Glitz & Glam

Lookfantasticin luukut 1-7

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Heippa! Tämä on tällainen ”ylimääräinen” lähetys. Lupasin, että teen koostepostauksen Lookfantasticin joulukalenterin sisällöstä. Ensimmäiset 7 luukkua on nyt tullut availtua, joten on aika tehdä kooste, että mitä kalenterista sain.

Kyseessä on siis tämä upeus! Koska elevenin joulukalenterista menetin yllätyksellisyyden ja siitä tuli työvälineeni Glitz & Glamin joulukalenteria varten, täytyi minun hankkia itselleni jotain yllätystä. Siksi minulla on tämä Lookfantasticin upea joulukalenteri! Pakko sanoa, että ulkoisesti elevenin ja Lookfantasticin joulukalenterit ovat upeinta, mitä olen vähään aikaan nähnyt. Molemmissa luukut ovat paketteja.

Luukku 1 – Illamasqua Lava Lips Marbled Lipstick, Vixen
Minulla on ollut Illamasquan mattapuna. Se oli todella hyvä! Olen innoissani tästä laavapunastakin. Ainut vaan, että mainoskuvissa marmorinen kuvio on näyttänyt hienommalta. Minun saamassani oli valkoista vain yhdessä reunassa isona könttinä – kuten kuvasta näkyy.

Luukku 2 – Ciaté Fierce Flicks Precision Tip Liquid Liner 
Muistatteko, kun yhdessä postauksessa sanoin, että haluaisin kokeilla Ciatén meikkejä. Miellän Ciatén todella vahvasti kynsilakkamerkiksi, joten olisi kiva kokeilla sen meikkejä. Tämä rajaustussi oli äärimmäisen iloinen yllätys!

Luukku 3 – Crow Gorgeous Scalp Detox
Tämän luukun sisältö tuoksui voimakkaasti ennen kun ehdin edes laatikkoa avata. Hiuspohjan hyvinvointiin tarkoitettu shampoo tuoksuu aika voimakkaasti maskuliiniselta. Saatan antaa tämän miehelleni. Tuoksu on kyllä ihan hyvä.

Luukku 4 – Ultra Repair Cream Intense Hydration
Onko tämä vastaava kuin Lumenen SOS-voide? En ole tätä testannut, mutta toki voiteen nähdessäni tiesin tätä nähneeni ulkomaisissa verkkokaupoissa. Onko tämä jokin kulttituote? Kyseessä on hajusteeton, herkän ihon tehokosteuttava hoitovoide.

Luukku 5 – Balanceme Flash Cleanse Micellar Water
Just tässä syksyllä käytin Balancemen silmänympärysvoiteen, jonka sain viime vuoden Lookfantasticin kalenterista. Tämä vuonna kalenterista paljastui misellivesi. Ilolla kokeilen.

Luukku 6 – Thisworks In Transit Camera Close-Up
Tämä se onkin mielenkiintoinen tuote. Pakkauksessa lukee ”Mask, moisturiser and primer in one”. Tätä tosiaan käytetään pohjustajana, joka kosteuttaa ja valmistaa ihoa meikkiä varten.

Luukku 7 – James Read Gradual Tan H2O Illuminating Tan Mist Body
24-karaatin kultaa sisältävä itseruskettava. Käsitin kuitenkin, ettei tällä mitään hurjaa keinopäivetystä saada, vaan hyvin keveä. Ei ehkä minun tuotteeni, mutta mielenkiintoinen silti.

Aika kiva sisältö! Pari saattaa mennä toisille, saa nähdä. Innolla odotan, mitä seuraavista luukuista löytyy.

Olettehan käyneet osallistumassa Glitz & Glamin joulukalenterin luukkujen arvontoihin? Tänään aamulla julkaisin 7. luukun ja eilen 6. luukun. Huomenna aamusta sitten avautuu Glitz & Glamin 8. luukku.

Mitä te muut olette pitäneet Lookfantasticin joulukalenterista? Osuiko teille sisältö?

Lue myös

X