Eilen julkistin kynsitaidekilpailun ja tänään julkistan meikkikilpailun. Ohjeet ja säännöt ovat suunnilleen samat kuin kynsikilpailussakin, mutta meikin teemana on uusi vuosi ja erityisesti uudenvuoden juhla.

Meikki voi olla fantasiaa tai se voi olla meikki juhlaan, kunhan se on jollakin tavalla uudenvuoden juhlan teemaan liittyvää.

TEEMA MEIKISSÄ:

– Uudenvuoden juhla

TYYLI:

– Vapaa (meikkaus, maskeeraus, kasvomaalaus jne.)

SÄÄNNÖT:

– Voit osallistua vain yhdellä meikillä.
– Kuvat lähetetään osoitteeseen minttura@hotmail.com
– Kuvassa sinun tulee pidellä paperilappua jossa lukee Glitz & Glam (tällä tavoin varmistetaan, että kukaan ei käytä vilppiä ja osallistu jonkun toisen tekemällä meikillä).
– Meikki tulee näkyä kokonaan, sillä pelkästään silmästä otetut kuvat eivät näytä kokonaisuutta. Koska minusta meikissä kokonaisuus on tärkeämpää, kuin yhden silmän taidokas meikkaaminen, niin haluan, että meikki on kuvattu koko kasvoista. Kyseessä on meikkikilpailu, ei silmämeikkikilpailu. Tiedän, että tämä seikka rajaa todella paljon osallistujia, sillä kaikki eivät halua näyttää kasvojaan netissä. Harmi sinällään, mutta haluan  nähdä kokonaisuuksia, joissa poski- ja huulimeikit ovat yhtä olennaisessa osassa kuin silmämeikkikin. Toivottavasti teitä kuitenkin uskaltautuu osallistumaan näyttämällä kasvonsa kokonaan. 🙂 Itsestäänselväähän on, että kyseessä ei ole kauneuskilpailu, eikä suurimpien kättentaitojen kilpailu, vaan lähinnä kekseliäisyys ja luovuus.
– Rajumman puoleiset kuvankäsittelyt ovat kiellettyjä! Jos meikki näyttää liian hailakalta esim. kehnomman kameran vuoksi, niin pieni kirkkauden ja kontrastien säätö on sallittua, mutta meikkiä ei saa tehdä kuvankäsittelyohjelmalla.
– En kiellä meikin esittelemistä omassa blogissa kilpailun aikana, sillä en pysty mitenkään valvomaan tätä asiaa.
– Päävoittajan valitsee yleisö, eli äänestyksellä. Se kuka saa eniten ääniä voittaa ja saa pääpalkinnon.
– Yleisöäänestyksen voittajan löydyttyä raati valitsee heidän mielestä parhaimman. Raati koostuu minusta, ystävästäni ja miehestäni. Eli meitä on kolme (3).
– Osallistuminen on vapaa kaikille! Mutta palkinnot postitan vain Suomessa.

LISÄ-ÄÄNET: (voit hankkia itsellesi lisä-ääniä seuraavin keinoin)

Mainosta blogissasi Glitz & Glamin meikkikipailua linkittämällä tähän postaukseen. Saat siitä yhden (1) äänen.
– Liity Glitz & Glamin lukijaksi Google-raatiin. Eli tarvitset Google-tilin tehdäksesi sen. Jos olet jo lukijani, niin olet automaattisesti saanut yhden (1) lisä-äänen.
– Liity Facebookissa Glitz & Glam sivustoon ja saat yhden (1) lisä-äänen.

Eli voit hankkia lisä-ääniä itsellesi kolme (3) kappaletta. 😉

OSALLISTUMISAIKA:

– Aika alkoi nyt!
– Osallistumisen deadline on 28.11.2011 klo 23.59. Eli aikaa on pari viikkoa tehdä meikki, kuvata se, halutessa mainostaa kilpailua ja liittyä lukijakseni & FB sivustoon.

TOIMINTAOHJEET: (kun olet tehnyt meikin ja kuvannut sen lapun kanssa missä lukee Glitz & Glam, niin toimi seuraavanlaisesti)

– Lähetä kuva/kuvat mahdollisine lisä-äänen saanti tietoinen osoitteeseen minttura@hotmail.com
– Jos mainostit blogissasi tätä Glitz & Glamin kilpailua, niin liitä mukaan minulle linkki postaukseesi. Tällä tavoin saat sen lisä-äänen.
– Jos olet tai liityit lukijakseni Google-käyttäjäraatiin, niin liitä minulle käyttäjänimesi, jotta saat lisä-äänen. 😉
– Jos olet tai liityit Facebookin Glitz & Glam sivustoon, niin kerro nimesi, jotta saat lisä-äänen.

Lisä-ääniä ei saa ellei nämä tiedot ole liitetty mukaan sähköpostiin jossa lähetät meikkikuvat minulle.
Kuittaan kaikki saapuneet kilpailuviestit, jotta voit olla varma, että olet mukana kilpailussa.

PALKINNOT:


– Yleisöäänestyksen voittaja saa valita yhden (1) haluamansa Coastal Scentsin paletin. Se voi olla ihan mikä tahansa Coastal Scentsin luomiväripaletti. 😉 Paletteja voi käydä katsomassa täältä ja täältä.

– Raadin mielestä paras saa valita yhden (1) haluamansa Coastal Scents Go paletin.

Kuten kynsikilpailussa, niin myös tässäkin kilpailussa äänestäjät osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on Coastal Scents Go paletti, jonka voittaja saa itse valita seitsemästä vaihtoehdosta. 😉 Ohjeet äänestyksestä tulevat postaukseen jossa kilpailuun osallistuneet meikit ovat. 😉 Äänestys alkaa keskiviikkona 30.11. klo 7.00.

Valitsemme raadin kanssa myös kunniamaininnan saajia ja jos heiltä löytyy blogeja, niin linkitän ko. julkaisussa heidän blogeihinsa.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai kommentoitavaa, niin kysy ja kommentoi! 🙂

Nyt teillä on mahdollisuuksia voittaa kynsi- ja meikkikilpailussa! Molempii saa osallistua. 😉

Nyt meikkisudit sutimaan ja luomivärit pölisemään. 🙂

Ps. Pahoittelut pahemman luokan kirjoitusvirheistä. 😀 Yöllä silmät ristissä tätä muokkailin, joten silmien ohi pääsi virheitä. 😉

X