Bloggaaminen

Muuttoilmoitus & arvonnan voittaja

25.11.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Jeps, kyllä vain! Luit otsikosta aivan oikein. Glitz & Glam alkaa pian pakkailla muuttolaatikoitaan ja siirtyy kohti uusia haasteita. Lupasinhan eilen teille, että tulen tänään kertomaan uutisia.

Mietitte varmaankin, että minne Glitz & Glam nyt sitten on muuttamassa? Kauas en lähde, vaan siirryn ihan samassa omistuksessa olevaan portaaliin, eli Bellablogeihin. Purkkimafia ja Bellablogit ovat Bastella Median omistuksessa. Joten tavallaan muutan vain taloyhtiössä viereiseen rappuun.

Myönnän, että minua jännittää. Siirryn suuremmalle areenalle ja saan uusia naapureita. Kun Purkkimafian alkaessa vain pari hassua bloggaajaa oli minulle vielä vähän vieraita, niin nyt minulla on tilanne, että vain muutama on minulle ennestään tuttuja Bellablogeissa. Toivottavasti minut vastaanotetaan hyvillä mielin. Bellablogit sisältää paljon perhe-, lifestyle- ja muotiblogeja, joten jännää mennä joukkoon kauneusblogina. Miten Bellan vakiintunut lukijakunta vastaanottaa minut? Saanko lämpimän vastaanoton ja uusia lukijoita vai täyttyykö kommenttiosioni ”hate mailista”? Niin tai voihan se olla, että olen täysin hajuton, mauton ja näkymätön, eli en herätä mitään tunteita.

bella

Koen tämän saadun mahdollisuuden kunniana. On hienoa päästää näyttäytymään suuremmalle yleisölle. Loppu onkin sitten minusta itsestäni kiinni. Olen yhtä aikaan haikea ja innoissani. Purkkimafia oli minun ensimmäinen portaalini, jossa olen blogannut. En kuitenkaan hyvästele rakkaita purkkislaisia. Blogini vain siirtyy toiselle alustalle, joka on aivan naapurissa. Minä pääsen edelleen kylään heille ja he minun luokseni. Kun kutsu Bellablogeihin kävi, niin toki hetken mietin. Olenko riittävä sinne? Voinko olla kauneusbloggaajana perhe-, lifestyle- ja muotiblogien joukossa? Riittävätkö minun taitoni ko. portaaliin? Enkä tällä tietenkään tarkoita, että Purkkimafia olisi huono tasoltaan, ehei! Täällä aloittaessa me kaikki tulimme tänne. Tämä oli aivan uusi portaali ja silloinkin mietin näitä samoja kysymyksiä. Nyt kuitenkin Bellablogeihin siirtyminen on omalla tavallaan edistymistä omalla blogiurallani. Minulle uusi portaali, ainut täysiverinen kauneusbloggaaja ja suurempi areena. Portaalillinen suuria nimiä… hgggnnnn… Tiedättekö, en todellakaan olisi koskaan uskonut bloggaavani jonakin päivänä samassa portaalissa Plusmimmin, MouMoun, Polka Dotsin, Emmi Tissarin (ent. No Fashion Victims), Curiouser & Curiouser (hänen sivubloginsa Pirkon Paletilta onkin täällä Purkkiksessa) ja monien muiden kanssa. Nuo kaikki ovat sellaisia suuria tähtiä blogien taivaalla, joiden ”kööriin” en koskaan uskonut pääseväni. Blogeja, jotka olen tiennyt jo vuosia. Voi hitto! Kohta minä olen saavuttanut sellaisenkin asian, johon en olisi uskonut. Minä! Minä tavallinen äiti Kouvolasta. Kohta minun blogini kuvani kera on tuolla noiden suurien nimien joukossa. Wauuuuu…. Kohta jompi kumpi lapsistani herättää minut tästä päiväunesta. 😀

Voin vain todeta, että ahkeruuteni, nöyryyteni ja omistautumiseni palkitaan. Anteeksi, jos jotakin ärsyttää, että toitotan tätä, mutta menestymiseni suurin salaisuus piilee teissä. Ja siitä iso kiitos Glitz & Glamin uskollisille, uskottomille, satunnaisille, uusille ja vanhoille lukijoille! <3 Kun arvontapostauksessa toivottiin blogilleni pitkää jatkoa, niin hihkuin itsekseni, että TODELLAKIN jatkoa on luvassa – kunhan vain seuraatte perässäni muruset!

bella1

Muutto tapahtuu ensi viikolla. Bloglovin’:n kautta seuraavat joutuvat hetkisen odottelemaan, että saavat lukulistalleen postaukseni. Ne, jotka ovat lisänneet Purkkimafian osoitteeni Googlen/Bloggerin lukulistalleen, joutuvat manuaalisesti vaihtamaan blogini osoitteen uudeksi. Mutta nämä molemmat tapahtuvat vasta muuton jälkeen. Jos blogini osoite on kirjanmerkeissäsi tai tulet aina jotenkin muuten aina suoraan blogiini, niin uudelleenohjaus hoitaa hommansa. Kaikista eniten tämä vaikuttaa niihin, jotka seuraavat Purkkimafian etusivun kautta, sillä Glitz & Glam ei enää muuton jälkeen päivity tämän portaalin etusivulle. Jatkossa postaukseni nousevat Bellablogit portaalin etusivulla. Infoan vielä kaikesta tarkemmin sitten lähempänä muuttoa. Joka tapauksessa kannattaa varautua siihen, että Glitz & Glam muuttaa.

joulukalenteri4

No mutta se siitä nyt toistaiseksi. Siirrytään aiheeseen joulukalenteri! Saanko vähän hämmästellä ääneen? Siis OMG! Yli 500 osallistujaa arvonnassa. Oli muuten Glitz & Glamissa ennätys. Suuren suuret kiitokset kaikille osallistuneille! Luin teidän jokaisen kommentin huolella. Onneksi ne kaikki eivät tulleet yhdellä kertaa, sillä kyllä siinä olisi hommaa riittänyt.

Selkeästi nousi esiin, että lifestylemmät postaukset ovat olleet mieleenpainuneita ja niistä on pidetty. Nyt kun Glitz & Glam muuttaa toiseen portaaliin ja olen teiltäkin saanut julkista kannustusta, niin uskoisin, että tulen tulevaisuudessa kirjoittamaan enemmän muustakin, kuin kosmetiikasta ja kauneudesta. Tutoriaalit ovat myös saaneet paljon kiitosta. Niitä on luvassa jatkossakin. Ne ovat minulle työläitä, mutta jos niistä on teille aivan oikeasti noin paljon hyötyä, niin kaikki työ on ollut sen arvoista.

Kiitän kaikkia osallistuneita! Niin kauniisti minulle kommentoitte ja kehuja annoitte, että oli vaikeuksia tunnistaa itseni niistä. Kiitos kuitenkin ihanaiset!

kalenterissamukana

Kalenterissa mukana

Nyt kuitenkin se arvonnan voittaja. Glitz & Glam -joulukalenteri vuosimallia 2015 menee sellaiselle, kuin…
-klaudia! Oikein paljon onnea! Meillä on vähän mutkia matkassa logistiikan takkuilun vuoksi, mutta no hätä! Ehkä en kalenteria voikaan kotiovelle toimituttaa, mutta kyllä sinä sen saat. Ainakin tämän viikon on Matkahuolto käytettävissä. Valitettavasti ihan kaikkia 24 luukkua et vielä saa, koska tämä lakko on vaikuttanut siihen miten itse tuotteet saan. Paria lähetystä edelleen odottelen ja se yksi vasta lanseeraukseen tuleva toimitetaan sinulle suoraan sponsorilta. Toivotaan, että ne ehtivät ennen jouluaattoa. Kaikki tulet kyllä saamaan. Siitä ei ole epäilystä.

