Bloggaaminen

Muuttoilmoitus & arvonnan voittaja

25.11.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Jeps, kyllä vain! Luit otsikosta aivan oikein. Glitz & Glam alkaa pian pakkailla muuttolaatikoitaan ja siirtyy kohti uusia haasteita. Lupasinhan eilen teille, että tulen tänään kertomaan uutisia.

Mietitte varmaankin, että minne Glitz & Glam nyt sitten on muuttamassa? Kauas en lähde, vaan siirryn ihan samassa omistuksessa olevaan portaaliin, eli Bellablogeihin. Purkkimafia ja Bellablogit ovat Bastella Median omistuksessa. Joten tavallaan muutan vain taloyhtiössä viereiseen rappuun.

Myönnän, että minua jännittää. Siirryn suuremmalle areenalle ja saan uusia naapureita. Kun Purkkimafian alkaessa vain pari hassua bloggaajaa oli minulle vielä vähän vieraita, niin nyt minulla on tilanne, että vain muutama on minulle ennestään tuttuja Bellablogeissa. Toivottavasti minut vastaanotetaan hyvillä mielin. Bellablogit sisältää paljon perhe-, lifestyle- ja muotiblogeja, joten jännää mennä joukkoon kauneusblogina. Miten Bellan vakiintunut lukijakunta vastaanottaa minut? Saanko lämpimän vastaanoton ja uusia lukijoita vai täyttyykö kommenttiosioni ”hate mailista”? Niin tai voihan se olla, että olen täysin hajuton, mauton ja näkymätön, eli en herätä mitään tunteita.

bella

Koen tämän saadun mahdollisuuden kunniana. On hienoa päästää näyttäytymään suuremmalle yleisölle. Loppu onkin sitten minusta itsestäni kiinni. Olen yhtä aikaan haikea ja innoissani. Purkkimafia oli minun ensimmäinen portaalini, jossa olen blogannut. En kuitenkaan hyvästele rakkaita purkkislaisia. Blogini vain siirtyy toiselle alustalle, joka on aivan naapurissa. Minä pääsen edelleen kylään heille ja he minun luokseni. Kun kutsu Bellablogeihin kävi, niin toki hetken mietin. Olenko riittävä sinne? Voinko olla kauneusbloggaajana perhe-, lifestyle- ja muotiblogien joukossa? Riittävätkö minun taitoni ko. portaaliin? Enkä tällä tietenkään tarkoita, että Purkkimafia olisi huono tasoltaan, ehei! Täällä aloittaessa me kaikki tulimme tänne. Tämä oli aivan uusi portaali ja silloinkin mietin näitä samoja kysymyksiä. Nyt kuitenkin Bellablogeihin siirtyminen on omalla tavallaan edistymistä omalla blogiurallani. Minulle uusi portaali, ainut täysiverinen kauneusbloggaaja ja suurempi areena. Portaalillinen suuria nimiä… hgggnnnn… Tiedättekö, en todellakaan olisi koskaan uskonut bloggaavani jonakin päivänä samassa portaalissa Plusmimmin, MouMoun, Polka Dotsin, Emmi Tissarin (ent. No Fashion Victims), Curiouser & Curiouser (hänen sivubloginsa Pirkon Paletilta onkin täällä Purkkiksessa) ja monien muiden kanssa. Nuo kaikki ovat sellaisia suuria tähtiä blogien taivaalla, joiden ”kööriin” en koskaan uskonut pääseväni. Blogeja, jotka olen tiennyt jo vuosia. Voi hitto! Kohta minä olen saavuttanut sellaisenkin asian, johon en olisi uskonut. Minä! Minä tavallinen äiti Kouvolasta. Kohta minun blogini kuvani kera on tuolla noiden suurien nimien joukossa. Wauuuuu…. Kohta jompi kumpi lapsistani herättää minut tästä päiväunesta. 😀

Voin vain todeta, että ahkeruuteni, nöyryyteni ja omistautumiseni palkitaan. Anteeksi, jos jotakin ärsyttää, että toitotan tätä, mutta menestymiseni suurin salaisuus piilee teissä. Ja siitä iso kiitos Glitz & Glamin uskollisille, uskottomille, satunnaisille, uusille ja vanhoille lukijoille! <3 Kun arvontapostauksessa toivottiin blogilleni pitkää jatkoa, niin hihkuin itsekseni, että TODELLAKIN jatkoa on luvassa – kunhan vain seuraatte perässäni muruset!

bella1

Muutto tapahtuu ensi viikolla. Bloglovin’:n kautta seuraavat joutuvat hetkisen odottelemaan, että saavat lukulistalleen postaukseni. Ne, jotka ovat lisänneet Purkkimafian osoitteeni Googlen/Bloggerin lukulistalleen, joutuvat manuaalisesti vaihtamaan blogini osoitteen uudeksi. Mutta nämä molemmat tapahtuvat vasta muuton jälkeen. Jos blogini osoite on kirjanmerkeissäsi tai tulet aina jotenkin muuten aina suoraan blogiini, niin uudelleenohjaus hoitaa hommansa. Kaikista eniten tämä vaikuttaa niihin, jotka seuraavat Purkkimafian etusivun kautta, sillä Glitz & Glam ei enää muuton jälkeen päivity tämän portaalin etusivulle. Jatkossa postaukseni nousevat Bellablogit portaalin etusivulla. Infoan vielä kaikesta tarkemmin sitten lähempänä muuttoa. Joka tapauksessa kannattaa varautua siihen, että Glitz & Glam muuttaa.

joulukalenteri4

No mutta se siitä nyt toistaiseksi. Siirrytään aiheeseen joulukalenteri! Saanko vähän hämmästellä ääneen? Siis OMG! Yli 500 osallistujaa arvonnassa. Oli muuten Glitz & Glamissa ennätys. Suuren suuret kiitokset kaikille osallistuneille! Luin teidän jokaisen kommentin huolella. Onneksi ne kaikki eivät tulleet yhdellä kertaa, sillä kyllä siinä olisi hommaa riittänyt.

Selkeästi nousi esiin, että lifestylemmät postaukset ovat olleet mieleenpainuneita ja niistä on pidetty. Nyt kun Glitz & Glam muuttaa toiseen portaaliin ja olen teiltäkin saanut julkista kannustusta, niin uskoisin, että tulen tulevaisuudessa kirjoittamaan enemmän muustakin, kuin kosmetiikasta ja kauneudesta. Tutoriaalit ovat myös saaneet paljon kiitosta. Niitä on luvassa jatkossakin. Ne ovat minulle työläitä, mutta jos niistä on teille aivan oikeasti noin paljon hyötyä, niin kaikki työ on ollut sen arvoista.

Kiitän kaikkia osallistuneita! Niin kauniisti minulle kommentoitte ja kehuja annoitte, että oli vaikeuksia tunnistaa itseni niistä. Kiitos kuitenkin ihanaiset!

kalenterissamukana

Kalenterissa mukana

Nyt kuitenkin se arvonnan voittaja. Glitz & Glam -joulukalenteri vuosimallia 2015 menee sellaiselle, kuin…
-klaudia! Oikein paljon onnea! Meillä on vähän mutkia matkassa logistiikan takkuilun vuoksi, mutta no hätä! Ehkä en kalenteria voikaan kotiovelle toimituttaa, mutta kyllä sinä sen saat. Ainakin tämän viikon on Matkahuolto käytettävissä. Valitettavasti ihan kaikkia 24 luukkua et vielä saa, koska tämä lakko on vaikuttanut siihen miten itse tuotteet saan. Paria lähetystä edelleen odottelen ja se yksi vasta lanseeraukseen tuleva toimitetaan sinulle suoraan sponsorilta. Toivotaan, että ne ehtivät ennen jouluaattoa. Kaikki tulet kyllä saamaan. Siitä ei ole epäilystä.

Joulukuussa on sitten luvassa tuotteiden esittelyä, joita kalenteri sisältää. Joihinkin liittyy myös arvonta. Niitä toimittelen sitten vasta joulun jälkeen tai kunhan logistiikka taas Suomessa toimii kunnolla. Nehän ovat pelotelleet ihan ensi vuodelle asti venyviä lakkoja. Sääliksi käy verkkokauppoja. Toki kivijalkaliikkeet hierovat käsiään yhteen, mutta mitenköhän heillä tuo tavaran saaminen? Elämme aika jänniä aikoja.

Mutta minä lopettelen nyt tähän. Toivon koko sydämeni kyllyydestä, että seuraatte perässäni Bellablogien puolelle joulukuussa. Seuraattehan? Jos Bellat eivät ole tuttu, niin käy ihmeessä tutkimassa minun tuleva blogikotini.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme