Yleinen

Lookfantasticin luukut 1-7

7.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Heippa! Tämä on tällainen ”ylimääräinen” lähetys. Lupasin, että teen koostepostauksen Lookfantasticin joulukalenterin sisällöstä. Ensimmäiset 7 luukkua on nyt tullut availtua, joten on aika tehdä kooste, että mitä kalenterista sain.

Kyseessä on siis tämä upeus! Koska elevenin joulukalenterista menetin yllätyksellisyyden ja siitä tuli työvälineeni Glitz & Glamin joulukalenteria varten, täytyi minun hankkia itselleni jotain yllätystä. Siksi minulla on tämä Lookfantasticin upea joulukalenteri! Pakko sanoa, että ulkoisesti elevenin ja Lookfantasticin joulukalenterit ovat upeinta, mitä olen vähään aikaan nähnyt. Molemmissa luukut ovat paketteja.

Luukku 1 – Illamasqua Lava Lips Marbled Lipstick, Vixen
Minulla on ollut Illamasquan mattapuna. Se oli todella hyvä! Olen innoissani tästä laavapunastakin. Ainut vaan, että mainoskuvissa marmorinen kuvio on näyttänyt hienommalta. Minun saamassani oli valkoista vain yhdessä reunassa isona könttinä – kuten kuvasta näkyy.

Luukku 2 – Ciaté Fierce Flicks Precision Tip Liquid Liner 
Muistatteko, kun yhdessä postauksessa sanoin, että haluaisin kokeilla Ciatén meikkejä. Miellän Ciatén todella vahvasti kynsilakkamerkiksi, joten olisi kiva kokeilla sen meikkejä. Tämä rajaustussi oli äärimmäisen iloinen yllätys!

Luukku 3 – Crow Gorgeous Scalp Detox
Tämän luukun sisältö tuoksui voimakkaasti ennen kun ehdin edes laatikkoa avata. Hiuspohjan hyvinvointiin tarkoitettu shampoo tuoksuu aika voimakkaasti maskuliiniselta. Saatan antaa tämän miehelleni. Tuoksu on kyllä ihan hyvä.

Luukku 4 – Ultra Repair Cream Intense Hydration
Onko tämä vastaava kuin Lumenen SOS-voide? En ole tätä testannut, mutta toki voiteen nähdessäni tiesin tätä nähneeni ulkomaisissa verkkokaupoissa. Onko tämä jokin kulttituote? Kyseessä on hajusteeton, herkän ihon tehokosteuttava hoitovoide.

Luukku 5 – Balanceme Flash Cleanse Micellar Water
Just tässä syksyllä käytin Balancemen silmänympärysvoiteen, jonka sain viime vuoden Lookfantasticin kalenterista. Tämä vuonna kalenterista paljastui misellivesi. Ilolla kokeilen.

Luukku 6 – Thisworks In Transit Camera Close-Up
Tämä se onkin mielenkiintoinen tuote. Pakkauksessa lukee ”Mask, moisturiser and primer in one”. Tätä tosiaan käytetään pohjustajana, joka kosteuttaa ja valmistaa ihoa meikkiä varten.

Luukku 7 – James Read Gradual Tan H2O Illuminating Tan Mist Body
24-karaatin kultaa sisältävä itseruskettava. Käsitin kuitenkin, ettei tällä mitään hurjaa keinopäivetystä saada, vaan hyvin keveä. Ei ehkä minun tuotteeni, mutta mielenkiintoinen silti.

Aika kiva sisältö! Pari saattaa mennä toisille, saa nähdä. Innolla odotan, mitä seuraavista luukuista löytyy.

Olettehan käyneet osallistumassa Glitz & Glamin joulukalenterin luukkujen arvontoihin? Tänään aamulla julkaisin 7. luukun ja eilen 6. luukun. Huomenna aamusta sitten avautuu Glitz & Glamin 8. luukku.

Mitä te muut olette pitäneet Lookfantasticin joulukalenterista? Osuiko teille sisältö?

Kommentit (20)

Mà en tykànnyt tàstà primerista, jàtti ihon kiiltàvàksi ja haju oli liian voimakas mun nenààn ja se haju jài leijumaan làhes koko pàivàksi. Tàytyy laittaa kiertoon jollekkin kuivaihoiselle ja jolla ei ole yhtà herkkà nenà kuin mulla.

Kiva lukea mitä nämä on kun itse tuotteissa todella huonosti käyttöohjeita. Minulla siis tämä kalenteri ja esim tuota naamio/pohjustaja purkkia pyörittelin, et onko tarkoitus pitää niin ku naamio ja sit pestä pois vai mitä? Samoin tuo tussi aiheutti ongelmia ku merkki tosiaan toi mieleen kynsituotteen. Tuota päänahan kuorinta hommelia testasin. En huomannut haistella enkä käytössä havainnut mieshajua.

Se vain pyöritellään kasvoille kunnolla ja tasaisesti. Mask-ominaisuus ei nyt kyllä minulle avautunut. Ehkä sillä viitataan siihen, että tuote on kosteuttava naamio kasvoilla. Sitä ei tosiaan puhdisteta (paitsi tietysti illalla, kuten iho aina puhdistetaan), vaan käytetään kosteusvoiteen päälle, meikin alle. 🙂

Oliko hyvä shampoo? Jännä ettet huomioinut sen voimakasta tuoksua. Tuoksu on hyvä, mutta se tosiaan tuoksuu pakkauksen läpikin.

Ei käytetä kosteusvoiteen päälle vaan puhtaalle iholle. Käyttöohjeet lukevat pakkauksen takana.:) Eli se on tosiaan naamio, kosteusvoide ja primeri samassa pakkauksessa eikä sen alle laiteta mitään.

