, joten meillä synttäreitä juhlittiin ystävyyden taian tunnelmissa.

Oma tyttäreni pitää näitä uusia G4 My Little Ponyja ainoina oikeina poneina, kun taas minun lapsuudessani MLP oli G1 ja ponit olivat aivan erilaisia. My Little Pony on kokenut muutoksia, sillä versioita on ollut G1 (se alkuperäinen), G2, G3, G3.5 ja tämä nykyinen G4, eli Ystävyyden Taikaa (Friendship is Magic). Aluksi minua järkytti G3.5 ja erityisesti tämä G4 tuntui aivan kummalliselta käsitykseltä My Little Ponysta. Kun silmä alkoi tottua ja tyttäreni kanssa on tullut paljonkin katseltua uusia, että vähän myös vanhoja My Little Ponyja, niin totean Friendship is Magic -ponit parhaimmiksi! Animaatio on tehty huolella, duppaus lauluineen kaikkineen on laadukas, sarjan juoni on kiva ja niissä on kiva huumori. Oman lapsuuden aikaiset animaatiot My Little Ponysta on hyvin ärsyttävää katsottavaa aikuiselle. Laulut lauletaan nuotin vierestä, juoni on olematon ja joka tarinassa toistui aivan sama idea. Friendship is Magic tarjoaa paljon enemmän pienille, että myös isoille faneille. Lisäksi G4 ponit ovat jotenkin jokainen persoonallisempia ulkoisesti, että myös sisäisesti. En yksinkertaisesti voi muuta kuin suositella tutustumaan, jos Friendship is Magic ja G4 -ponit eivät ole vielä tuttuja.

My Little Ponyt ovat muuntautuneet myös ihmisiksi vai oliko nämä puoliksi ihmisiä ja puoliksi poneja? Elokuvassa Equestria Girls Twilight joutuu lähtemään toiseen ulottuvuuteen taikapeilin kautta kruununsa perässä. Tietysti lelujen valmistajat ovat ymmärtäneet tarjota pienille (ja isoille) faneille hahmoista nukkejakin. Meillä on nyt nämä ihmisponit se kuumin hitti. Onneksi silmä tottui näihinkin ja nyt pidän näitä nukkeja ja animaatiohahmoja oikein sievinä ja veikeinä.

Voisin esitellä animaation päähahmot ja samalla jokaisesta heistä tehdyt cupcaket, joita synttäreillä tarjoiltiin. Kaikissa cupcakeseissa on sama pohja, jota olen muokkaillut eri makuiseksi ja väriseksi jokaisen kuppikakun kohdalla. Resepti ei vain minusta ollut kovin hyvä, joten en jaa sitä tänne. Kannattaa etsiä parempi tai käyttää omaa tuttua ja turvallista muffinssiohjetta. Kuorrutteena käyttämäni vaahto on Dr. Oetkerin Cupcake Topping -jauhe, johon lisätään haluttu maito (rasvaton, laktoositon jne.) ja vaahdotetaan. Lopuksi vaahdon voi maustaa ja värjätä haluamallaan tavalla.

Cupcakesien koristeet on askarrellut tätini ja tyttäreni sokerimassasta. Massasta muotoiltiin kuvioita käsin tai paineltiin piparimuotilla. Kuvioiden annettiin kuivua. Osa koristeista kovettui haluttuun muotoon virittämällä ne kuivumaan esim. tuorekelmurullan päälle.

Twilight Sparkle

Twilight on yksisarvinen, jolla on vahva kyky taikuuteen. Twilight rakastaa lukemista ja opiskelua. Hän on hyvin oikeudenmukainen poni. Söpöysmerkkinä säihkyvä tähti.

My Little Pony synttärijuhlat

Muffinsi on maustettu mustikoilla ja lisäväriä taikinaan sain sekoittamalla sinistä ja punaista pastaväriä. Samoilla väreillä värjäsin kuorrutteen. Pinkkiraita kuorrutteeseen on tehty laittamalla pursotinpussiin hieman pinkkiä kuorrutetta. Koristeina punainen sokerimassasta tehty tähti, valkoisia koristehelmiä ja pinkki-violettia nonparellia.


Applejack

Applejack on maaponi, joka on omistautunut viljelemään sukunsa Omppula tilalla omenoita. Hän on ”maalaisponi” ja hyvin rehellinen ja ahkera auttaja. Söpöysmerkkinä kolme omenaa.

My Little Pony synttärijuhlat

Muffinsi on maustettu appelsiininkuorella ja värjätty oranssiksi sekoittamalla taikinaan keltaista ja punaista pastaväriä. Kuorrute on värjätty keltaisella ja maustettu sitruunalla. Koristeina sokerimassasta valmistetut omenat ja vihreää koristehelmeä.

Fluttershy

Fluttershy on pegasos, eli lentoponi. Fluttershy on hyvin ujo ja arka. Hän ei ole vahva lentäjä ja tämän vuoksi kulkee paljon kävellen. Fluttershy rakastaa eläimiä ja osaa kommunikoida niiden kanssa. Siksi söpöysmerkkinä kolme perhosta.

My Little Pony synttärijuhlat

Muffinsi on maustettu sitruunalla ja värjätty keltaisella. Kuorrute on värjätty hennon vaaleanpunaiseksi pastavärillä. Koristeina sokerimassasta valmistettu vaaleanpunainen perhonen, johon tein vartalon sinisellä glitter-geelillä. Lisäksi sinistä helmikoristetta ja pinkkiä sokeriraetta.

Pinkie Pie

Pinkie Pie on maaponi, joka on kaikkien ystävä. Pinkie Pie rakastaa juhlien järjestämistä ja osaa pistää juhlissa kaviolla koreasti laulaen ja esiintyen. Söpöysmerkkinä kolme ilmapalloa.

My Little Pony synttärijuhlat

Muffinsi on maustettu mansikalla ja lisäväriä se sai punaisesta pastaväristä. Kuorrute on värjätty pastavärillä pinkiksi. Koristeina sokerimassasta valmistetut ilmapallot ja värikästä sokeri-confettia.

Rainbow Dash

Rainbow Dash on pegasos, eli lentoponi. Tämä hurjapää rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita.  Rainbow Dash fanittaa Wonderboltseja ja haluaisi päästä mukaan arvostetuimpaan lentoryhmään. Rainbow Dash on hyvin uskollinen persoona. Söpöysmerkkinä sateenkaaren värinen salama ja valkoinen pilvi.

My Little Pony synttärijuhlat

Muffinsi ja kuorrute ovat maustettu piparminttu esanssilla ja värjätty sinisellä pastavärillä. Ideana oli, että Rainbow Dash maistuu raikkaalta tuulahdukselta. Koristeina sokerimassasta valmistetut sateenkaari ja pilvet, lisäksi sinistä koristeluhelmeä.

Rarity

Rarity on yksisarvinen, mutta ei omaa yhtä vahvaa taikaa, kuin Twilight. Rarity on muotisuunnittelija ja rakastaan ehostamista, kauneushoitoja, vaatteita, koruja ja muotia. Raritylle on hyvin tärkeää näyttäytyä aina tyylikkäänä ja huoliteltuna. Hän on elegantti ja hyväkäytöksinen poni. Anteliaisuus on hänen piirteensä. Söpöysmerkkinä kolme sinistä safiiria.

My Little Pony synttärijuhlat

Muffinsi on kaakaolla ja tummalla suklaalla maustettu. Kuorrutteena valkoista suklaata. Koristeena pieni pursotus kuorrutetta, joka on samaa, kuin Twilight cupcakesissa. Koristeena kirkkaansinistä sokeriraetta.

My Little Pony synttärijuhlat

Juhlissa oli myös tarjolla täytekakkua, joka EI OLE minun valmistama. Minä en kerta kaikkiaan taida näyttäviä täytekakkuja, mutta tätini taitaa. Tästä syystä en edes halua enää yrittää kakkutaidetta, vaan pyydän taitavaa tätiäni tekemään lastenjuhlien kakut.

Tyttäreni toivoi isotädiltään kakkua lemppari ponistaan Fluttershysta.

My Little Pony synttärijuhlat

Olin aivan häkeltynyt, kun näin Fluttershyn ensimmäisen kerran. Voi hyvä tavaton, että tätini on ollut luova ja kekseliäs jo pelkästään sillä miten kakku on toteutettu. Kakku mahtui kakkukupuun, mutta se on silti ilmiselvä Fluttershy. Kakku ei ole pelkästään ääriviivat ja tasainen pinnaltaan, vaan siinä on muotoja, kuten siivissä korkeuseroina. Uskomattoman kekseliäs tapa toteuttaa My Little Pony -kakku. Kaikki yksityiskohdat on huomioitu, jopa silmän muoto on ilmiselvä Fluttershyn valuvan mallinen silmä.

My Little Pony synttärijuhlat
Pöytä oli katettu hyvin yksinkertaisesti, sillä en vielä tämän ikäisille panosta muuhun, kuin syötävään ja juhlien teemaan. Lapset eivät oikein malta viettää aikaa pöydässä, joten tässä kohtaa on fiksumpaa jättää suunnitellut kattaukset odottamaan teini-iän juhlia.
My Little Pony synttärijuhlat

Lainasin läheiseltäni cupcakeseille tarjoilutelineen. Tämä osoittautui erittäin fiksuksi ideaksi, sillä nyt cupcakesit mahtuvat pinta-alaltaan kompaktiin astiaan ja ne ovat näyttävästi esillä.

My Little Pony synttärijuhlat

Olin aivan käsittämättömän ylpeä siitä, että lapset tunnistivat muffareista mikä poni oli teemana. Olin siis osannut tuoda esiin ne olennaisimmat seikat.

My Little Pony synttärijuhlat
Toki tarjolla oli vähän suolaistakin purtavaa ja oikeastaan kaikkien lasten suurinta herkkua kahvipöydässä… pipareita!

 

My Little Pony synttärijuhlat

Ponipillit olivat aivan ehdottomat servettien lisäksi.

My Little Pony synttärijuhlat

Lapset olivat aivan haltioissaan panostuksestani. Voi, että en osaa sanoin kuvailla sitä iloa minkä lasten riemu minulle toi. Ihan mahtavaa ja kaikista eniten sydäntäni lämmitti oman tyttären onnellisuus kavereista hänen juhlissa, joissa oli hänen toivomiaan juttuja My Little Ponyista.

My Little Pony synttärijuhlat

Lapsille oli myös My Little Pony -karkkibaari, jossa karkit olivat ponien teemoissa.

My Little Pony synttärijuhlat

Minua kyllä hieman harmitti, että en löytänyt juuri niitä karkkeja, joita olisin halunnut. Esimerkiksi tähdenmuotoisia en löytänyt ollenkaan. Onneksi löysin ihan kivoja kompromissinamuja.

My Little Pony synttärijuhlat

Juhlissa oli onginta, joissa lapset saivat mukaansa goodie bagit kotiin viemisiksi. Pojille oli poikamaisempia juttuja, jotka kylläkin saivat My Little Pony pusseissa, mutta onneksi se ei tuntunut poikia haittaavan.

Oli kaikin puolin ihanat juhlat ja ne meidän perheen ensimmäiset lastenkestit. Hommaa näissä oli kyllä melkoisesti, mutta oli se vain sen arvoista. Lapset ovat just niin aitoja, että jos eivät pidä, niin kertovat sen hyvin suoraan. Voin olla hyvin mielin ylpeä äiti, joka järjesti elämänsä ensimmäiset lastenkestit omalle lapselleen.

Laitan vielä verkkokauppoja, joista ostin näitä My Little Pony juttuja.

Juhlamaailma
Confetti (MLP-tavaraa & kaikkea leipomusten valmistukseen)
Claire’s (Briteissä)

Onko muita MLP-faneja? Onko teissä ihan keräilijöitä?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (54)

Voi kiitos Salla! 🙂 En tiedä taidoista, sillä tätini nuo haastavimmat teki, mutta ideointi on ollut minun. ;D

Kuola valuu…siis ihan uskomattomia taideteoksia, olisipa ihana maistaa tuollaisia cupcakeja!

Tiedätkö, että kuppikakkuja on niiiiin helppo tehdä. Sopii minulle oikein hyvin. 😀

Vautsi! On kyllä varmasti olleet aivan mahtavat synttärit tyttärelläsi. 🙂 Mä oon kyllä nyt hiukan kateellinen kun mulla ei ollut lapsena näin siistejä synttäreitä. 😀 Oot ihan huippu äiti! <3

Tyttöni kakku oli viime vuonna sellainen. 🙂 Se on oikein hauska ja huomasin lapseni pitävän siitä todella paljon. Tyttöni synttärilahja oli se nukke siinä kakussa. Sekin kakku oli tätini tekemä, kun en minä osaa sellaisia. 😀

Mun äiti teki mulle joskus sellasen Barbie-kakun… että se kakku oli Barbin mekko ja Barbi seiso keskellä kakkua. 😀 Barbi joutu kyllä pesulle sen jälkeen…

Ei minullakaan ollut. Toki oli kavereita ja äiti teki sen ajan mukaan hienoja kakkuja, kuten 10-vuotissynttäreille sacherkakkua. Peruselementit olivat, mutta tällainen ylimääräinen hifistely puuttui.

