Glitz & Glam

Naked meikkiä pitkästä aikaan

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Minulla on ollut reippaan vuoden verran Urban Decayn Naked -paletti, joka on kyllä ihan kulttimaineeseen noussut luomiväripaletti. Pidän todella paljon Nakedin sävyistä, mutta loppujen lopuksi sen käyttö jää aika kausiluontoiseksi. Tässä kevään aikana olen taas kaivanut Nakun käyttööni.

Olen viimeaikoina suosinut paletin sävyä Sin hallitsevimpana sävynä luomilla. Sen kaunis hohde ja luonnollisen vaaleanpunainen sävy miellyttää minua nyt eniten. Ulkonurkkien ja luomivaon varjostuksiin olen sitten käyttänyt paletin erilaisia tummia sävyjä, mutta Sin on ollut yleensä liikkuvalla luomella.

Kokonaisuuden meikissä rakensin tiettyjen elementtien ympärille ja ne olivat hohde ja lämmin rusehtava vaaleanpunainen.

Poskipunana NYX Mosaic Powder Champagne, joka on lämmin, rusehtavan lilan ja vaaleanpunainen kauniin hohteen kera.
Huulipunana Grimasin helmiäishohteinen Lipstick Pearl Pure 7-57. Sävy on hohtava, mutta silti luonnollinen. Moni pelkää voimakkaasti hohtavia vaaleita huulipunia, jotta ei saisi Johanna ”Tuksu” Tukiainen efektiä aikaiseksi. Omasta mielestäni ainakaan en näytä Tuksumaiselta, vaikka minulla on hohtava vaaleanpunainen huulipuna. Huulipuna on oikein kauniin sävyinen. 🙂

Meikki kokonaisuus on minusta aikuismainen, hillitty ja pehmeä.

Miltähän Johanna ”Tuksu” Tukiainen näyttäisi, jos hän vaihtaisi ruman ja suttaisen meikkityylinsä roskikseen ja vaihtaisi esimerkiksi tämän tyyppiseen aikuismaiseen tyyliin?
Tuksun blogissa on muutama lähikuva joista näkee meikin epäsiisteyden ja sen kuinka huonolla meikillä voi mennä niin väärään suuntaan kaunistautumisessa.
Tuksun blogiin

Minä uskon vahvasti, että ammattilaiset saisivat Tuksusta kuoriutumaan todellisen kaunottaren ilman laihdutuskuureja jne. Häntä haukutaan usein läskiksi ja rumaksi… noh, aika moni näyttäisi hirveältä noissa vermeissä, meikissä ja tukassa. Minusta Tuksu ei ole läski tai lihava. Hän on rehevä ja muodokas nainen, mutta ne hänen suosimat hepeneet saavat hänet näyttämään hirveältä! Tyyli voisi olla silti raju ja huomiota herättävä, mutta se voisi olla seksikäs ja tyylikäs. Nyt se valitettavasti on kyllä aika luontaan pois työntävän näköinen hompsukka. 🙁

Olisi todella kiva nähdä Tuksusta sellainen muuttumisleikki -juttu. 🙂 Uskaltautuisikohan Tuksu tulemaan sellaiseen esimerkiksi kesällä kuvattavaan Chicks’n’Cars -kalenterin kuvauksiin. 😉 Saisin tehdä Tuksulle hyvällä maulla pin up -lookin. 😉

No mutta se siitä aiheesta ja sitten jatketaan tarkempaa selotusta silmämeikistä…

Liikkuvalla luomella Naked -paletin Sin. Ulkonurkassa ja luomivaossa paletin Toasted. Ulkonurkassa syvyyttä antamaan käytin paletin mustaa Creep. Kulmaluulla ja sisänurkassa kevyt sipaisu paletin vaaleinta, eli Virgin.
Alaluomen ulkonurkassa Toasted, alaluomen keskiosassa ja sisänurkassa Sin. Ulkonurkan ripsityvessä myös mustaa Creepia.

Rajauksen tein Make Up Storen Soft Matte kajal-kynällä sävyssä Darkest Shadow. Pehmensin kynän jälkeä vielä synteettisellä viistopäisellä siveltimellä.

Ripsivärinä Lumenen Blueberry Volume Mascara, jonka testailut aloitin nyt vasta. Sain maskaran joulukuisessa blogimiittissä, mutta vasta nyt se pääsi käyttööni. Palaan myöhemmin kokemuksiini maskarasta. 😉

Inanna -blogin Inna (ent. Serrated Beauty -blogin Serrated B) kirjoitti Lumene Blueberry Volume Mascaran myrkky löydöstä. Jos joku haluaa käydä lukemassa Innan kirjoituksen, niin käykää ihmeessä katsastamassa, että mistä oikein on kyse. Itse aloitin maskaran käytön Innan kirjoituksen lukemisen jälkeen. En usko, että myrkyn määrä vaikuttaa mitenkään, sillä käytän vain tuon yhden maskaraputelin verran. Jos myrkyn määrä olisi huolestuttava, niin Suomessa suomalaisen merkin tuotteista olisi joka paikassa suuri hysteria päällä. Koska näin ei ole, niin uskallan käyttää maskarani loppuun. Eli jos itseltäsi löytyy ko. maskara meikkipussista, niin älä turhaan huolestu, voit käyttää maskaran loppuun. MUTTA, silti sen sanon, että kaikenlaista sitä on ja onneksi tuotteita tutkitaan ja valvotaan. :)Mihinkään ei voi luottaa täysin 100 %.

Kuinkas monen meikkipussista/-laatikoista löytyy Naked tai Blueberry Volume maskara?

X