Ei oikein pelkästään shamppoona riitä. Oletin, et se on joku päänahkatuote ja vaatii erikseen shampoon jälkeensä. Tai sit laitoin liian vähän kun levitin vaan sormenpäillä hiuspohjaan ja hieroin.

Hiuspohjalle, eli päänahalle se on tarkoitettu. Ehkä siinä ei sitten olekaan shampoomaisia ominaisuuksia, vaikka itse kuvauksesta niin päättelin. Mutta joo, siitä taidettiin sanoa, että pestyihin hiuksiin käytetään. En nyt muista ihan varmuudella, kun puteli ei ole tässä vieressäni enää.

Jos jonkun tuotteen käyttö mietityttää, kannattaa kurkata lookfantasticin nettisivuilta kunkin kalenteriluukun takaa yksityiskohtaisemmat käyttöohjeet ja lisätiedot. Kaikista on tehty jopa video!

Tuossa Scalp detoxissa lukee, että pre-wash treatment. Eli on tarkoitettu ennen hiusten pesua käytettäväksi. Käyttöohjeessa mainitaan tämä myös eli käytetään kosteisiin hiuksiin ja pestään sen jälkeen hiukset shampoolla tai merkin puhdistavalla hoitoaineella. Eli ei ole siis kyseessä shampoo eikä ohjeisteta käyttämään shampoon jälkeen vaan ennen sitä, vaikka en kyllä tiedä, että paljonko tuolla järjestyksellä on merkitystä. Minun mielestäni tuo tuubi tuoksuu myös miehiselle ja se koko rasia myös. Josko tuota jossain vaiheessa uskaltaisi kokeilla hajusta huolimatta. Mieskin karttaa voimakkaita tuoksuja muuten olisi hänelle tuo tuote ihan omiaan.

Ei kun se olikin just toisin päin! Nyt kun sanoit, niin heti muistin! Olisi pitänyt katsoa tuubista tai kaivaa tuote googlen avulla.

Hei hauskaa, mäkin sain tänään tän vähän jälkijunassa tilatun kalenterin käsiini ja pääsin avaamaan nämä samat luukut. Tykkäsin tuosta hiuspohjan kuorinnasta.

Ehkä minä sen jemmaan itselleni. 😀 Onneksi sait! Yleensä Lookfantasticit loppuvat ennen marraskuuta. 😀

Uppoais sisältö, mutta en ole ikinä aiemmin kuullut tästä…

Pakko sanoa, että ihanan ison näköisiä puteleita kun on tottunut näkemään kalentereissa vain niitä mini/matkakokoja 🙂

Kiva kun teet kalenterista koosteen. Jätin tänä vuonna Lookfantasticin kalenterin väliin, eikä tähän mennessä ole harmittanut. Noista tuotteista ei yksikään herätä mielenkiintoani. Mutta lokeroita on monta jäljellä, joten mielenkiinnolla seurailen tulevia postauksiasi.

itselläni myös tää kalenteri!! Itseasias ciaten eyeliner oli vähän pettymys!! Kokeilin käteen ja se kulu aika nopeasti pois :/ En tiedä kestääkö silmissä pitkään. Voiteet ja tää päänahkaan tarkoitettu hoitoshampoo vaikuttavat hyviltä. Vielä en ole päässyt testailemaan!!

Kiva kun teet tämän kosteen, jos täältä saisi käyttövinkkejä.
Tuota primeriä ja scalpia googlettelinkin, jotta osasin käyttää 😀

Tosiaan aika miehekäs tuoksu siinä päänahan kuorinnassa. Vaikka pesi sen jälkeen hiukset shampoolla + hoitoaine, niin vielä seuraavanakin päivänä ympärillä leijui tämä tuoksu. Eli en kyllä aio toistamiseen käyttää.
James Readista tuli heti suosikki. Olen aiemmin saanut LF:n beauty boksista samaisen merkin H2O Tan Mistin kasvoille ja tilasin sitä jopa täysikokoisen pullon lisää. Tämä vartalon itseruskettava antaa jopa nopeammin enemmän sävyä ja suihuttelussa pitää olla aika tarkkana; saa aika kaukaa suihkutella tai jos läheltä suihkuttelee, niin pitää vielä levittää, jottei tule rajoja. Kimalteesta en välttämättä pidä, mutta se lähtee onneksi pesussa pois 🙂

Availin muuten koko kalenterin jo ennen kuin joulukuu ehti edes alkaa, joten enpä paljasta enempää 😀

Mä en edes pysty käyttämään tuota päänahan kuorintaa, se oli ihan liian voimakas tuoksu omaan nenään. 😀
Muuten tuotteet on olleet kyllä kivoja tähän mennessä, kuitenkin muistan olleeni viime vuonna enemmän innoissano ko. kalenterista?!

Ciaten silmänrajaus oli pettymys, koska ei kestänyt yhtään hankausta. Primeristä tuli heti suosikki nyt pari kertaa käyttäneenä. Muita en ole vielä ehtinyt oikein kokeilemaan. Tämä oli mun ensimmäinen LF:n joulukalenteri ja jos loput luukut eivät paranna, niin jää ehkä viimeiseksi.

Hiusnaamio ollisi minun valintani. 🙂 Hiukseni kaipaisivat elinvoimaa tyvestä latvaan asti. Tämä olisi niin super!

Mà en tykànnyt tàstà primerista, jàtti ihon kiiltàvàksi ja haju oli liian voimakas mun nenààn ja se haju jài leijumaan làhes koko pàivàksi. Tàytyy laittaa kiertoon jollekkin kuivaihoiselle ja jolla ei ole yhtà herkkà nenà kuin mulla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *