Glitz & Glam

L'Orèal Paris False Lash Wings -maskara

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Valmiina lentoon? L’Orèal Paris False Lash Wings on toukokuussa kauppoihin myyntiin tuleva uutuus maskara. Maskaran kehittämisen innoittajina ovat toimineet irtoripset ja perhosen siivet, josta maskaran nimikin ”False Lash Wings”.

Tyylikkääseen pakkaukseen pakattu maskara sisältää uudenlaisen maskaraharjan, josta kerron tässä postauksessa.

False Lash Wings -maskaran ulkonäkö vetoaa minuun. Peilaavaa hopeaa ja ripaus mustaa. Tyylikäs ja massiivinen pakkaus, vaikkakin on kevyttä muovia. Näyttää painavemmalta, kuin on.

Maskaran harja on ns. ”kumiharja” ja L’Orèal Parisin ensimmäinen epäsymmetrinen harja maskarassa.

Toinen puoli harjasta on kupera ja harjan piikit lyhyitä.

Toiselta puolelta harja on  hieman kovera ja kamman piikit pitenevät vartta kohti tullessa.

Kaltevalla puolella kampoja on kaksi vierekkäin. Harjasta tulee mieleen siivet. Maskaraharjan ”siivet” ovat joustavat, joka auttaa nostattamaan ulkonurkkien ripsiä.

Keskellä on ”tyhjää”. Aluksi katsoin, että tämä harja ei voi toimia… ei ainakaan minulla, sillä silmän ulkonurkan ripset menisivät aivan kimppuun tuollaisesta määrästä maskaramassaa, mitä harja varastoi ”tyhjään” alueeseensa kaltevalla puolella.

Maskaramassan kerrotaan sisältävän 1,2 mm pitkiä kuituja, jotka ympäröivät ripset. Tätä ei kannata pelästyä, jos ei ole kuitumaskaroiden ystävä, sillä minä en huomannut kuituja. Kuidut ovat niin pieniä ja huomaamattomia. Ne eivät jää pitkinä sojottamaan yhden tai kahden ripsen päähän tai poikittain joidenkin ripsien väliin, eivätkä myöskään varise alaluomille. Pienen pienet kuidut ovat maskaramassan joukossa.

Hei… ripsistä tulikin aika kivat! Erikoisen muotoinen harja nostattaa kivasti ulkonurkkien ripsiä ja saa ne näyttämään massiivisemmilta. Noh, eihän ripseni näytä samalta, kuin maskaran mainoskuvissa, mutta eihän sellaisia pelkällä maskaralla saakaan aikaiseksi. Harjan muotoilu on minun mieleeni, erityisesti oikean puoleisen silmän ripsiin levittäessä. Vasempaan levittäessä joutuu hieman miettimään, että miten päin sitä harjaa kädessä pitää, jotta ulkonurkkiin saisi sen perhosmaisen nosteen.

Kaikissa kuvissa minulla on vain kaksi kerrosta. Yksi on ihan jees, kaksi hyvä ja kolmennella saa sen verran massiivisemmat, että minun ripsillä menee aavistuksen liian paksuiksi jokainen ripsi. Tämä kerrosten määrä riippuu aina jokaisen mieltymyksestä, maskarasta, ripsistä ja levitystavasta. Yleensä kolme on minun käyttämäni kerrosten määrä, mutta tämä maskara on niitä, joissa kaksi on minun ripsissä maksimi.

False Lash Wings on puolikosteaa koostumukseltaan ja toimii ihan kivasti minulla. Käytössä massa varmasti hieman kuivahtaa, jolloin siitä tulee optimaalisin minun ripsieni nostatusta varten.

Kuvista hyvin näkee, että False Lash Wings antaa massiivisuutta ja nostetta juuri ulkonurkkiin, joka juuri luo sen viettelevimmän ja kissamaisimman katseen.

Tykkäsin myös maskaran kestosta. Minulla maskarat eivät yleensä varise, mutta ongelmani on tuhriintuminen alaluomen ripsityveen. False Lash Wings -maskaralla en huomannut ko. seikkaa.

Hieman epäselväksi jäi, että kuinka ko. maskaraa kuuluisi käyttää? Minulle toimi parhaiten levittää kaltevalla harjan puolella kaksi kerrosta peräkkäin ja harjan kuperalla puolella käydä läpi alaripset. Toisille voisi toimia käyttää ensimmäinen kerros harjan kuperalla ja toinen (kolmas, neljäs jne.) kerros harjan kaltevalla puolella.

L’Orèal False Lash Wings -maskara tulee myyntiin toukokuussa ja arvioitu suositushinta on 18,50 €. Eli hinta on tyypillinen joka marketeissa myytävien kosmetiikkamerkkien maskaroiden hinta.

Meinasin monta kertaa tätä postausta kirjoittaessa kirjoittaa sanan perhosvaikutus. 😀 Tiedättehän Aston Kutcherin tähdittämän elokuvan ja teorian, jossa pienikin muutos tai häiriö tapahtuman alkuvaiheessa tai välivaiheessa aiheuttaa suuren muutoksen lopputuloksessa? Jos ette ole aikaisemmin kuulleet kummastakaan, niin katsokaa elokuva! On hyvä ja saa aikaan omassa päässä ajatuksia omasta elämästä ja niistä tienhaaroista, joissa on tullut tehtyä valintoja. Entäs jos… -ajatukset alkavat pyöriä mielessä. Lisäksi teoriastakin löytyy googlettelemalla. 😉

Joko olette nähneet perhosia? Meidän pihassa on pyörinyt parina aurinkoisen lämpöisenä päivänä nokkosperhosia ja yöaikaan on yöperhoset vallanneet ulkovalot ja ikkunat. Kissamme saalistaa innoissaan sisälle eksyneitä yöperhosia. 😀

Tuote on blogin kautta saatu.

X