Awww… kiitos! Yritän olla lapsilleni huippu mutsi. 😀

Mä olisin halunnut kutsun kanssa. NIH! Confetti on ihana kauppa, olen muutamia kertoja käynyt Espoon myymälässä ja aina sieltä tarttuu mukaan vaikka mitä.

No voih… Olisi pitänyt tajuta kutsua, kun minä sitten yliammuin määrissä kuitenkin. :S Kuppikakkuja oli 72. :O

Confetti on ihan huippu! Mahtavaa, että nykyään Suomestakin saa kaikkea tällaista. 🙂 Kyllä näitä silloin jokunen vuosi sitten kaivattiin. 😉

Vau! Kamalasti olet nähnyt vaivaa ja nuo muffinssit, namnam! 15vuotta sitten kun itse olin samoja ikiä, en olisi voinut kuvitellakaan että kavereiden synttäreillä olisi jokin teema tai panostusta näin paljon, saati sitten omat kaverisynttärit joissa oli vain paljon herkkuja ilman sen kummempaa miettimistä… Silloin useat viettivät kamusynttäreitä 1-6luokilla ja osa ei välttämättä pitänyt ollenkaan. Siis tässä tavassa on ehkä menty eteenpäin;)

onnea vielä tyttärellesi ja saa kyllä olla ylpeä että on saanut tällaiset mahtavat synttärit:) omille lapsille haluan myös järjestää jotain yhtä mahtavaa!

Ei minunkaan lapsuudessa näin hifistelty. Oli kaikki elementit, mutta se viimeinen silaus puuttui siihen aikaan. Minä rakastan juhlien järjestämistä ja tykkään kehittää ne jonkun teeman ympärille. Meillä on jo ollut tyttäreni juhlien teemoina Hello Kitty, Muumit, Disneyn prinsessat (x2) ja nyt My Little Pony. Saa nähdä mitä se on ensi vuonna ja mitä kehittelen pojan synttäreiden teemoiksi.

Kiitos, välitän onnittelusi hänelle. 🙂

Ooh, mä olen arvatenkin avian myyty <3 Ihanat juhlat olet jaksanut tehdä ja järjestää! 🙂 Mukavaa kun nykypäivänä juhliinkin saa vaikka mitä härpäkettä, omassa lapsuudessa taisi kovimmat jutut olla barbi-/turtleskertakäyttöastiat, muotoiltu kakku ja karkkivärit 😀 Sen lisäksi, että olet panostanut juhliin, niin ehdottamasti myös tämän postauksen toteutukseen 🙂 Ja pikkuhiljaa omakin silmä on tottunut näihin uudemmanmallisiin poneihin 😉

Minun lapsuudessa ei tainnut edes olla sellaisia tai ainakaan täällä maalla ei ollut. Helsingissä käyvä mummoni toi joskus Aku Ankka lautasia, kierrepillejä jne. Ne olivat aivan huikeita juttuja minulle silloin. 😀

Kiitos Vandaalia! <3 Pakko myöntää, että hieman silmät ristissä tämän postauksen loppusilauksia nakuttelin. 😀

Aivan upeita! <3
Kyllä noista kuppikakuista tunnistaa mistä ponista on kyse 🙂
Mä tykkään kyllä ohjelmasta, tullut jonkun verran katsottua vaikka oma tytär ei olekaan ihan vielä sen ikäinen että katsomalla katsoisi sarjaa.. 😀

Kiitos! Jee, hyvin olen siis onnistunut tuomaan esiin ponien elementtejä. 🙂 Se on jotenkin niin ihana sarja ja myös minua viihdyttävä. Ne biisit on hyvin tehtyjä. Kontrasti on melkoinen, kun olemme katsoneet niitä 90-luvun My Little Ponyja. 😀

Olipas väri-iloittelua ! 🙂 Tätisi on kyllä todella taitava. Mä en sais kyllä varmaan minkäänlaista kakkua aikaiseksi kovinkaan helposti.

Nauroin itsekin, että nyt on kyllä väriä postauksen kuvissa. 😀 Minä saan tehtyä ihan perus kakkuja, mutta tuollaiset älyttömän taidokkaat kakut jää minulta tekemättä. En olisi edes keksinyt miten toteuttaa Fluttershy-kakku. 😀

vautsi! varmasti synttärit olivat upeat ja jäivät niin vieraiden kuin tyttösi mieleen pitkäksi aikaa 🙂

Juu, oli päiväkodissa hoitajat kuulleet bileistä. 😀 Olivat siis mieleenpainuvat juhlat. Tyttöäni tietty kismittää, kun joka päivä ei ole juhlapäivä. 😀 Pitää olla arkea, että voi toisinaan olla juhlaa. 🙂

Voi jestas! 😀 Ihanalta näyttää! En silti mistään hinnasta vaihtaisi oman lapsuuden maailman parasta mansikkakakkua (mummun tekemää) mihinkään <3 🙂 Annoit tytöllesi varmasti unohtumattoman päivän!

Oi, sinulla on varmasti mummon tekemään mansikkakakkuun erityinen muisto. 🙂 Ihana! Minua lapsena kismitti, kun omilla synttäreillä en koskaan saanut mansikkakakkua tuoreista mansikoista. Tammikuussa kun olen syntynyt. 😉

Siis ihan uskomattoman upeat tarjoilut! Mahtavaa, että olet jaksanut järjestää näin hienot tarjoilut! Toivottavasti tyttösi ei enää harmittele ensimmäisten juhlien peruuntumista. Oon varmaankin samanikäinen kuin sinä, ja tosiaan ei minullakaan lapsuudessa ollut tällaisia teemajuhlia. Parasta kuitenkin oli se, että oli oma juhlapäivä ja perhe tai kaverit juhlimassa sitä. Tuo tarjoilujen paljous toi jotenkin mieleen sen tunteen, kun oli illan aikana mussuttanut aivan liika kakkua ja karkkia ja keksiä ja sipsiä ja limukkaa/mehua….. yögh 😀 Onneksi sitä osaa näin aikuisena rajoittaa jo… tai sitten ei… 😀 mun olis ainakin ollut pakko maistaa noita kaikkia cup cakeseja. 🙂

Kiitos! 🙂 Ei tyttöäni enää harmita, muuten kuin, että menee taas vuosi, että on seuraavan kerran synttärit. 😀

Pakko myöntää, että en aikuisena enää osaa rajoittaa mässäämistä. 😀 Lapsena osasin lopettaa ajoissa, kun en muista koskaan tulleeni huonovointiseksi liiasta herkkujen syömisestä. Aikuisena sitä tapahtuu toisinaan, ei kun… aina! 😀

Aivan mielettömät tarjoilut ja noi värit! <3

Kiitos! <3 Väriä kyllä riitti! 😀

No vau!! Harva äippä pystyy samaan, sai tyttö olla ylpeä 🙂

G1-keräilijä löytyy täältä <3

Kyllähän neiti oli ylpeä emäntä juhlissaan. <3

Minulla ei ollut lapsena poneja, mutta leikin kavereideni poneilla. Löytyisi varmasti monta tuttua ponia sinun kokoelmista. 🙂

Oletpa upeat synttärit tyttärellesi järjestänyt, varmasti päivä pyyhki mielestä siirtymisharmituksen 🙂

Kyllä pyyhki. 🙂 Mukavaa oli kaikilla, eikä lapset olisi halunneet lähteä kotiin, kun vanhemmat tulivat hakemaan. 😀

Ihanat tarjoilut =)

Kiitos! 🙂

Ah mitä väri-iloittelua! Aivan järkyn ihanat tarjoilut!

Kiitos! 🙂 Kyllä oli värien iloittelua. 😀

Voi wau! <3 ihan mielettömän ihanat synttärit ja kaikki nuo poni jutut sekä tarjoilut! 🙂 oikeasti tuli tippa linssiin kun mietinkin miten ihanat juhlat tyttäresi sitten sai vaikka oli kovasti raasu kipeä aiemmin. Oot nähnyt ihanan vaivan ja eihän noin herkullisen näköisiä leivoksia sekä kakkua ole ikinä nähnyt missään! Uskomattoman upeat juhlat, voi wau! Ei voi muuta sanoa! :)) oot kyllä ihana äiti! 🙂 <3

Synttärionnitteluja päivänsankarille :))

JOO! Nyt muistan, kun muistutit. Tunnen melkein sen tuoksun nenässäni. 🙂 Ja tuoksuvat kirjepaperit. <3 Siihen aikaan, kun tosiaan oli kirjekavereita. Toisaaltaan sääli, että internet on saanut kaiken tuollaisen katoamaan, mutta on tässä netissä hyvätkin puolensa. 😉

Muistatko niitä tuoksuvia My Little Ponyja lapsuudesta? 🙂 mä keräsin niitä.. Rupes niin huvittamaan kun oon aina ollut tuoksujen perään, oon ihan hulluna tuoksutteluun. Muistin miten jo pienenä kaiken piti tuoksua 😀 aina ihan haltioissaan nuuskin noita tuoksuponeja. voih vieläköhän nyo vanhempien luota jostain löytyisi 🙂 Ponyt oli kyllä kaikki kaikessa :)) niin unohtamatta niitä tuoksuvia kirjepapereita 😀

Oi, kiitos Tiina Eliisa! <3 Kerranhan sitä se 5 vuotta täytetään. 🙂 Oli kyllä itselläkin sellainen olo, että pettymys on nyt poissa ja lapsen kärsivällisyys palkittu. 🙂

Oot vienyt lastensynttärit ihan uudelle tasolle 😀 upeita kuppikakkuja ja asetit aikamoiset paineet Millan kaverien vanhemmille, jos juhlissa olleet lapset pyytävät vastaavanlaisia teematarjoiluja omiin bileisiinsä ;D

Oi, en halua kenellekään tulevan paineita. 🙁 Itse vain tykkään tällaisesta, olen aina tykännyt. 🙂 Onneksi lapsillekin on tärkeintä se yhdessä olo ja rento meininki. Herkut ja limu on kanssa tärkeitä. Ihan kuten meille aikuisillekin, kun illanvietoissa olemme. 🙂

Olen sekoitus Raritya ja Pinkie Pieta! 😀

Aivan upeat tarjoilut! <3 Olisipa mullakin ollut tällaisia synttäreitä pienenä. 😀

Kiitos! 🙂 Olisi kelvannut minullekin. 😀

Olen aivan tyrmistynyt, en ole koskaan nähnyt kauniimpia synttäritarjottavia :

Oi, kiitos Riitta! 🙂

aaww kuinka suloista! ihan kuola valuu kun katselee noita herkkuja.. pitää varmaan jokus kokeilla noita, mutta itse olen jo vähän vanhahko My little pony- suloisuuteen, mutta voisihan noita testata. Pitää vaan olla kertomatta kenellekkään että kyseessä on mai litle pni muffinssit :DD

Kiitos, kiitos! 🙂 Eihän niistä tarvi mainita, että MLP on ollut inspiraationa. Jos joku tajuaa, niin sehän vain kertoo siitä, että hän on katsellut paljon My Little Ponya. 😀

WAU! Onnekas tyttö , varmasti muistaa nuo bileet loppuikänsä :)! Aivan ihania herkkuja , * SLURPS!*

Kiitos! 🙂 Uskoisin, että muistaa.

Näyttää kaikki niiiin ihanalle! Olen itse ponifani ^__^

Kiitti! 🙂 Minustakin tuli tyttäreni innostuksen myötä semisti MLP-fani. 😀

Nam! Ihanat tarjoilut. 🙂

Kiitos! 🙂

Ihan ensiksi, en suostu hyväksymään näitä uusia poneja! En! Ne meijän lapsuuden ponit on ainoot oikeet ponit!! Toiseksi, WOAH!! Ihan mielettömän upeita juttuja. Täytän ens vuonna 35 niin voisit järjestää mulle samanlaiset pileet 😀 Siis aivan mahtavan näköstä, en yhtään ihmettele että lapset tykkäs. 🙂

Minustakin tuntui aluksi tuolta, mutta nyt on mielipide muuttunut. 😀 Nämä uudet onkin ihanempia ja piirretyt 100 kertaa laadukkaampia. Oikeastaan ilman piirrettyä en olisi mielipidettäni muuttanut. Jotenkin hahmoille on luotu niin valloittavat luonteet, kun meidän aikaisilla se oli vain sivuseikka.

No eihän 35 ole ikä eikä mikään pidellä ponijuhlia! 🙂 Kun sanotaan, että miehet on ikuisia lapsia, niin eikö me naiset voitaisi olla ikuisia prinsessoja ja tyttöjä? 😀

Aivan upeat cupcaket. Olet tosi taitava!

Voi kiitos Salla! 🙂 En tiedä taidoista, sillä tätini nuo haastavimmat teki, mutta ideointi on ollut minun. ;D

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *