Glitz & Glam

L'Oréal Paris -ilta... Bienvenue!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Minulla on ollut tapana tehdä aina postaus, kun olen ollut jossain vierailulla. Tällä kertaa postaus on tietysti L’Oréalin järjestämistä L’Oréal Paris -iltamista. Bloggaajille järjestetty tapahtuma oli 5.6. Helsingissä Annankadulla A21 Cocktail Laungessa.

En voi minkään, mutta minulla alkoi päässä soimaan Cabaret musikaalin eräs biisi tuon bienvenue tekstin vuoksi. 😀 Biisi on näytöksen aloitusbiisi Willkommen, Bienvenue, Welcome. Hain Youtubesta Liza Minellin tähdittämästä Cabaret elokuvasta ko. biisin teille kuunneltavaksi ja katsottavaksi. Huomasin, että hitsi vie miten ikävöinkään näytöksiä. 🙁 On ikävä työkavereita ja Cabaret tunnelmaa. Mutta tässä teille se mainitsemani biisi. Kotkan Cabaret alkaa samalla biisillä, mutta välissä Seremoniamestari (Neil Owens) puhuu Suomea.

Linkistä pääsette katsomaan ja kuuntelemaan Cabaret elokuvan biisiä Willkommen, Bienvenue, Welcome. 😉

Ihana katulamppu somisteena antamassa rankalaiskadun tunnelmaa. 🙂

Puistopenkki ja kielokimppu. Aivan ihanaa somistelua!

Puistopenkin takana oli suuri kuva Pariisin tunnetuimmasta… no oikeastaan maailman tunnetuimmasta tornista. Minun haaveni on päästä vielä joskus Pariisiin nauttimaan ihanaa ranskalaista viiniä ja ruokaa. Aaah… Minun ruoanlaitossa on vaikutteita ihalemastani ranskalaisesta keittiöstä. Toki teen italialaista, aasialaista, meksikolaista jne. mutta ranskalainen on lähimpänä minun sydäntäni. Ranskalainen keittiö on niin ihanan kikkailevaa, hienostelevaa ja gourmeta. 😉

Somistuksessa oli käytetty ihanan romanttisia ja herkän värisiä pioneja, ruusuja, kieloja ja neilikoita. Taitaa kimpuissa olla jotain muutakin, mutta minun kukkatietämykseni loppui tähän. ;D

Romanttista ja herkkää. Hyvin kuvaa Parisiisia, eli hienosti oli teema saatu luotua, jotta L’Oréal Paris henkisi kutsuvasti. Huulikiillot on niin herkkuja! Minulla oli monen monta Glam Shine kiiltoa kun ne tulivat vuosituhanteen vaihteessa.

Kävin ihailemassa Lorkun meikkilaukkua… Mari L’Oréalilta kertoi laukusta, joka kulkee aina edustuksissa. Minä niin haluaisin tuollaisen pöydäksi muuntuvan laukun!!! Kuvauspaikoilla ei yleensä ole pöytätiloja, valoa tai peilejä. Tuo olisi niin mahtava!

L’Oréal iltamissa oli hyvin lyhyt esittely uutuus tuotteista. Olin oikein hämmästynyt, mutta ehkäpä syynä on se, että hyvä kosmetiikkabloggari kaivaa sen oleellisen tiedon tuotteesta joka tapauksessa postaukseensa ja jättää turhat myyntipuheet pois. (Olen tuhrinnut toisten bloggaajien kasvot, koska en jaksa kysellä julkaisulupia, joten helpompaa oli vain sotkea kasvot, jotta heitä ei tunnisteta.)

L’Oréal Parisin meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen (Miinala) esittäytyy. Kuvassa muita L’Oréalin väkeä. Punamekkoinen Mari olikin minulle ennestään tuttu aikaisemmasta tapahtumasta. Olisi kyllä kiva vielä joskus itsekin saada olla jonkun brändin oma keulakuvana toimiva meikkitaiteilija. Noh, töitä on tehtävä vielä paljon ennen kuin sellaisia titteleitä ja tehtäviä saadaan, sillä oma nimi ei valmiiksi ole niin tunnettu, eikä kasvotkaan. ;D

Pöydissämme oli L’Oréalin uusia BB-voiteita testailtavana ja minä sitä hieman hieroin kämmenelleni. Oleskelutilassa oli hieman hämärää, joten otin kamerallani kuvan kädestäni, jotta pystyin katselemaan kuvaa kameran näytöltä. 😀

Suvi Tiilikainen esittelee BB-voidetta.

Vasemmalla puolella ei ole mitään ja oikealla puolella on kerros BB-voidetta. Sanoin kyllä, että ei mallin ihossa ole mitään vikaa, eli näyttää täydelliseltä iho ilman mitään voiteitakin, mutta kyllä sitä eroa silti huomasi.

Ihanaa syötävääkin oli tarjolla ja kaunis menu kaikkine koristeineen. 🙂

En kuvaillut ruokia tällä kertaa, mutta kaunista ja hyvää oli.

Panna Cotta on yksi minun lemppari jälkiruokia! Ihanaa mansikkaista Panna Cottaa… aah… söin kaksi, sillä raskaana ollessa olen erityisesti jälkiruokien, kakkujen ja karkkien perään. 😉 Vauva ilmeisesti tykkää makeasta. ;D Tosin näitä jälkiruokia taisi olla varattuna kolme per naama, sillä niitä oli paljon!

Tapahtumassa oli myös arvonta, jossa yksi pääsi Suvi Tiilikaisen meikattavaksi. Itse en osallistunut arvontaan, sillä minusta olisi aika höhlää jos voitto olisi sattunut minulle. Olen kuitenkin ammattimeikkaaja ja tapaamisessa oli varmasti monta sellaista, joka ei ole koskaan päässyt ammattilaisen käsittelyyn. Mielummin heille voiton soisi, kuin itselleni, vaikka mukavaahan se olisi päästä toisen ammattilaisen meikattavaksi.

Aivan mahtava yllätys Lorkun iltamissa oli Sirkka Lekman. Sirkka Lekman teki kaikille halukkaille siluettikuvan. 

Sirkka on aivan käsittämättömän taitava ja niin ihanan herttainen ihminen. 🙂 Leikellessään minun siluettiani hän kehui ja ihaili minun jylhiä piirteitä ja kyseli, että mistä ne ovat peräisin? Vastasin, että äidiltäni, että isältäni, sillä molemmilta olen perinnyt vahvoja ja jylhiä piirteitä.

Tälläinen on minun siluettini. Aivan tunnistettavissa! Voitte katsoa pari kuvaa takaisin ylöspäin vertaillaksenne, sillä yhdessä kuvassa näkyy minun sivuprofiilini. Ajatelkaa, että Sirkka katsoo malliaan ja alkaa leikkelemään pienillä saksilla paperista mallinsa sivuprofiilin mukaista muotoa. Ilman hahmotelmia tai mitään. Sirkalla meni siluettikuvan tekemiseen alta viisi minuuttia! :O Todella taitava ihminen. Uskomatonta miten pikkutarkasti hän on saksilla leikellyt kaikkia yksityiskohtia minussa.

Sirkka Lekman kertoi, että hänen käyttämänsä paperi tuodaan Ranskasta ja sillä on ns. 1000 vuoden takuu! :O Eli paperi ei hajoa tai tuhoudu ajansaatossa. 🙂 Huikeaa!

Nooh… kiinnostaako teitä nähdä vilaus siitä mitä kaikki saimme kotiin vietäviksi? 😀

Kasvotuotteita: heleyttävää seerumia, aurinkopuuteria, valokynää ja BB-voidetta. 

Ihania karkkimaisia kynsilakkoja, huulikiiltoa, huulipunaa ja maskaraa.

Itseruskettavaa ja aurinkovoidetta. En ole koskaan kokeillut itseruskettavaa, joten tämä on nyt kyllä testattava. 😉 Olen kyllä saanut kurssituksen suihkurusketuksesta, mutta sitäkään ei tehty minulle, vaan minä tein sen mallilleni.

Kaikista tulee esittelyjä ja kokemuksia. 😉

Oli taas mukava tavata tuttuja ja tuntemattomia bloggaajia. Hirmuisen hauskaa meidän ”rytinäryhmällä” oli ns. ”jatkoilla” tapahtuman jälkeen. 🙂 Ihan parhautta! Kiitos L’Oréal ja kiitos seurasta kauneusbloggaajat! 🙂

Mukavaa, että meitä kauneusbloggaajiakin kutsutaan tapahtumiin ja saamme kanssa toisinaan spesiaalia kohtelua, sillä muoti- ja lifestyleblogeissa tämä tälläinen on ihan arkea. Mahtavaa, että meihinkin panostetaan ja meidän osaavaa esittelytaitoa arvostetaan, sillä onhan kauneusblogien kosmetiikkaesittelyt aivan omaa luokkaansa tietävän ja asiaatuntevien kokemuksien ja huomioiden kanssa. 🙂

Löytyykö joltakin teistä jokin/joitakin tuotteita omista varastoista joista minä sain L’Oréalilta? Vai onko jokin tuote sellainen mistä olet erityisen kiinnostunut kuulemaan kokemuksia?

X