Glitz & Glam

Makuukammarisilmiä ja alusasuja

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Eikö olekin tämän postauksen otsikko, kuin Kauniiden ja rohkeiden jakson nimi? 😀

Sunnuntai on laiskottelupäivä ja silloin saa nukkua pitkään. (jos ei lapset herätä) Pysytellään tämän päivän postauksessa makuuhuonetunnelmissa ja katsellaan kauniita kuvia, joihin olen tehnyt kuvausmeikin.

Kuva: Mika Pulkkinen/Kuvakartano

Meikkasin viime talvena fitnessurheilija Veera Nurmen alusvaatekuvauksia varten.

Kuva: Mika Pulkkinen/Kuvakartano

Sain etukäteen tietää, että kuvat ovat pääasiassa mustavalkoisia, joten tein meikistä mattaisen ja värimaailmaltaan mustaa, vaaleaa ja harmaata. Värit ja hohtavat sävyt eivät useinkaan toimi mustavalkokuvissa.

Kuva: Mika Pulkkinen/Kuvakartano

Halusin tehdä Veeralle ”makuukammarisilmät”, eli seksikäs katse jossa silmät näyttävät hieman sirristäviltä. Veeralla on luonnostaan hyvin suuret silmät ja silmäluomilla paljon tilaa. Silmien muoto on melko pyöreä. Silmiä korostettiin, mutta niitä ei ”maalattu” meikillä. Loin varjostuksilla kissamaisen muodon ja rajauksilla on muotoiltu lisää ja saatu silmiin sitä makuukammarisilmienomaista sirristämistä. Eihän näin upean suuria silmiä aivan makuukammarisilmiksi muuteta, mutta inspiraationa ne olivat.

Punaiset huulet näyttäisivät mustilta tai hyvin tummilta mustavalkokuvissa, joten huulet jätettiin melko nudeksi.

Poskipunaa en yleensä laita mustavalkokuvausten meikkauksiin, sillä poskipuna näyttää tummalta. Varjostuksiahan ei kukaan halua poskipäilleen. Tästä syystä hyvin usein jätän häämeikkauksissakin poskipunan todella hillityksi. Mustavalkokuvat ovat suosittuja myös hääkuvissa, joten otan tämän asian huomioon, jotta morsiamella ei ole varjostusta väärässä paikassa tai likaisen näköiset poskipäät. Poskipunan välttäminen mustavalkokuvissa ei ole ehdotonta, mutta pitää tietää mitä tekee, jos käyttää.

Kuva: Mika Pulkkinen/Kuvakartano

Toivottavasti piditte postausaiheen vaihtelevuudesta ja vaihteeksi lyhyydestä. Jää enemmän aikaa laiskottelulle ja levolle. 😉

Leppoisaa sunnuntaita! <3

Kuvat: Mika Pulkkinen/Kuvakartano
             Kuvakartano Facebookissa

Lue myös

X