Joulukuussa on sitten luvassa tuotteiden esittelyä, joita kalenteri sisältää. Joihinkin liittyy myös arvonta. Niitä toimittelen sitten vasta joulun jälkeen tai kunhan logistiikka taas Suomessa toimii kunnolla. Nehän ovat pelotelleet ihan ensi vuodelle asti venyviä lakkoja. Sääliksi käy verkkokauppoja. Toki kivijalkaliikkeet hierovat käsiään yhteen, mutta mitenköhän heillä tuo tavaran saaminen? Elämme aika jänniä aikoja.

Mutta minä lopettelen nyt tähän. Toivon koko sydämeni kyllyydestä, että seuraatte perässäni Bellablogien puolelle joulukuussa. Seuraattehan? Jos Bellat eivät ole tuttu, niin käy ihmeessä tutkimassa minun tuleva blogikotini.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Anteeksi, on jäänyt epähuomiossa tämä kommentti vastaamatta. 🙁

Voi kiitos Mira! <3 Sanoit kauniisti. :') Mukavaa viikkoa sinullekin! <3

Kommentit

Hei onnea kovasti ❤️ Eikös Indiedays kuitenkin ollut eka portaali missä olit 🙂 muistahan muistutella meitä niin muistetaan päivittää osoite uuteen 🙂

Kiitos Charming Nails! 🙂

Enhän minä ollut ID:n portaalissa. Blogini postaukset vain nostettiin sinne, kun olin Inspirationissa. 🙂

Juu, minä muistuttelen sitten. 😉

Onnea muuton johdosta! Ehdottomasti seuraan perässäsi, olethan ensimmäinen jota olen aktiivisesti lukenut <3
Postin lakko kyllä häiritsee tavallista elämää…tilatut lehdet tulevat miten sattuu, laskuissa eräpäivä mennyt jo saapuessaan, lähettämäni lahja ollut kohta kuukauden matkallaan :/

Ihana kuulla!!! <3

No ilmankos minulle ei ole tullut laskuja! Ne varmaan junnaa jossain parhaillaan ja saan ne sitten eräpäivien mentyä. Voi vitsi… tuo lahja on kanssa ikävä juttu. Minua vähän pelottaa, että kuinka moni paketti hukkuu tämän vuoksi matkalla, kun ne kertyvät lajittelukeskuksiin?

Oikein paljon tsemppiä ja onnea tulevien uusien haasteiden pariin! <3 Ja kyllä, ei tarvitse epäillä ettenkö seuraisi perässä 🙂

Onnittelut myös kalenterin voittajalle! Pieni kateuden vihreä häivähdys nousi kasvoille, sillä kernaastihan noin upean joulukalenterin olisi itsekin voittanut 😀 Odottelen kuitenkin jokatapauksessa innolla joulukuuta ja jännitän mitä luukuista paljastuukaan 🙂

Ihana kuulla Noora! <3

Joulukuulle on tiedossa pieniä arvontoja, joten jos vaikka onni suosisi niissä? 😉 Kannattaa ainakin kokeilla.

Tottakai tullaan mukana! Onnea muuttoon!

Iiih! Mahtava kuulla! <3 Kiitos Fani!

Bellablogit ei kyllä ole hyvä juttu… Tulee mieleen tapaus paskat kirppislöydöt ja ei kyllä löydy tippaakaan rispektiä blogistejaan uhkailevia ja täysin mielivaltaisesti käyttäytyviä portaalinpitäjiä kohtaan.

Ja eipä tietenkään osunut voitto , näin untakin ko kalenterista että en mä siitä mitenkään haaveillut… Onnea voittajalle, voin rehellisesti myöntää olevani aivan …vetin kateellinen! 😀 Aaargh miksen se voinu olla mä!?

Eikä? Ihan oikeastiko näit? Voi… Hei, osallistu joulukuussa arvontoihin. Jos sulla oli joku etiäinen, mutta se meni vähän sekaisin. Jos se tarkoitti, että voitat pienemmässä arvonnassa? No eihän se ole sama, kuin tuo joulukalenteri, mutta kuitenkin. 🙂

Tarvii osallistua, jos olis parempi tuuri…
Ja en siis nähnyt unta, että voitin kalenterin. Itseasiassa uni oli painajainen, ja näin unta että mut aiottiin murhata ja mietin kuumeisesti pakokeinoja ja päätin ostaa aikaa ja olin et ”kai mä saan viimesen rukouksen sanoo?” Ja sit rukoilin jääväni henkiin, ja että voitan glitz & glamin joulukalenterin. :DD Kaikkea ihan hölmöä ne aivot touhuaa…

Ahahahaaa! 😀 Joo, unet on välillä niin kreisejä. Yhtälö voi olla poimintoja niin monesta asiasta ja mieli sekoittaa ne sitten yhdeksi ”tarinaksi”. Aamulla on sitten, että mitä mä just uneksin? 😀

Onnea uusiin haasteisiin!

Kiitos Heidi! <3

Jei, hienoa Minna! Kohti uusia tuulia sitten Bellablogien puolelle :3 Ja onnea myös kalenterin voittaneelle, mielenkiinnolla jään Glitz&Glamista seurailemaan avautuvia luukkuja 🙂

Kiitos Vandaalia! Hirvittää, pelottaa, jännittää… iiks! 😀

Muuttoauton perässä kaahataan… ^_^

Mahtavaa!!! <3

Onnea voittajalle! 🙂 Onnea uuteen ”kotiin” ja tsemppiä muuttoon blogillesi! 🙂

Kiitos Pirjo! <3

EEI! Tiedän, että bloggaajalle hieno uutinen, mutta minä kun juuri löysin Purkkimafian ja ihastuin tähän, että saman katon alla on vain kosmetiikkablogeja. Yksi blogi, joka muutti täältä pois, jäi täysin unholaan. Oli niin helppoa vain avata etusivu ja alkaa selaamaan, mitäs täällä tänään on uutta. Tällä tavalla pystyy tutustumaan uusiin blogeihin paljon helpommin. Noh toivottavasti löydän rutiinin tämän blogin seuraamiseen, vaikka se on erillään. 🙁

Toivottavasti olen ollut niin tärkeä sinulle, että haluat tulla jatkossakin lukemaan juttujani. 🙂 Minulla on rutiini. Joka ikinen päivä klo 7.00 tulee ulos uusi postaus. Joten blogissani ei turhan takia tavitse käydä kuikuilemassa, että onko tullut uutta luettavaa. Jos tuo yhtään motivoisi sinua tulemaan kurkkaamaan? 🙂 Toivottavasti tulet vielä kommentoimaan minulle.

Suuret onnittelut, Minna! Todella hieno saavutus ja saat kyllä todellakin olla ylpeä itsestäsi! 🙂

Kiitos, kiitos! Hetken saa olla ylpeä. Ei ylpeillä, vaan olla ylpeä. Sitten pitää palata takaisin maanpinnalle, käärittävä hihat ja tehtävä töitä. 🙂

Eipä nuo bellan bloggaajat soita mitään kelloja. Tylsän oloisia kaiken lisäksi… harmi kun muutat 🙁 moni blogi unohtuu muuton myötä…

Tarkoitan siis että moni muuttanut blogi unohtuu MINULTA. Moni muu varmasti jaksaa seurata muutosta huolimatta

No voi harmi! 🙁 Joka tapauksessa joka ikinen päivä klo 7.00 tulee minulta postaus, että turhaan ei blogiini tarvitse tulla kuikuilemaan. Jos selaimesi muistissa on tämän hetkinen osoite, niin se uudelleenkääntää sinut uuteen osoitteeseen. Jos joskus haluat tulla minua moikkaamaan. 🙂

Onnea muutosta ja hienosta saavutuksesta! 🙂

Kiitos Maija! <3

Hyvä Minna!! o/

Kiitti Salla! <3 kuten sanoin, niin en teitä mitenkään hyvästele, koska edelleen me näemme. 🙂

Tsemppiä uuteen blogikotiin! 🙂 🙂 Kuten ennenkin, uusin Glitz&Glamin postaus kuuluu aamukahvihetkeen. 🙂

Kiitos Linda! <3 Ihana kuulla! Aamukahvi ja blogit ovat parhautta! 😀

Onnea uudesta blogikodista!
Minulle ei paljon nämä muutot ja portaalit vaikuta. Glitz & Glam on tuossa kirjanmerkkipalkissa tallennettuna, joten on helppo tulla. FitFashion on ainoa portaali, jonka etusivulla käyn selaisemassa ja klikkailemassa blogeihin.

Ja onnittelut kalenterin voittaneelle, toivottavasti saamme sieltä suunnalta kommenttia luukkujen sisällöistä päivittäin 🙂

Kiitos, kiitos! 🙂

No niin. Eipä se sinua millään tavalla sitten vaikuta. 😀 Vähän ulkonäkö blogissa muuttuu, mutta ei paljon. Nämä on paikkoja, joissa haluan vähän aina uudistaa ja freesata ”kotiani”, eli blogia. 😀

Aivan mahtavia uutisia täällä! Onnea paljon blogille muutosta ja perässä tullaan totkai! Vaikka tuo on totta, että blogin muuttaessa pois yhdestä portaalista, se saattaa jäädä unholaan mutta sinulla on niin laadukas ja mahtavasti lukijoita huomioiva blogi, että ei pelkoa unholaan jäämisestä! Kyllä se joka päivä mielessä on, että tänne pitää kurkata ja kruunata se pieni kahvihetki. 😉 Ja onnellinen olen kyllä tuosta kalenterivoitostakin. 🙂 Niin tuli puskista enkä osannut edes unelmoida voitosta. Mielelläni kommentoin täällä niin paljon kuin vain ehdin! Ja kiitos onnitteluista. 🙂

Oi, kiitos -klaudia! <3

Innolla odotan kommenttejasi. Olkoon se minun joulukalenterini. 😉 Älä ota mitään stressiä. En pahastu, jos et ehdi tai muista. 😉

Onnea muutosta! Hienoa, että blogisi pääsee tuohon upeaan joukkoon 🙂

Kiitos Vive! <3

Onnea Minna! Todellakin upea juttu! 🙂

Postin lakosta, ainakin yksi verkkokauppa toimitti itse kotiovelle maksutta postilakon aikana. Näin siis pk-seudulla, ko. yrityskin täällä toimii. En tiedä, kuinka yrityksillä on nuo rahtisopimukset ja onko niin, että Matkahuolto lähtee jossain vaiheessa tukilakkoon mutta saattaa olla, että sitten vaan käytetään niitä kuriiripalveluita, jotka eivät ole lakossa.

Kiitos Salka! <3

Varmaan pakkotilanne. Tämä vuodenaika on niin monelle se, jolla kerätään elanto lähes koko vuodeksi.

Tukilakoista on myös puhetta ja sittenhän ei enää vissiin Matkahuoltokaan enää kulje.

Muutos tekee hyvää 🙂 Mä olen itse oppinut lukemaan Purkkista, mutta tiedän, että monille vain kauneusjutut on liikaa. Itse Bellan etusivua ahkerasti käyttävänä kyllä jo kaipailin sinne enemmän kosmetiikkasisiältöjä, kun totuin että Viilankantolupa sen kiintiön tarjosi. Nyt Petra kirjoittaa laajemmin kaikesta niin ehdottomasti Bella tarvitsee sut!

Harmi, että me ei ehditä olemaan saman portaalin alla varmaankaan päivääkään, kun oma muuttokuormani on myös pakattu kuun vaihteessa. Mutta ihan varmasti jutt tuun lukemaan, kuten muidenkin bellalaisten 🙂

Kiitos ihana Elsa!

Näin minä vähän kuulinkin, että samalla ovenavauksella mennään sisään ja ulos. 🙁 Sinulla vaan taisi olla nyt toisenlaiset muutoksen tuulet edessä bloggaamiseen, kuin minulla.

Onnea Minna uuteen portaaliin siirtymisestä! Taatusti seuraan mukana <3

Kiitos Elise! <3 Mahtavaa kuulla! 🙂

Onnea uuteen kotiin 🙂 Toki seurataan mukana, tietty. Blogisi on ensimmäisiä, joita aloin seurata. Eka, johon kommentoin, tosin anonyyminä vielä. Ja muistan sen ilon , kun vastasit kommenttiini! Huomatuksi tuleminen on näinä päivinä vielä tärkeämpää ihmisille.

Jään innolla ja mielenkiinnolla odottamaan uusia postauksiasi. Muista kuitenkin levätä riittämiin, etteivät työt ja blogi väsytä liikaa. Sitä ei aina muista olla itselleen armollinen.

Onnea arvonnan voittajalle!

Ihan totta? Tuota en tiennytkään. Kiitos, kun kerroit. 🙂

Tuo on varmasti paikkaansapitävää. Minulle on alusta lähtien ollut kommentteihin vastaaminen kaiken a ja o. Jos joku käyttää aikaansa lukemalla blogiani ja haluaa minulle jotain sanoa, niin siihen tulee edes jollakin tavalla huomioida takaisin. Tällä en tarkoita, että toistenkin pitäisi tehdä niin. Tällä tarkoitan vain sitä, että itse haluan toimia näin ja ajattelen omassa bloggaamisessani niin. Minulle se on luontevaa, koska olen sosiaalinen ja vähän sellainen, joka haluaa aina sen viimeisen sanan – niin hyvässä, kuin pahassa. ;D

Mutta myönnän, että minulta jää vastailematta erilaisiin yhteistyöpyyntöihin ja PR-kutsuihin, koska aikani ei riitä. Olen priorisoinut asiat niin, että lukijoiden kommentit ensin, sitten vasta muut.

Tosin, joskus minulta yksinkertaisesti unohtuu FB:n tai Instagramin kommentit. Hävettää ihan hirveästi, kun huomaan viikon jälkeen, että on jäänyt vastaamatta. 🙁 Pahinta on, kun huomaan unohtaneeni jonkun vanhaan postaukseen tulleen kommentin, johon en ole vastannut. 🙁 Joskus kommentteja on paljon ja moniin postauksiin, niin saattaa päästä tuollaisia mokia käymään.

Ja just, kun avauduin miten kriiseilen, jos minulta jää vastaamatta, niin minun pitäisi sanoa, että muistan levätä ja olla armollinen. Olisinko uskottava? 😀 Olisi pitänyt lukea kaksi kertaa kommenttisi ennen vastausta, niin en olisi ensin kirjoittanut tuota kaikkea miten tärkeänä kommentteihin vastaamistani pidän. 😀

Anyway, kiitos Nina! Olet ihana ihminen. <3

<3 <3 <3

Kiitos Liisa! <3 <3 <3

Onnittelut Minna! Varmasti seuraan mukana, sehän on itsestäänselvyys 🙂 Onnea ja menestystä uuteen portaaliin ja varmasti kaikki menee hienosti..kukapa nyt ei blogistasi pitäisi <3

Kiitos Mira! <3 Kiitos myös kauniista sanoistasi. Kaikki ei tykkää kaikesta ja aina ei persoonat iske. Joten onneksi on valinnanvaraa meissä bloggaajissakin, niin aina voi seurata sellaista, joka tyyppinä tuntuu kiinnostavalta ja tekee juuri niitä itseään kiinnostavia juttuja. Olen kerta kaikkiaan niin hämmentynyt, että näinkin moni haluaa lukea minun juttuja. 😀

Kyllä, tuo on niin totta. Kaikkia ei voi miellyttää, eikä tarvitsekaan 🙂
Onneksi jokaiselle löytyy varmasti omat suosikit lukuisien blogien joukosta. Itse miellän itselleni hyvän ja mielenkiintoisen blogin sillä, miten ”kotoisaksi” itseni tunnen lukiessani, saati kommentoidessani, ymmärrät varmasti mitä tarkoitan. Vaikka paljon tulee luettua laidasta laitaan, niin tosiaan aina ei kolahda eikä kemiat kohtaa millään tasolla. Sen vaan tietää, milloin klikkaa kirjanmerkkeihin ja milloin poistuu vähin äänin todeten, että tuo ei ollut mun juttu.
Oma eläntilanteeni on ollut todella haastava jo yli vuoden ja itsensä hoitaminen sekä kosmetiikka on ollut harrastuksen lisäksi jo voimavara. Sinä jos joku ammattilaisena ja harrastajana tämän ymmärrät 🙂

Pahoittelut, kun nyt meni jo avautumisen puolelle ja kiitos <3

Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat. Voisin päätellä, että olen onnistunut sinulle luomaan sen kotoisan fiiliksen Glitz & Glamiin. 🙂 Se bloggaamisellani on tarkoituskin. Olla se virtuaalifrendi, jonka luokse piipahtaa kahville. Sitä voi joko kuunnella (tässä tapauksessa lukea) sen frendin vuodatuksia tai osallistua itsekin keskusteluun. Oliko outo vertauskuva? 😀 Minusta oli, mutta sellainen tässä päähän pälkähti.

Ei kuule, minulle saa avautua. Pidän vaan siitä, etten ole ainut avautuja. 😉 En utele sinulta tässä julkisesti enempiä. Minulle saa puhua, jos haluaa. 🙂 Ihana kuulla, että olet löytänyt täältä blogistani voimavaroja haastavaan vuoteesi. Tiedän hyvin ne sellaiset ajat. 🙁 Minulle tämä bloggaus on ollut ja on edelleen sellainen voimavara. En tiedä missä olisin ilman bloggaamista? Siksi tätä varmasti tekeekin suurella sydämellä ja kun on vihdoin löytänyt sen minne kanavoida itseään. Tässä täyttyy kaikki se mitä persoonani tarvitsee – yhteys ihmisiin, sosiaalisuus, luovuutta, itsensä kehittämistä, onnistumisia, epäonnistumisia, itsensä haastamista ja jatkuvaa opiskelua eri asioissa. 🙂

Anteeksi, on jäänyt epähuomiossa tämä kommentti vastaamatta. 🙁

Voi kiitos Mira! <3 Sanoit kauniisti. :') Mukavaa viikkoa sinullekin! <3

Kiitos Minna..oli juuri niin sinunlainen vastaus 🙂 Siinäpä se iso yksi syy, miksi tänne aina tulee palattua lukemaan juttujasi: suuri sydän <3 Sen näkee jokaisesta jutusta, kuvasta, tarkoin harkituista aiheista, kaikesta. Tänne on aina mukava palata 🙂 Mukavaa viikkoa!

Minna!! Äääää, anteeksi kun vasta nyt ehdin kommentoimaan! Isosti onnea! Ikävää tietenkin kun lähdet, mutta onneksi et kauas! <3

Kiitos Kissis! <3 Juu, en kauas. Ja edelleen nähdään, jos vaan saan teiltä kutsuja illanistujaisiin. 🙂 Minä en ainakaan halua teistä luopua! <3

No höh, ei tietenkään mekään susta! <3 Seuraavia bileitä jo odotellessa! 😀

Jep! Kuka järjestää? Minä lupasin järjestää sitten, kun meillä on tuo takka päällystetty. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *