Glitz & Glam

L'Oréal Nude Magique CC Cream Anti-redness & Anti-dullness

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kun BB-voiteiden buumi on korkeimmillaan, niin kosmetiikkavalmistajien mielestä olemme jo valmiita siirtymään CC-voiteisiin.

Muutamalta nopeimmalta brändiltä on ehtinyt markkinoille CC-voiteet ja minä esittelen teille juuri myyntiin tulevat/tulleet L’Oréal Nude Magique CC Cream Anti-redness ja Anti-dullness -voitteet.

L’Oréal Nude Magique CC Cream Anti-redness ja Anti-dullness -voiteet kuuuluvat samaan tuotelinjaan L’Oréal Paris Nude Magique BB Cream -voiteen (ja muidenkin sarjan BB-tuotteiden) kanssa. BB-voiteesta olen tehnyt kaksi postausta, joista ainakin viimeisin kannattaa lukea, ellet ole jo sitä lukenut. Siinä kerron ja havainnollista nyt muihinkin blogeihin levinneestä tiedosta, jossa L’Oréalin BB-voiteen tummuusastetta voi itse säädellä. Sama pätee näihin CC-voiteisiinkin.

Paluu jo esiteltyyn tuotteeseen -postaus
L’Oréal Nude Magique BB Cream vs Garnier Miracle Skin Perfector -postaus

L’Oréal Nude Magique CC Cream Anti-redness ja Anti-dullness -voiteiden idea perustuu neutralointiin, eli vastaväriperiaatteeseen, jossa yksi väri kumoaa toisen värin ja näin aikaan saadaan neutraali lopputulos. Punainen neutraloidaan vihreällä (punainen = pääväri, vihreä = keltaista & sinistä sekoitettuna, saadaan lopputulokseksi ruskeaa, eli neutraalia), keltainen neutraloidaan violetilla (keltainen = pääväri, violetti = punaista & sinistä sekoitettuna, saadaan lopputulokseksi ruskeaa, eli neutraalia) jne. Eiväthän nämä kasvoja ihan ruskeaksi värjää, mutta neutraloivat ei toivottua väriä, jolloin saadaan neutraalia.

CC-voiteiden idea ei ole peittää, vaan neutraloida.

Suomen markkinoille tuli myyntiin nämä kaksi neutraloivaa CC-voidetta, mutta olemassa on myös Anti-fatique, joka kirjoitusten mukaan neutraloi väsyneen näköistä ihoa. Koska ko. voide on väriltään oranssista, niin kyseessä on sinervän oloinen iho jota neutraloidaan, jotta taas saadaan neutraalisävy. Luulen, että Anti-fatique ei tullut Suomen markkinoille, koska oranssivoide voisi olla meidän ihonsävylle aivan liian hurjan efektin aikaansaava.

Molempien CC-voiteiden koostumus on samanlainen, kuin L’Oréal Paris Nude Magique BB Cream -voiteen. Kevyt, hieman rakeinen, mutta CC-voiteiden väri on se jonka vastaväriksi sitä käytetään. Voide muuttuu iholla ihonväriseksi, eli vihreä ei jää vihreäksi, eikä violetti violetiksi.

Violetti Anti-dullness -voide on tarkoitettu samealle iholle ja vihreä Anti-redness punoittavalle iholle. Molemmissa tuubeissa on 30 ml tuottetta ja suositushinta voiteilla on 16,90 euroa.

Molemmissa voiteissa on SPF 12, eli hyvin kevyt aurinkosuoja.

Kuvia voiteista kasvoillani.

Ensimmäisessä kuvassa minulla ei ole kasvoilla mitään, eli naturel kaikkine punoituksineni ja värin epätasaisuuksineen.

Toisessa kuvassa minulla on sormin levitetty L’Oréal Nude Magique CC Cream Anti-dullness. Kuten huomaatte, niin valkealla päivettymättömällä ihollani Anti-dullness on aavistuksen liian tumma sormin levitettynä, jolloin kapseloidut pigmentit pääsevät vapautumaan.

Ensimmäisessä kuvassa minulla on L’Oréal Nude Magique CC Cream Anti-redness sormin levitettynä. Kuten näkyy, niin aivan liian tumma täysin päivettymättömällä ihollani. Kesällä olen päivettyneenä aika likimain tuon sävyinen, joten kesällä voin voidetta levittää sormin.

Toisessa kuvassa sama voide meikkisienellä levitettynä ja voila! Huikeaa tämä sävyn itsesäätely näissä L’Oréal Nude Magique BB ja CC -voiteissa.

En käyttänyt erillistä kosteusvoidetta yhdessäkään kuvassa. Ainoastaan silmänympärysvoidetta silmäluomilleni.CC-voiteet riittävät kosteuttamaan minun ihoani, mutta en tiedä kuinka hyvin kosteutus riittäisi talvella, jos en käyttäsi mitään muuta päivisin, kuin CC-voidetta? Luulen, että tarvitsisin lisäkosteutusta. Kesällä uskon voiteen kosteutuksen riittävän päivävoiteen sijaan. Kuivaihoisille suosittelen ehdottomasti kosteusvoidetta ensin alle, mutta hätätapauksissa menee ilman kosteusvoidettakin.

Sävy hieman tummuu hapen ja ihon rasvojen kanssa reagoidessa, olit sitten levittänyt voiteen sormin tai meikkisienellä, joten jätä aluksi hieman vaaleammaksi ja anna sävyn tasoittua hetken. Aivan sama pätee muissakin meikkipohjatuotteissa.

L’Oréal Nude Magique BB-voiteen tapaan nämä CC-voiteet jättävät kuulaan ja luonnollisen pinnan, joka kestää mukavasti rasvoittuvalla ihollakin kerääntymättä ihojuonteisiin ja huokosiin. Peittokyky CC-voiteilla on kevyt. Pidän Lorkun BB- ja CC-voiteiden kuulaudesta ja luonnollisesta tunteesta kasvoilla. Peittokykyä toivoisin enemmän, koska minulla on aina hieman näppyjä kasvoilla, mutta silloin, kun kasvoni ovat lähes näpyttömät, niin voiteen kevyt peitto riittää.

Olen kuitenkin huomannut, että meikkisienellä levittämällä peittokyky on heikompi, kuin taas sormin levittämällä, mikä sitten taas on ihan luonnollistakin, koska väripigmenttejä ei vapaudu meikkisientä käyttäessä samalla tavalla.

Joko Lorkun CC-voiteet ovat osuneet silmiinne kauppojen hyllyillä?

Tuotteet on saatu blogin kautta.

X